Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

evet ya insan artik ilk baslardaki gibi yorgun hissetmeyince unutuyo gercekten.

sonra geçiyormu yorgunluk. geçen gün markete gitmiştik koçişle bir kadın gördüm koca göbekli hamile. ben nefes nefeseyim o kocaman sepeti doldurmuş taşıyordu. dedim ben şimdiden böyleysem koca göbekli olursam kısmet olursa halim nice olur.

su kis zamani bi kaymadan düsmeden gecse. esim cok korkuyo her sabah tembih ediyo aman dikkat et tmm mi yürürken diye. zaten ondan sonrada ne kaliyo ki. yilbasindan sonra tam 4 ay kaliyo. oda cabucak gecer insallah

Kız didem tamda izliyordum bakıyım kmzlara dedim izleme demişsin :86:zaten eşim gelir kalkarım bacım bu arada kız elin adamına yakışıklı niye diyon ne ayıp evli karı utanmıyonmu ben yan gözle bile bakmam benim kocam zati yakışıklı sarışın yeşil gözlü boylu poslu aşkım:nazar: hem ben yapark dökümünü izlemiyorum izlerken hepsini boğmak istiyorum öyle bir geçer zamnkiyi izleyincede eşim izletmiyor o yüzden o dizi dizi gerçek değil diyor:KK60:

su kis zamani bi kaymadan düsmeden gecse. esim cok korkuyo her sabah tembih ediyo aman dikkat et tmm mi yürürken diye. zaten ondan sonrada ne kaliyo ki. yilbasindan sonra tam 4 ay kaliyo. oda cabucak gecer insallah

ay evettttttttttttt sumru be nasıl olcak çok merak ediyorum yaaa

sonra geçiyormu yorgunluk. geçen gün markete gitmiştik koçişle bir kadın gördüm koca göbekli hamile. ben nefes nefeseyim o kocaman sepeti doldurmuş taşıyordu. dedim ben şimdiden böyleysem koca göbekli olursam kısmet olursa halim nice olur.

Canım ilk üç ay çok yorulursun.

Kız didem tamda izliyordum bakıyım kmzlara dedim izleme demişsin :86:zaten eşim gelir kalkarım bacım bu arada kız elin adamına yakışıklı niye diyon ne ayıp evli karı utanmıyonmu ben yan gözle bile bakmam benim kocam zati yakışıklı sarışın yeşil gözlü boylu poslu aşkım:nazar: hem ben yapark dökümünü izlemiyorum izlerken hepsini boğmak istiyorum öyle bir geçer zamnkiyi izleyincede eşim izletmiyor o yüzden o dizi dizi gerçek değil diyor:KK60:

eşimde ben osmana ağlarken o dizi didem kendine gel diyodu :KK60: :KK60:
benim kocamda yakışıklı ama oğuz hoş adam beeee artist hem onlara yakışıklı denir nerde görecem adamı ömrü hayatım boyunca

benim bulantilar gectikten az sonra öyle halsizligim yorgunlugumda gecti hemen. film izlerken uyuyakalirdim canim birsey yapmak istemezdi. simdi aksam yapamadiklarimi sabah erken kalkip yapiyorum hicte üsenmiyorum kalkarken film izlerkende uyumuyorum hemen

canim face yok ya. ama mail adresini yollarsan resim gönderebilirim. özelden yazarsin. benim göbüs yavas yavas cikiyo yani belli baya. hele yemek yedikten sonra dahada belli oluyo. evet almanyadayim ben. canim ya senin bulantin cok mu? benim 7-8-9 uncu haftam cok kötüydü insallah sen kolay atlatirsinm bulanti dönemini

bulantım olmuyor ki bazen sabahları çok hafif oluyor bazende acıkınca oluyor. olmadıgı zaman üzlüyorum korkuyorum hayırlısıyla büyüse yavrumda karnımda hissetsem böyle bulantı yorgunluk takip etmek zor oluyor. birde hep memişlerimi elliyom. küçülmüşmü diye aman allah cemi cümlenin yavrularını saklasın. benimde arkaşım bir almanyalıyla tanıştı gelin gitti. ama hakiki almanyalı sarışın mavi gözlü ince uzun bir oglan. ama alışamadı ooraya. dil de bilmiyor. kursa başlamış. çabuk ögrenir inşallah.

inşallah hemen gelir o bebiş sana kocişle na yaptın durumlar nasıl

Zeynepin fendi kocayı yendi:) Doğum günümde bana hediye almış (bir sürü kitap) Bende paso kitap okuyom onla ilgilenmiyom diye bozuldu dün eee sen aldın dedim yaptım bi eşeklik diyo:) Bide kahveye giderdi sürekli artık gitmiyo başka uğraşlar bulmalı mesela sinemaya gidelim ayda 1-2 kez, alışverişmerkezine takılalım falan diyo kahvede sıkılıyomuş artık hahahah yaşasın:)

eşimde ben osmana ağlarken o dizi didem kendine gel diyodu :KK60: :KK60:
benim kocamda yakışıklı ama oğuz hoş adam beeee artist hem onlara yakışıklı denir nerde görecem adamı ömrü hayatım boyunca

Deme kız ağzına biber sürerim ha kocan da diyor mu başka kadınlara güzel diye ay ben deli olurum kız biz flim izlerken soyunuk kadın ya da erkek olunca bakmıyoz kadına o bakmıyor erkeğe ben:))

Zeynepin fendi kocayı yendi:) Doğum günümde bana hediye almış (bir sürü kitap) Bende paso kitap okuyom onla ilgilenmiyom diye bozuldu dün eee sen aldın dedim yaptım bi eşeklik diyo:) Bide kahveye giderdi sürekli artık gitmiyo başka uğraşlar bulmalı mesela sinemaya gidelim ayda 1-2 kez, alışverişmerkezine takılalım falan diyo kahvede sıkılıyomuş artık hahahah yaşasın:)

bravo tatlım ama dediklerimi unutma tamam mı kuşummmm

Deme kız ağzına biber sürerim ha kocan da diyor mu başka kadınlara güzel diye ay ben deli olurum kız biz flim izlerken soyunuk kadın ya da erkek olunca bakmıyoz kadına o bakmıyor erkeğe ben:))

oda yapıyo ne güzel karıymış diyo bende ensesine indiriyom bi tane nasıl aile saadetimiz var dimi :KK52: :KK52: :KK52:

cok sükür iyiz masallah. tartismiyoruz pek gecen bi tartistik iste aksam yine baristik yani eskisi gibi birseyi cokuzatmiyo. taktikca takmiyo yani

X