Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

masallah didem. daha cok yiyecez o tekmeleri :) bende ne zaman görülecek diye bakiyorum hep ama göremiyorum daha tekmeleri. ama elimi koyunca hissediyorum yazik esimde hani hani diye geliyo hemen ama gec kaliyo. canim ya ne tatli oluyorlar ya, gece yatarken falan oglum diye sevip öyle yatiyo.

ay benimki çok fena babamız 3 gün annemlerde benle kaldı bir iki tpeikliyo tam babası geliyo duruyo adam bekliyo tepiklesin diye yokkk bi hissedemedi yazık yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bizimkide alınan kıyafetleri sayıyo kızım ananen şunu almış büyük hala bunu almış diye
kızlar annem cmt gitmiş halamla bebk mağazasına 600 tl lik kıyafet almış lar yani battaniye kıyafet şu bu aklınıza ne gelirse aradı bişey alma ben aldım herşeyini diye büyük halayla ananemiz düzdü eşyalarımızı artık ben bişey almıycam

cok oynarsin daha canim ya. benim geceleri uykum pek gelmiyo, sabahlarida kolay kalkiyorum artik ama söyle 2-3 saat sonra uyku basiyo simdide öyle uykum var yani ama eve gidince geciyo

ay benimki çok fena babamız 3 gün annemlerde benle kaldı bir iki tpeikliyo tam babası geliyo duruyo adam bekliyo tepiklesin diye yokkk bi hissedemedi yazık yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bi kaç kez yakaladı babamız son günlerde çünkü bi başlayınca dakikalarca durmuyo bu velet anasına çekmiş

ahhh ahh annelik ne kutsal bir görev. daha dünyaya gelmeden kendini sevdiriyor keratalar. senin göbüş büyüdümü. facen varmı. çok merak ediyorum seni alamanyalıydın dime

canim face yok ya. ama mail adresini yollarsan resim gönderebilirim. özelden yazarsin. benim göbüs yavas yavas cikiyo yani belli baya. hele yemek yedikten sonra dahada belli oluyo. evet almanyadayim ben. canim ya senin bulantin cok mu? benim 7-8-9 uncu haftam cok kötüydü insallah sen kolay atlatirsinm bulanti dönemini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…