Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu ateşlenme bende de çok oldu eşimde sürekli ateşlensiğimi söylerdi ve sayıkladığım için uyandırırdı.. kıpırdanmalarda arasıra evet bende de vardı.. kız zeyno aynı şeyleri yaşamışız haarbiden inşllahh yeni yıl hediye olur size...
Hoşbuldum ebrar sen nasılsın? Kız masum ne güzel tamamlamış herşeyi maşaallah bizde başladıkta almaya ya artık rüyalarıma giriyor alacaklarım çoğu erken diyor ama saçmalık bir kere Allah korusun erken doğum olabilir ortada kalırız o zaman hem ben şimdiden çok yürüyemiyorum 7. aydan sonra nasıl gezip alışveriş yapıcam gerçi benim bebeğe kıyafet almıycaz daha bana pijama gecelik vs bebeğinde emziği küveti falan kaldı.
Ceylin inşaallah gönlünden geçen olur
Zeynep canım benimde ateşim çoktu eşim sarılınca yanıyorsun yüklüsün yüklü diyordu dediğide çıktı:))
Zeynep birde çok rüya görüyormusm peşpeşe genelde kabus karman çorman?
hoşgeldin yar yüreğime boşver beeee elelem nederse dedin hade hade hade hade hadeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hadeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee oh oh ohhhhhhhhh
kızlar ceeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ben geldim günaydınlar dünya güzellerimmmm
:92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92:
hoşgeldin yar yüreğime boşver beeee elelem nederse dedin hade hade hade hade hadeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hadeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee oh oh ohhhhhhhhh
kızlar ceeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ben geldim günaydınlar dünya güzellerimmmm
wwalla cnm ben sadece 20tane yaptrdım sevdiğim arklarıma vericm öle herkese deil hele esimin sülalesnden kimseye vermicemEki Görüntüle 113153 Eki Görüntüle 113152
canlarım hepinize günaydın gününüz hayırlı ve huzurlu geçsin inşallah. ayyyy ben kendimden korkmaya başladım saat 11 olmadı 2 kez kahvaltı yaptım. bir porsiyon meyve yedim ben böyle gidersem davul gibi şişicem yavruma deger ama daha 2 inci ayda böyle olursam sonumu düşünemiyorum. birşeyler yemezsemde bulantıdan perişan oluyorum. sizler nasılsınız.
hoşbulduk tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmevhannnnnnnnnnn hoşgeldinnnnnnnnnnn
hoşbulduk aşk sarhoşum sen neyleysenhoşgelmişseniz don sallayan bayan nasılsınız.