Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kizlar ben geldim. islerim hic yok ne yapcami sasirdim valla :) ya canim bi tatli istedi anlatamam. ya hamilelik boyunca ara ara olur mu yada bende mi anormallik var. esime söyledim alacak aksama. oda diyo ya gülüm biz bu dönemi atlatmamismiydik diyo :) normal mi acaba?

Canım aynen benim canımda tatlı istedi çok bende sipariş verdim benimki bişey istemiyorum diye üzülüyordu sevinsin aşkım:))))

Kız ferda sen nasılsın anacım hamilelik nasıl geçiyo

iyiyim canım. bazen hamile oldugumu unutuyorum. özellikle tembel tembel oturuken ama kalkıp bir işyaptgımda en küçük işte bile nefes nefese kalınca diyorum ben hamileyim buda belirti. yavrum çok uslu teyzesi. ama ben yaramaz olsun hep kendini belli etsin istiyorum çünkü. belirti olmayınca korkuyorum. tam 3 aylık oldugunda oynamaları hissediliyormu

iyiyim canım. Bazen hamile oldugumu unutuyorum. özellikle tembel tembel oturuken ama kalkıp bir işyaptgımda en küçük işte bile nefes nefese kalınca diyorum ben hamileyim buda belirti. Yavrum çok uslu teyzesi. Ama ben yaramaz olsun hep kendini belli etsin istiyorum çünkü. Belirti olmayınca korkuyorum. Tam 3 aylık oldugunda oynamaları hissediliyormu

tatlım 15 haftadan önce hissedemiyosun kolay kolay bende unutuyom hamile olduğumu sabah yataktan atladım mesela eşim bi bağırdı napıyon sen diye

bende de cd si var anne karnında yaşam yolculugunun. hamile kalmadan önce çok izlerdim. en son bebk dogdugunda hıçkıra hıçkıra aglardım. ne güzel yapmışlar ya. ama artık izlemiyorum.

ay didem sorma. yataktan hizli kalkinca esim banada kiziyo. ama sanki ben artik hissediyorum. bazen böyle bi hareket var karnimda. hele sabahlari cok oluyo bende. böyle kavalti yaptiktan sonra falan. ay kizlar annelerimizde bizde demekki böyleydi. simdi annemi daha iyi anliyorum. kücükken habersiz disariya cikinca kizardi bizde aman anne ne abartiyon derdik. anne olunca anlarsiniz derdi oda. simdi anliyorum annemi. yada sen bizi sevmiyon derdik bazen. insan kendi yavrusunu sevmezmi hic. ben simdiden asigim ogluma

kız hadi benimki daha küçük sen nasıl unutuyon. Koca göbüşünle. Bende olsam kocanın yerinde kızarım sana :KK52:

ay zaten işe geç kaldım gözümü açıp telefona bakıp saati görünce kocanın üstünden yüksek atlama yapıp banyoya girmek istedim ama atladık tan sonra napıyon sennnnnnnnnn diye bi bağırık geldi o zaman fark ettim :KK1: :KK1: :KK1::KK1:

canim karnin cikiyoda ama yani eskisi gibi kendini yorgun hissetmiyorsun artik. o yüzden unutuyo insan bazen :)

ay didem sorma. Yataktan hizli kalkinca esim banada kiziyo. Ama sanki ben artik hissediyorum. Bazen böyle bi hareket var karnimda. Hele sabahlari cok oluyo bende. Böyle kavalti yaptiktan sonra falan. Ay kizlar annelerimizde bizde demekki böyleydi. Simdi annemi daha iyi anliyorum. Kücükken habersiz disariya cikinca kizardi bizde aman anne ne abartiyon derdik. Anne olunca anlarsiniz derdi oda. Simdi anliyorum annemi. Yada sen bizi sevmiyon derdik bazen. Insan kendi yavrusunu sevmezmi hic. Ben simdiden asigim ogluma

oy oy bende kızıma aşığım teyzesi aşkım diye seviyom onu hissetmen normal tatlım tekme yiyiyorum artık ben babamız bile hissediyo

Kızlar acil çıkmam gerekti kusura bakmayın muhabbet koyulaşmış gene:)

X