Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm ben geldim kızlar nasılsiniz
Dün dr gittim klomen beklediğinden de çabuk etki etti çok iyiye gidiyor dedi dr prolaktin için dostinex verdi bu kadar c.tesi yine çağırdı
kızlar ben çok üşüyorum yaaa nedenkü,acep oğlumdada böyle çok üşürdüm,ama çok aşırı üşüyorum kansızlık var galiba.
handancım bizde hoşgeldin dedik ama sende beni görmedin
hoşbulduk tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hoşbulduk aşk sarhoşum sen neyleysen
ayyyyy ben seni nasıl görmemişim tatlım bitanem canım ,hayatım, bal böceğim ,inci tanem, meleğim, göz nurum affet beni ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar ben çok üşüyorum yaaa nedenkü,acep oğlumdada böyle çok üşürdüm,ama çok aşırı üşüyorum kansızlık var galiba.
Sağol ebrar inşallah geçer kutu içimde iki tane küçük hap var onu ikiye çok 4 hafta haftada yarim kullan dedi
hadi gözünaydın inşallah sonuca biran önce ulaşırsın hayırlısıyla...Slm ben geldim kızlar nasılsiniz
Dün dr gittim klomen beklediğinden de çabuk etki etti çok iyiye gidiyor dedi dr prolaktin için dostinex verdi bu kadar c.tesi yine çağırdı
belki buda erkektir cancazım. ben çok dengesizim bir üşüyorum bir yanıyorum ama şuan bende üşüme modundayım bir sıcak yer bulsamda şöyle 7 8 9 saat kestirsem anam ne güzel olurdu.
ayyy kıyamam ben sana inşallah zaman senin aleyhine geçer de çabucak akşam olurda eve gidersin tatlımmmmmmmmmmne yapalım geldik bu adı iş yeri olan açık ceza evine dakikaları sayıyorum akşam olsada eve gitsem diye öyle uykum varkiiiiiiiiiiiii.
ama ama ben önceki sayfaya yazmıştım görmedin
tamam tamam hadi barışalım o zaman
ayyy kıyamam ben sana inşallah zaman senin aleyhine geçer de çabucak akşam olurda eve gidersin tatlımmmmmmmmmmne yapalım geldik bu adı iş yeri olan açık ceza evine dakikaları sayıyorum akşam olsada eve gitsem diye öyle uykum varkiiiiiiiiiiiii.
ama ama ben önceki sayfaya yazmıştım görmedin
tamam tamam hadi barışalım o zaman
Slm ben geldim kızlar nasılsiniz
ayyy kıyamam ben sana inşallah zaman senin aleyhine geçer de çabucak akşam olurda eve gidersin tatlımmmmmmmmmm
ayyyyyyyyy barıştıkmı şimcikkkk ama ben çok sevindirik oldum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Senin hormon çıkinça gecikme de yapmıştı sanırım dimi kistleri de sordum iyi dedi mercimek gibi küçük küçük çok var dedi klomen onları yumurtaya çevirmiş hemen geçmez kist ama zaman içinde geçer dedi