Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
e neden söylemiyosun cnm patronuna söylede ona göre davranır oda,2 canlısın artık cnm çocuk gibi sağa sola gitmek olurmu artık dikkat ettt,kasık ağrısını sordum dr dün çünkü bendede oluyodu normal dedi,inş kötü bişey olmaz korkutma kendini,bence çok ayakta durmaktan oluyo bide çok hızlı yürüme zemine sert basma hafif yürümeye çalış sanki cebinde yumurta varmış gibi.
Yaaa ebru yu merak ettim dün kasılmasi vardı dr aramış bugün kontrole gidecekti
anladım cnm evet haklısın patron bu bellimi olur işine,ozaman sen kendini kolla biraz cnm allah yardımcın olsun....ya ne bilem daha küçük ya. allah tekrarını yaşatmasın geçen sefer söyledim 2 gün sonra bebişim gitti. batıl inanç gibi birşey oldu. ne kadar az kişi bilse o kadar iyi gibi geliyor. en azından 3 ayıım dolsun diyorum. birde laf aramızda bu ay zama yapıcaktı. eger hamiş oldugumu ögrenirse zamdan vazgeçer diye de korkuyorum. ne yapayım ya. bende elimden geldigince agır olmaya çalışıyorum çok aceleci bir insanım ya. yavaş olmak bana göre degil ama elimden geldigince yavaş olmaya çalışıyorum. allah yüzümüzü güldürsün. ammmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.
Yok kız yemeği çoktan yedim kaçak çekirdeğine dalmışım
Inşallah canım bende her akşam msn de konuşuyorum ordan haberim var görürsem haber veririm
Olur melisa hemde çok iyi olur ya ben akşama çorba ve havuç salatası yaptım eşimin iş yerinde sağlık taraması yapılmış ve yüksek tansiyon ve kolesterol çıkmış diyete başladık
Olur derken msn de konuşmak iyi olur demek istedim
anladım kız zatennn....
mzuhalcim hoşgeldin nasılsın.
evhaaaaaaaaaaan okumayı tercih ediyosun galiba
Hoşgeldin zuhalcim
Aman melisa dikkat edin sağlık çok önemli
Hoşgeldin zuhalcim
Aman melisa dikkat edin sağlık çok önemli