Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Ceylin zeynep eflal betül ferda evhan hoşgeldiniz kızlarr
hatice canım prensesin güle güle kullansın cicilerini
ceylinim hadi bakalım inş. Sende hayırlısıyla bebiş haberi verirsin bize

Ceylin inşaallah gönlünden geçen olur
Zeynep canım benimde ateşim çoktu eşim sarılınca yanıyorsun yüklüsün yüklü diyordu dediğide çıktı:))

Zeynep birde çok rüya görüyormusm peşpeşe genelde kabus karman çorman?

Hoşbuldum ebrar sen nasılsın? Kız masum ne güzel tamamlamış herşeyi maşaallah bizde başladıkta almaya ya artık rüyalarıma giriyor alacaklarım çoğu erken diyor ama saçmalık bir kere Allah korusun erken doğum olabilir ortada kalırız o zaman hem ben şimdiden çok yürüyemiyorum 7. aydan sonra nasıl gezip alışveriş yapıcam gerçi benim bebeğe kıyafet almıycaz daha bana pijama gecelik vs bebeğinde emziği küveti falan kaldı.

bu ateşlenme bende de çok oldu eşimde sürekli ateşlensiğimi söylerdi ve sayıkladığım için uyandırırdı.. kıpırdanmalarda arasıra evet bende de vardı.. kız zeyno aynı şeyleri yaşamışız haarbiden inşllahh yeni yıl hediye olur size...

Yaaa aklıma gelmiyo değil ama yumurtladığım zamanda öyle oluyordum ben aynı ay içinde tekrar yumurtlanırmı acep:) Yaaa kızlar geçen gece olanı anlatayım sizlere uykuda sayıklıyordum eşim konuşturmaya başladı rüyamı hem görüyor hemde anlatıyordum sepet var diyorum sepet dereden aşağı gidiyo eşim sordu ne sepeti bebeklerimin olduğu sepet gidiyo dedim uyandım hiç bişi olmamış gibi davrandık eşimle sonra tekrar uyudum ve tekrar aynı rüya ve tekrar aynı sayıklama eşimin karıcım senin bu kadar etkilendiğinin farkına varmamıştım özür dilerim dediğini duydum ve gene bişi olmamış gibi davrandık:) Bebişlerim bu ayda kana karışıp akıp gidecek sanırım gül olsa da yorumlasa kız:)

hoşgeldin yar yüreğime boşver beeee elelem nederse dedin hade hade hade hade hadeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hadeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee oh oh ohhhhhhhhh

kızlar ceeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ben geldim günaydınlar dünya güzellerimmmm
:KK74: :KK74: :KK74: :KK74: :KK74: :KK74: :KK74: :KK74: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92:

Hoşbuldum ebrar sen nasılsın? Kız masum ne güzel tamamlamış herşeyi maşaallah bizde başladıkta almaya ya artık rüyalarıma giriyor alacaklarım çoğu erken diyor ama saçmalık bir kere Allah korusun erken doğum olabilir ortada kalırız o zaman hem ben şimdiden çok yürüyemiyorum 7. aydan sonra nasıl gezip alışveriş yapıcam gerçi benim bebeğe kıyafet almıycaz daha bana pijama gecelik vs bebeğinde emziği küveti falan kaldı.

iyiyim canım çok şükür siz tamamlayın bakalım eşyalarınızı arkanızdan sıra bizde gelcek inş.

hoşgeldin yar yüreğime boşver beeee elelem nederse dedin hade hade hade hade hadeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hadeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee oh oh ohhhhhhhhh

kızlar ceeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ben geldim günaydınlar dünya güzellerimmmm
:KK74: :KK74: :KK74: :KK74: :KK74: :KK74: :KK74: :KK74: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92:

Ceylin inşaallah gönlünden geçen olur
Zeynep canım benimde ateşim çoktu eşim sarılınca yanıyorsun yüklüsün yüklü diyordu dediğide çıktı:))

Zeynep birde çok rüya görüyormusm peşpeşe genelde kabus karman çorman?

Hadi bakalım kızlar inşallah bakın o sancılar gene vuruyor yumurtalıklarıma iğne batıyo gibi hayırdır inşallah:) Ama memişler davul gibi ve ağrı içinde :KK43: Gelecek kırmızılar gene:KK43:

Oh ohhhh yandannnn bu ne enerci kııız:)

canlarım hepinize günaydın gününüz hayırlı ve huzurlu geçsin inşallah. ayyyy ben kendimden korkmaya başladım saat 11 olmadı 2 kez kahvaltı yaptım. bir porsiyon meyve yedim ben böyle gidersem davul gibi şişicem yavruma deger ama daha 2 inci ayda böyle olursam sonumu düşünemiyorum. birşeyler yemezsemde bulantıdan perişan oluyorum. sizler nasılsınız.

maşallah handancım eski formuna dönüyorsun sanırım bu nasıl bi giriş böyle kız donla falan:KK1::KK1::KK1:

canlarım hepinize günaydın gününüz hayırlı ve huzurlu geçsin inşallah. ayyyy ben kendimden korkmaya başladım saat 11 olmadı 2 kez kahvaltı yaptım. bir porsiyon meyve yedim ben böyle gidersem davul gibi şişicem yavruma deger ama daha 2 inci ayda böyle olursam sonumu düşünemiyorum. birşeyler yemezsemde bulantıdan perişan oluyorum. sizler nasılsınız.

hoşgeldin canım ee normaildir artık
ben genelde çucuk kraker yiyordum hem mideni bastırır hem bulantıya iyi gelir dene bence

ay zeynepcim napayımmmmmmmmmmmmm havam yerinde alaturka oldum oynamadan duramam kafam karıştı dilim dolaştı bugün sizinleyim hayatta bırakmam oh sefam olsun kırbir kere maşallah :nazar:

hoşgelmişseniz don sallayan bayan nasılsınız.

kızlar ben çok üşüyorum yaaa nedenkü,acep oğlumdada böyle çok üşürdüm,ama çok aşırı üşüyorum kansızlık var galiba.

Slm ben geldim kızlar nasılsiniz
Dün dr gittim klomen beklediğinden de çabuk etki etti çok iyiye gidiyor dedi dr prolaktin için dostinex verdi bu kadar c.tesi yine çağırdı

X