Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

masum pisi ve ebrarım inş canımya inş bişey olmaz rabbime emanet,bende aynı senin gibi iç çamaşırıma bakıyorum sürekli ve hiç bişey olmadığını görünce çok şükredip dua ediyorum,rabbim sağlıklı hamilelik geçirmeyi nasip etsin inş hepimize.:nazar:

hadi ben kahvaltıya geçtim cnlarım .çok acıktım çoook.

maşallah canım siz bayağa hızlısınız biz hala hiçbişey almadık eşimde pek almaktan yana deil son 3 ay içinde alırız herşeyi diyor bende hepsini bianda alamayız diyorum ama izin vermiyor ama ben durama alırım bence:KK1::KK1:

cnm bende sırf o yuzden alıorm her ay yoksa bi kerede nasıl alıcaz nerde o maddi güç kredi cektik oda takımı fln aldık erken ödemeye bslayalım die ama ewe getirmedik hiç birseyi ocakta gelicek zaten subat sonu doğum beklenio ya sana sunu diim dün bebeişin yağı pudrası sampuanı sabunu deterjanı bezi 145tl tuttu düşün yani nasıl werelim bi kerede hem kıyafet hem bunlar yada vs.si bi kerede

maşallah canım siz bayağa hızlısınız biz hala hiçbişey almadık eşimde pek almaktan yana deil son 3 ay içinde alırız herşeyi diyor bende hepsini bianda alamayız diyorum ama izin vermiyor ama ben durama alırım bence:KK1::KK1:

bizde hicbirsey almadik daha. bende ne zaman alacaz diye bekliyorum ama esim acelesi yok aliriz diyo. ababmgil gecen bebek odasi takimina bakmaya gitmis kardesim söyledi zaten esimde ölüyo onlara aldirtacam diye. nerden duyduysa adet öyleymis. ben bilmiyordum trde aliyo anneanne ama burda benim bildigim herkes kendi aliyo. neyse alsinlar bakalim.

cnm bende sırf o yuzden alıorm her ay yoksa bi kerede nasıl alıcaz nerde o maddi güç kredi cektik oda takımı fln aldık erken ödemeye bslayalım die ama ewe getirmedik hiç birseyi ocakta gelicek zaten subat sonu doğum beklenio ya sana sunu diim dün bebeişin yağı pudrası sampuanı sabunu deterjanı bezi 145tl tuttu düşün yani nasıl werelim bi kerede hem kıyafet hem bunlar yada vs.si bi kerede

korkma canim kanama ve agrin olmadiktan sonra birsey olmaz. sende günlük pedlere alis bence artik en iyi arkadasin onlar olacak. akintin olacak artik hep. benimde gicigima gidiyo esim oynasirken tam ben bi laoboya gidip gelimdemek zorunda kaliyorum cünki bilmiyorum ki birsey var mi yok mu diye. ama akinti iyimis. kokusuz ve rengsizsse sorun yok

haklısın cnm çok saol,bu arada oynaşmadanda durulmuyo dimi:KK69::KK69:

geldim geldim didoş... mutfağı topladım evi çektim bi toz almak kaldı onuda birazdan yparım yavaş yavaş....

masum pisi ve ebrarım inş canımya inş bişey olmaz rabbime emanet,bende aynı senin gibi iç çamaşırıma bakıyorum sürekli ve hiç bişey olmadığını görünce çok şükredip dua ediyorum,rabbim sağlıklı hamilelik geçirmeyi nasip etsin inş hepimize.:nazar:

hadi ben kahvaltıya geçtim cnlarım .çok acıktım çoook.

Alllahim hepimizin bebegini korusun.
Sabah sabah egzersiz yaparsan coook acikirsin tabi. hadi afiyet olsun :)

günaydınnn nasılsınız kıslar bugün perşembe kuzum 15 oldu maşallah bu perşembeleri seviomm

masum pisi ne güezel herşey tamam ha güle güle kullansın yavrunn

cnm allhım bir persembede kucağına almyı nasip etsin

kiz benden ileri oilan hamilelerde canim kaliyo valla. ah bende simdi okadar ilerlemis olsam diyorum hep. ne güzel sen benden 4 hafta erken alacaksin bebegini kucagina. cok sabirsizlaniyorum ben yaaaa. iyi yapmissiniz herseyi yavas yavas almakla ben düsünüyorumda 8inci 9uncu ayda ben o karnimla rahat rahat alisverise cikamamki galiba. ay bilmiyorum acelesi yok deyip duruyo bakalim

masum pisi ne güezel herşey tamam ha güle güle kullansın yavrunn

saol cnm hersei tmm bi kendii yok kuzumuun oda zamnında gelir inşl odasını kurayım fotolrını cekicm size buarada ben kapı susu doğum sekeri sepetini flnda hallettm onlarnda resmini yollayayım yanlız mavi yerleri pembe düşünün

kiz benden ileri oilan hamilelerde canim kaliyo valla. ah bende simdi okadar ilerlemis olsam diyorum hep. ne güzel sen benden 4 hafta erken alacaksin bebegini kucagina. cok sabirsizlaniyorum ben yaaaa. iyi yapmissiniz herseyi yavas yavas almakla ben düsünüyorumda 8inci 9uncu ayda ben o karnimla rahat rahat alisverise cikamamki galiba. ay bilmiyorum acelesi yok deyip duruyo bakalim

cnm ben smdi bile cok yuruyemiorum ayaklrım cok sisio ve kızım cok kasılıo erkn doğum tehlikeside var ya hern hersey olabilir

saol cnm hersei tmm bi kendii yok kuzumuun oda zamnında gelir inşl odasını kurayım fotolrını cekicm size buarada ben kapı susu doğum sekeri sepetini flnda hallettm onlarnda resmini yollayayım yanlız mavi yerleri pembe düşünün

bebek sekerleri hastaneye gelenlere mi veriliyo yada eve bebek görmeye gelenlere mi? ben pek bilmemde

X