Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Ay nerdesiniz kızlar ya ben yine bir tuhafım dün gezmeye gitmiştim eve geldim yine sersem gibi oldum artık bu gidişle bir yer gitmiycem oturmaya eşim de diyor okuyorum sürekli ama acayibim yine.

ebrar cım anemiye de baktırdım normal dendi adete 11 gün vardı
anladım canım yumurtlama çatlama gününü biliyorsan tahmin edebilirsin aslında ne zaman döllenme olur falan diye hesaplayabilirsin
o yüzden dedim adetine kaç gün var

Günaydın bacular:)

günaydın kuşum hoşgeldin

hayra yor canım hayırlı haberler olsun inşallah.. olumsuzluk yok tamammı..

tamam canım inş. olumsuz bişey olmaz

Günaydın hanımlar nasılsınız?

günaydın eflalcim hoşgeldin

evet çatlama iğnesi offff başıma ağrılar girdi
canm görüşürüz kendine iyi bak

Zuhalcim günaydın geçmişi okurken gördüm de bilgilendireyim istedim. Çatlatma iğnesi her zaman yapılan birşey değildir. Yumurtaların çatlamıyor olabilir ama klomenle çatlayacaktır. Bende çatlatma iğnesi vuruldum geçen sene, çünkü yumurta 22 mm olmuş ama çatlayıp çatlamayacağı anlaşılmıyordu doktorlar bu anı kaçırmamak için popdan ufak bir iğne yapıyorlar ve 12 saat ve 24 saat sonrasında ilişki öneriyorlar tüplerinde veya zamanlamanda bir problem yoksa Rabbim de ol demişse bebişin oluyo sıkma canını:)

ahanda geldi benimki kız naber.. kuyruğun nasıl iyim :))
kız kızma hemen şaka yapıyom hee. sonra döversin falan mazallah...

İyiyim canım ya geçti ama dün ne kadar çektim ondan bir bilsen neden oldu acep?
Bu arada bugün çoook mutluyum çünkülüm 66 kilodan 64 kiloya düştüüüüüüüm:) Bayramdan önce de 68 kiloydum:)

dikkat et canım benim... kendini yorma artık...

Canım kendimi yormuyorum ki iş yapamıyorum artık iki haftadır nerdeyse ütü sepeti dolu ev oturmasına gitmiştim ya millet taktı benim hamilelik sıkıntsız geçmişti ilk aylar gözleri değiyor heralde şimdi artık kasıklarım çok ağrıyor maşaallah diyen yok insanlar bir tuhaf herkes çeşit çeşit ya diyorum kötü doğum hikayesi anlatmayın ay buna şimdi ne anlatsan anlamaz yaşayınca görür diyorlar bende dedim niye olumsuz düşüneyim zor olacağını bende biliyorum ama sürekli korkarak niye zorlaştırayım durumu gıcık oluyorum herşeye maydonoz olanlara:KK4:

Bu arada bugün çoook mutluyum çünkülüm 66 kilodan 64 kiloya düştüüüüüüüm:) Bayramdan önce de 68 kiloydum:)
oooooo maşallah mutluluğun daim olsun.. neyse bende 56 oldum diye üzülüyordum :)))))

günaydın hanımlarrr ben geldimm,aman zeyneppp takıldığın şeye bak tatlım,bak ben hiiç takılıyormuyum,pazartesi dr gittim dedimya 66.4 çıktı kg artık 90 filan olursun deyip dalga geçiyolar ama ben napıyorummm çokta tın,yani:KK49::KK49::98:

Vaov maşaallah süpersin hamile kalmadan önce verebildiğiniz kadar verin ben çok pişmanım ne güzel 55 olmuştum hamile kalmdaan önce geri 59 a çıkmıştım onu veriyim derken hamile kaldım daha yolun yarısındayım bakalım kaç kilo alıcam:KK43:(

X