Günaydın hanımlar ben geldim.
hoşgeldn cnm nasılsın
saol cnm hersei tmm bi kendii yok kuzumuun oda zamnında gelir inşl odasını kurayım fotolrını cekicm size buarada ben kapı susu doğum sekeri sepetini flnda hallettm onlarnda resmini yollayayım yanlız mavi yerleri pembe düşünün
hoşgeldin canım nasısın....Günaydın hanımlar ben geldim.
Hamdolsun canım iyiyim ay ne güzel hazırlıklar tamamlanmış bende sabsrsızlanıyorum herşeyi tam olsa bir an önce zamanı gelse:)) sen nasılsın?
günaydın eflalim iyiyim canım ne olsun uğraşıyorum
kızlar bu arada dün çok az lekelenmem oldu bir iki damla kan geldi ve belim çok ağrıyor kasıklarım arada batıyor kramplar giriyor ve acayip uykum geliyor eskiden böyle değildim ve göğüslerim sızlıyor ve şişti
yormu size bırakıyorum gebelik söz konusu olabilir mi bu arada reglime 8 gün var
canlarııııııım ben geldim özledim kız heppiciğinizi:)
bizde seni öpüyoruzzzzzzzzzeflal hoşgeldin canım kıslar hepinizi öpüom didem sumru rodinia ceylin masum ebrar eflal melisax evhan aşk sarhoşu ve fatma kendinize ii bakınn saymadığım yok dimi
aman aman aman kimler gelmiş kimler gelmiş kız zeynomm nasılsın neden bukadar geç gelddin hesap verbakimmmmCanlarııııııım ben geldim özledim kız heppiciğinizi:)
bu ateşlenme bende de çok oldu eşimde sürekli ateşlensiğimi söylerdi ve sayıkladığım için uyandırırdı.. kıpırdanmalarda arasıra evet bende de vardı.. kız zeyno aynı şeyleri yaşamışız haarbiden inşllahh yeni yıl hediye olur size...Ceylincim belirtilerimiz ve beklenmedik tarihlerimiz çok yakın hadi bakalım inşallah 2mizde tutturmuş oluruz bu kez yaaa kızlar kızacaksınız biliyorum ama ben geceleri çok ateşleniyormuşum eşim öyle söylüyor, sayıklıyormuşum ve yumurtalıklarımda kıpırdanmalar hissediyorum gebe olup da bunları yaşayanlar varmı beklenmiyen güne 6 gün kaldı