amanın merak ettim izliyim ben hemen.
evet ya insan artik ilk baslardaki gibi yorgun hissetmeyince unutuyo gercekten.
nere gittin sen hıııııııııııııı söle çabuk bak ben geldim milleti topladım yine
kız gel akşam izle sohbet yapıyoz şurda akşam benim yaprak dolmam var onu izliycem oğuzcuğum varrrrrrrrrrrrrrr
hıııım demiyim canın çeker:) arkadaşlar kahveye çağırdı sonrada biliyosun işte cıssss baptım:)
masallah didem. Daha cok yiyecez o tekmeleri :) bende ne zaman görülecek diye bakiyorum hep ama göremiyorum daha tekmeleri. Ama elimi koyunca hissediyorum yazik esimde hani hani diye geliyo hemen ama gec kaliyo. Canim ya ne tatli oluyorlar ya, gece yatarken falan oglum diye sevip öyle yatiyo.
hehehhe bende izliycem:) eşimde bayılıyo ona:) yani oğuza değil diziye:)
ay benimki çok fena babamız 3 gün annemlerde benle kaldı bir iki tpeikliyo tam babası geliyo duruyo adam bekliyo tepiklesin diye yokkk bi hissedemedi yazık yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aman cııııs bapma sen bende bapmıycam bi ara:)
ay didem sorma. yataktan hizli kalkinca esim banada kiziyo. ama sanki ben artik hissediyorum. bazen böyle bi hareket var karnimda. hele sabahlari cok oluyo bende. böyle kavalti yaptiktan sonra falan. ay kizlar annelerimizde bizde demekki böyleydi. simdi annemi daha iyi anliyorum. kücükken habersiz disariya cikinca kizardi bizde aman anne ne abartiyon derdik. anne olunca anlarsiniz derdi oda. simdi anliyorum annemi. yada sen bizi sevmiyon derdik bazen. insan kendi yavrusunu sevmezmi hic. ben simdiden asigim ogluma
yazik kiz sende deme bari
kiz sende kocana hic acimiyon be.
Bu arada didem yolu yariladik kiz