Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Günaydın ceylin hamdolsun sen nasılsın?

oda gelecek hayırlısıyka canım olur çok ii olur yeris onun şekerini sepetini

eflal hoşgeldin canım kıslar hepinizi öpüom didem sumru rodinia ceylin masum ebrar eflal melisax evhan aşk sarhoşu ve fatma kendinize ii bakınn saymadığım yok dimi

günaydın eflalim iyiyim canım ne olsun uğraşıyorum
kızlar bu arada dün çok az lekelenmem oldu bir iki damla kan geldi ve belim çok ağrıyor kasıklarım arada batıyor kramplar giriyor ve acayip uykum geliyor eskiden böyle değildim ve göğüslerim sızlıyor ve şişti
yormu size bırakıyorum gebelik söz konusu olabilir mi bu arada reglime 8 gün var

inşl bebek müjdesi verirsn cnm bize yeni yıla bu habrle gireriz

valla haticecim bende emin değilim ama şüpheleniyorum çünkü korunmasız ilişkilerim oldu ve ilaç kullanmıyorum o yüzden içimden geçmiyor değil inşş hamiş haberi veririm kızlar

Ceylincim belirtilerimiz ve beklenmedik tarihlerimiz çok yakın hadi bakalım inşallah 2mizde tutturmuş oluruz bu kez yaaa kızlar kızacaksınız biliyorum ama ben geceleri çok ateşleniyormuşum eşim öyle söylüyor, sayıklıyormuşum ve yumurtalıklarımda kıpırdanmalar hissediyorum gebe olup da bunları yaşayanlar varmı beklenmiyen güne 6 gün kaldı

eflal hoşgeldin canım kıslar hepinizi öpüom didem sumru rodinia ceylin masum ebrar eflal melisax evhan aşk sarhoşu ve fatma kendinize ii bakınn saymadığım yok dimi
bizde seni öpüyoruzzzzzzzzz

Canlarııııııım ben geldim özledim kız heppiciğinizi:)
aman aman aman kimler gelmiş kimler gelmiş kız zeynomm nasılsın neden bukadar geç gelddin hesap verbakimmmm

kızlar ben çıkıorumm midem çok kötüüüü yatmaya calışacağımmmm basımı yastığa gömeceğimmm

Canlarım hoşbuldum nimetcim pazarlamadan bir arkadaşın raporuna yardımcı oldum ondan geciktim:)

bu ateşlenme bende de çok oldu eşimde sürekli ateşlensiğimi söylerdi ve sayıkladığım için uyandırırdı.. kıpırdanmalarda arasıra evet bende de vardı.. kız zeyno aynı şeyleri yaşamışız haarbiden inşllahh yeni yıl hediye olur size...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…