Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sizede günaydın eflalim hanım biz iyiyiz sen nasılsınızGünaydın hanımlar nasılsınız?
anladım canım yumurtlama çatlama gününü biliyorsan tahmin edebilirsin aslında ne zaman döllenme olur falan diye hesaplayabilirsinebrar cım anemiye de baktırdım normal dendi adete 11 gün vardı
Günaydın bacular:)
hayra yor canım hayırlı haberler olsun inşallah.. olumsuzluk yok tamammı..
Günaydın hanımlar nasılsınız?
sizede günaydın eflalim hanım biz iyiyiz sen nasılsınız
hoş geldin canım günaydın.pek iyi değilim sen nasılsın.
evet çatlama iğnesi offff başıma ağrılar girdi
canm görüşürüz kendine iyi bak
Ay nerdesiniz kızlar ya ben yine bir tuhafım dün gezmeye gitmiştim eve geldim yine sersem gibi oldum artık bu gidişle bir yer gitmiycem oturmaya eşim de diyor okuyorum sürekli ama acayibim yine.
ahanda geldi benimki kız naber.. kuyruğun nasıl iyim :))
kız kızma hemen şaka yapıyom hee. sonra döversin falan mazallah...
dikkat et canım benim... kendini yorma artık...
oooooo maşallah mutluluğun daim olsun.. neyse bende 56 oldum diye üzülüyordum :)))))İyiyim canım ya geçti ama dün ne kadar çektim ondan bir bilsen neden oldu acep?
Bu arada bugün çoook mutluyum çünkülüm 66 kilodan 64 kiloya düştüüüüüüüm:) Bayramdan önce de 68 kiloydum:)
İyiyim canım ya geçti ama dün ne kadar çektim ondan bir bilsen neden oldu acep?
Bu arada bugün çoook mutluyum çünkülüm 66 kilodan 64 kiloya düştüüüüüüüm:) Bayramdan önce de 68 kiloydum:)
Hoşbuldum ebrarım nasılsın?
İyiyim canım ya geçti ama dün ne kadar çektim ondan bir bilsen neden oldu acep?