kızlar bana akıl verin bizim yasak kalkınca ben neler yapim hızlandırıcı kuvvetlendirici bişiler kullanimmi. bana tüyo ve bilgi verin.
cümleten hoşbulduk..
buarada persembe ddr.a gitcem inşallah bebişimi görürüm pek bi güzel haber yok buarada..boshayallersmile
kızlar bana akıl verin bizim yasak kalkınca ben neler yapim hızlandırıcı kuvvetlendirici bişiler kullanimmi. bana tüyo ve bilgi verin.
sen ne yapmıştın cnm kendiliğindenmi oldu.Tam bilmiyorum ama soğan suyumu ney içiyolar galiba..
canımcım benim fazla bilgim yok
neeey hızlandırıcıı :uhm:
kuvvetlendirici :uhm:
yumurtlama hızlandırıcısı mı kaydirigubbakcemile3
sanırsam cok cahilim anlamadım bise kaydirigubbakcemile3
inşallah görürsün bebeişi. bebişinin karnında olduğunu bilmekde güzel bir haber bizim için cnm.
sen ne yapmıştın cnm kendiliğindenmi oldu.
sen biş kullanmıyonmu cnm.
gülcüm soğan suyu ve incir kürü var olanların faydasını görenler olmuş canımcım
aynen ama hoş karnımdamı onuda bilmiyorumya progestan kullanıom dr bebek varsa korur yoksa adetini söktürür dedi nekadar zamanda gelir adet bilen varmı testim poztf diyorum adama belli belirsiz diyo..kafamçokkarıştı
yok canım sözde soğan suyuna başlayacaktım içini temizliyormuş ama bir türlü başlayamadım canımmmm ama eylül 15 den sonra bende yumurtlama takibine başlayacağım ilaç falan kullanacağım
he cnm anladığından. yumurta kuvvetlendirici. yada şöyle ya yaparsan tutma şansı var, gibi öneriler demişdim cnm.kolay hamile kalabilmek için öneri
aaa nasıl belli belirsiz nasıl böyle bişey söylüyor ki
sastım kaldım bi kan pıhtısı vargibi dedibuhafta yine gidicem..ohaoldumsmile
aaa ole bişe varsa bana da söliin
ben ilk siteye geldiğimde bi topic görmüştüm yakı ile hamile kalmak diye.
cok merak etmiştim.epeyde hamile kalan varmıs.gecenlerde eşime soyledimde .
hele bi dur normalını deneyelim olmazsa onuda deneriz demişti.
zaten 1 adır yasak bide bal yerse bilmom nolur allah beni korusun:Saruboceq::roflol::roflol: