Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kepeklimm kuşumm geldim geldim nasılsın canım ne var ne yok

iyidir kuzucum nolsun valla haftasonu yogundu.dun gece valla haftasonu nasıl gectı anlamadım.yaa nolur bıgun daha tatıl olsun dıye yalvardım.hiç yetmıyor ya.

aaa hamıle mı var..fukan kimdi ya ben tanıyamadım.bi funmak ı biliyorum gunum gectı dıyordu o mu acaba.

iyidir kuzucum nolsun valla haftasonu yogundu.dun gece valla haftasonu nasıl gectı anlamadım.yaa nolur bıgun daha tatıl olsun dıye yalvardım.hiç yetmıyor ya.

aaa hamıle mı var..fukan kimdi ya ben tanıyamadım.bi funmak ı biliyorum gunum gectı dıyordu o mu acaba.[/QUOTevt cnm funmak ben yanlış yazmışım ismi. o hamile mehtapda girmiyor ne zamandır.

kepeklim walla bende tam tersine haftasonu gelsin istemiyorum artık o kadar yoruluyorum ki walla işte bile o kadar yorulmuyorum

kızlarr hakkaten şimdi bi türk kahvesi olsa
şöyle keyifli keyifli içsek ohh mis gibi:kahve:

yaa kahve demişken aslında ben kahveyi hıc sevmem ama hani mola verirsinde kahve eşliğinde arkadaslarla sohbet edersin ya onu cok severim işte.
keske aynı yerde calıssak hep molalara cıkardık.
benim burda cok dengim yok yani yaş ortalaması epey yüksek oyle olunca insan arkadas edinemiyor.:1no2:

yaa kahve demişken aslında ben kahveyi hıc sevmem ama hani mola verirsinde kahve eşliğinde arkadaslarla sohbet edersin ya onu cok severim işte.
benim burda cok dengim yok yani yaş ortalaması epey yüksek oyle olunca insan arkadas edinemiyor.:1no2:

oh ne güzel olurdu. ben çok severim yaşımdan büyük insanlarla sohbeti. hep arkadaşlarım benden büyüktür. ıspartadayken komşuar hep yaşlı ve duldu.kaydirigubbakcemile3 benim kankalarımdı onlar:roflol:

ahh gülüm walla benimde aklımdan aynısı geçiyordu aynı yerde olsak diye

haticecim hoşgeldin canım

kızlar bana akıl verin bizim yasak kalkınca ben neler yapim hızlandırıcı kuvvetlendirici bişiler kullanimmi. bana tüyo ve bilgi verin.

cümleten hoşbulduk..
buarada persembe ddr.a gitcem inşallah bebişimi görürüm pek bi güzel haber yok buarada..boshayallersmile

X