Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

hoş buldum esracıım nasılsın
be bugün hastaneye gittim kistim küçülmüş doktorum önümüzdeki ay edetinin 3 günü gel dedi hormon testi yapcakmış ve sonrasında klomen ve çatlama iğnesi dedi naıl bir şey hiç bilmiyorum kullananlar var mı olumlu sonuç alan
:93::93::93:

cnm hiç bilgim yok bu konuda üzgünüm,allah yardımcın olsun.

Hadi bakim zuhal hayırlısı ile gecicek bu günler bende bugün test sonucumu aldım canım hormonum yüksek çıktı

canm geçmiş olsun geçicek inş.ilaç mı kullanıcaksın sen şimdi?
benim hiç bir bilgim yok bu tedavi yöntemiyle ilgili esracııım biliyo musun sen?? çatlama iğnesi nedir nerden yapılır bakıyorun netten bende zor oluyo mu acaba:KK43::KK43::KK43:

Canım bende klomen kullandım ve bu ay da kullanıyorum ama çatlama iğnesi kullanmadım hiç

klomen ve çatlaa iğnesi tedavisi uygulayacağım 3 ay dedi doktorum bu konuda bişey bilmediğim için soramadm soru bendeşimdi etten baktım da varmış bayaaa bişiler

sağol esracımm inşallah bu günler de geçeek biz de bebeklerimiz ile ilgili konuşucaz burdan

Bak ben bu ay da kullanıyorum klomen yarın son 5 gün boyunca her sabah bir tane içiyorum ama bana çatlama iğnesi vurmuyorlar çünki benim yumurtalarım çatlıyor

Benim yumurtam da iki ay önce kist olmuştu ama adet kanaması ile gitmişti sende kaldığı için çatlama iğnesi verirler

X