hayır yapılmadı buhafta gidicem Aminnn..
gülll canım allah yardımcın olsun walla
bir ayın acısını çıkaracak adam bence o deil sen bal ye kızz güçsüz düşmekaydirigubbakcemile3
ay hiç gülcem yoktu güldürdün beni. sorma ya. klima yok evde bu ay alcaz. hele bi alalım görürsün sen diyo. adam diş biliyo resmen. bal polen pekmez fln yiyim bari. benden 1 hafta haber alamassanız 112 arayın hayrınıza gelsinler beni kurtarsınlar.:roflol:
ay hiç gülcem yoktu güldürdün beni. sorma ya. klima yok evde bu ay alcaz. hele bi alalım görürsün sen diyo. adam diş biliyo resmen. bal polen pekmez fln yiyim bari. benden 1 hafta haber alamassanız 112 arayın hayrınıza gelsinler beni kurtarsınlar.:roflol:
hmm askeremi gitcek eşin. ay cnmm şimdiden allah kavuştursun ee işin nolcak memlekete nasıl gitcenki. burdaki tıpda dr. gitsen bu konularda uzmanmışgülcüm dr ilaç vermedi burdakiş dr a güvenmiyorum o yüzden memlekette en baştan başlayacağım pko var dedi burdaki ama memlekette en baştan başlayacağım eşimde askerde olacak kışın tedavimi olacağım gelince de bebiş için başlayacağız
sen bence tam yumurtlama gunlerıne denk gelecek sekılde bır hafta ızın al.eşinde alsın.
hem adamın hevesı gecsın.hemde bebek ıcın sıkı calısılmıs olur
hmm askeremi gitcek eşin. ay cnmm şimdiden allah kavuştursun ee işin nolcak memlekete nasıl gitcenki. burdaki tıpda dr. gitsen bu konularda uzmanmış:
canım evet memlette halk oyunları eğitmenliği yapacağım kısa dönem gidip gelecek allah izin verirse canımm
tıp a gitmek için zamanım yok canım memlette kendi dr umla başlayacağım canım gerekli tedavileri olacağım
ne güzel bende severim halk oyunlarını.ee burdaki işin kapanıyomu
ayy alemsin walla kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:
evet canım burdaki iş sezonluk silifke yöresini öğrtiyorum canım
silifkenin yoğurdu kız seni kimler doğurdu.....
orta okulda bende halk oyunu öğrenmiştim.ama eskidendi tabi.ne hamaratsın bide eğitmenlik yapıyon aferim cnm.a.s.
kıss sayenizde biraz neşem geldi. konuşmak bana terapi gibi geldi.bir ara kafa yicektim sabah.
canım sen her sabah bizimle bi saat geçir bak sıkıntın falan kalmıyor
terapi ücreti bilem yok bizde