Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

eFLAL GÜNÜN SORUSU SANA DA GELİYO SEN HAMİLE KALDIĞIN AY KUYRUK SOKUMUN AĞRIYOMUYDU?

Yok gülüm benim iki haftadır ağrıyor karnımdaki yük arttıkça belim ağrıyor ama ağrıyanlar oluyormuş herkesin belirtisi farklı kuşum.

Dövüşmeden oynayın bakıyım:86:
gündüz dövüşüyoz gece sevişiyozz ne yapalım :)))

merhaba kızlar nasılsınız bakalımm
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...............

oNUDA YİRİM SİZİDE YİRİM:) MAŞALLAH ÇOK İŞTAHLIYIM BÖĞÜN:)
kesin hamilesin aşermeye başladın bak....

eFLAL GÜNÜN SORUSU SANA DA GELİYO SEN HAMİLE KALDIĞIN AY KUYRUK SOKUMUN AĞRIYOMUYDU?
şimdi gelicem ben kuyruk sokumuna ................................

ben geldim k.altı yapıom nasılsınız kıslarrr
gel gel sende deliler kampına katıl gel....

Olsun valla yeminliyim ne çekersem çekeyim ah demiycem Rabbim yeterki ol desin:)

ayyy kız bende öyle diyorum. ne olursa olsun razıyım hatta olsunda bebek karnımda oynaya kadar kendini bu şekilde belli etsin ama benim yavrum çok mu uslu olucak nedir. bulantım az oluyor. hatta bugün hiç olmadı ya ben olsun istiyorum çok olsun. gerçi hatice kızar bana eminim o çok çekmiş bulantılardan ama ben hamileligin tüm belirtileri yaşamak istiyorum. allahım bu zeynep karısıda yaşasın inşallah.

aNAAAM KORUYUN BENİ DALACAK BU KADIN BANA:)

ayyy kız bende öyle diyorum. Ne olursa olsun razıyım hatta olsunda bebek karnımda oynaya kadar kendini bu şekilde belli etsin ama benim yavrum çok mu uslu olucak nedir. Bulantım az oluyor. Hatta bugün hiç olmadı ya ben olsun istiyorum çok olsun. Gerçi hatice kızar bana eminim o çok çekmiş bulantılardan ama ben hamileligin tüm belirtileri yaşamak istiyorum. Allahım bu zeynep karısıda yaşasın inşallah.

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar hep bir ağızdan amin diyoruz:) amin canım cümlemize inşallah:)

ayyy kız bende öyle diyorum. ne olursa olsun razıyım hatta olsunda bebek karnımda oynaya kadar kendini bu şekilde belli etsin ama benim yavrum çok mu uslu olucak nedir. bulantım az oluyor. hatta bugün hiç olmadı ya ben olsun istiyorum çok olsun. gerçi hatice kızar bana eminim o çok çekmiş bulantılardan ama ben hamileligin tüm belirtileri yaşamak istiyorum. allahım bu zeynep karısıda yaşasın inşallah.

Ay kız delimisin ben nasıl şükrediyorum olmadı bulantım diye gurbet elde neylerdim ben olsaydı perişan olurdum sefil olurdum iki haftadır kasık ağrısı çekiyorum ayakta duramıyorum yürüyemiyorum akşamları tıslayarak dolanıyorum evde daha yolun yarısındayım karnım ağır geliyor

Vaaaoooooooooooovvvv:KK1:

X