Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

noluyo yaa kızlarr slm verip kaçıyonuz,size slm verdim almıyonuz aaaaaa:84::84:

nasılsın canım. çok yormuşsun kendini bugün dikkat et kendine. ev işi bitmez ne kadar yapsan o kadar ister. allahın izniyle şu 3 ayımızı atlatsak korkularımızda azalır mı dersin. ben çok korkuyorum sen de korkuyonmu allah korusun allah saklasın. oglum olursa laçin sami koymayı düşünüyorum sence nasıl

nasılsın canım. çok yormuşsun kendini bugün dikkat et kendine. ev işi bitmez ne kadar yapsan o kadar ister. allahın izniyle şu 3 ayımızı atlatsak korkularımızda azalır mı dersin. ben çok korkuyorum sen de korkuyonmu allah korusun allah saklasın. oglum olursa laçin sami koymayı düşünüyorum sence nasıl

evet cnm sorma çok yoruldum ama 2 dinleniyorum 3 tatıyorum yavaştan yapmaya çalışıyorum cnm,evet cnm bende çok korkuyorum dün dr gittim bişey demedi kalbide henüz oluşmamış zaten ama seninki artık atıyour kalbi cnm,korkularımız gerçek olmicak inş cnm,bol dua et ben hergün karnıma masaj yaparak dua okuyorum,laçin sami güzeeel deişik bir isim herlde içine oğlan doğuyo kız ismi yazmamışsın...

merabe esracımm yorgunum cnm ya sen nasılsın.

canım ben çoook uyuyorum bu aralar sen de öylemisin,gündüzleri uyuyorum akşamlarıda erkenden uyuyorum.tabi bulantıda haifif yaşıyorum nadir olarak,senin nasıl geçiyo cnm.

Inşallah ferda banada şubat ayına kadar güzel haber veririm gibi geliyor ama hayırlısı oğlum olursa ismi hazır ediz koyucaz artık kız olursa beraber buluruz

evet cnm sorma çok yoruldum ama 2 dinleniyorum 3 tatıyorum yavaştan yapmaya çalışıyorum cnm,evet cnm bende çok korkuyorum dün dr gittim bişey demedi kalbide henüz oluşmamış zaten ama seninki artık atıyour kalbi cnm,korkularımız gerçek olmicak inş cnm,bol dua et ben hergün karnıma masaj yaparak dua okuyorum,laçin sami güzeeel deişik bir isim herlde içine oğlan doğuyo kız ismi yazmamışsın...

çok şükür kalbini duydukta allah saklasın. benimkide iyi dedi ama belli olmuyor ki bu hamilelik kumar gibi. 2 hafta sabredebilicenmi ben çok sabırsızım. doktor 2 hafta diyor hafta olmadan gidiyorum oda iyi degil biliyorum ama kalbime söz dinletemiyorum ki git gör diyor.içime erkek doguyorda kızda olsa çok sevinirim evlat ya kızı erkegi olurmu sevgisi aynı. kurban oldugum allah kucaklarımızı doldursun.

canım ben çoook uyuyorum bu aralar sen de öylemisin,gündüzleri uyuyorum akşamlarıda erkenden uyuyorum.tabi bulantıda haifif yaşıyorum nadir olarak,senin nasıl geçiyo cnm.
evde olsam uyurum ama iş yerinde olmuyor ama bazen göz kapaklarım çok agırlaşıyor. ama akşam eve gidince yemek yiyip masayı kaldırdıgım anda uızanıyorum ve uyuyorum. bulantımda varla yok arası baharatlı yiyince oluyor ve acıkınca birde ben çok çabuk acıkıyorum ya. davuldum zaten şimdi nasıl olurum bilemiyorum. benim hafif geçiyor ama patronun haberi yok ya ben çok saga sola gönderiyor aşırı yoruluyorum. birde grip oldum ya. o daha da perişan etti beni. ben en agırına da razıyım şuanda sol kasıgım çok agrıyor. inşallah kötü birşey degildir. birşey batıyor sanki.

evde olsam uyurum ama iş yerinde olmuyor ama bazen göz kapaklarım çok agırlaşıyor. ama akşam eve gidince yemek yiyip masayı kaldırdıgım anda uızanıyorum ve uyuyorum. bulantımda varla yok arası baharatlı yiyince oluyor ve acıkınca birde ben çok çabuk acıkıyorum ya. davuldum zaten şimdi nasıl olurum bilemiyorum. benim hafif geçiyor ama patronun haberi yok ya ben çok saga sola gönderiyor aşırı yoruluyorum. birde grip oldum ya. o daha da perişan etti beni. ben en agırına da razıyım şuanda sol kasıgım çok agrıyor. inşallah kötü birşey degildir. birşey batıyor sanki.

e neden söylemiyosun cnm patronuna söylede ona göre davranır oda,2 canlısın artık cnm çocuk gibi sağa sola gitmek olurmu artık :KK20:dikkat ettt,kasık ağrısını sordum dr dün çünkü bendede oluyodu normal dedi,inş kötü bişey olmaz korkutma kendini,bence çok ayakta durmaktan oluyo bide çok hızlı yürüme zemine sert basma hafif yürümeye çalış sanki cebinde yumurta varmış gibi.

esracım inş seninde mutlu haberlerini alıcaz tatlım ilaçların bitmeden ben çok eminim,ayy bende varya bu eşofmanlarla tam gebe kadın oldum heh,eşim gelmeden bakım yapmam lazım kendime.iyice bakımsız oldum yaaaa,bide oğlumun yatağında yatıyorum adamın yanındada yatmıyorum iyice kezban oldum yani.:97::97:

bugün didemle görüşemicez galiba nessseeeeeee,:79:yoğun bugün zaten kaç gündür görüşemiyoduk özlememiştirde allah bilir bu kadaın beni şimdik:KK19::KK19:

X