- 27 Ağustos 2009
- 3.075
- 0
canım benim çok iyi niyetlisin aminnn inş. rabbim sanada senin gibi neşeli şen şakrak hayat dolu bi evlat nasip etsin
aMİN CANIM O SENİN GÜZELLİĞİN) ÇÜMLEMİZE NASİP OLSUN İNŞALLAH:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim çok iyi niyetlisin aminnn inş. rabbim sanada senin gibi neşeli şen şakrak hayat dolu bi evlat nasip etsin
Yok kız hamile kaldığımdan beri bu ikinci yeleği bişey öremedimki kolumda ağrı çıktıya beni o tuttmu kalıyorum birkaç gün ama örülecek çok zaman azaldı.
merhaba kızlar nasılsınız bakalımm
ya ne iftirası sen dedin işte ben demedim o yasak kelimeden kadınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
eFLAL GÜNÜN SORUSU SANA DA GELİYO SEN HAMİLE KALDIĞIN AY KUYRUK SOKUMUN AĞRIYOMUYDU?
gündüz dövüşüyoz gece sevişiyozz ne yapalım :)))Dövüşmeden oynayın bakıyım:86:
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...............merhaba kızlar nasılsınız bakalımm
kesin hamilesin aşermeye başladın bak....oNUDA YİRİM SİZİDE YİRİM:) MAŞALLAH ÇOK İŞTAHLIYIM BÖĞÜN:)
şimdi gelicem ben kuyruk sokumuna ................................eFLAL GÜNÜN SORUSU SANA DA GELİYO SEN HAMİLE KALDIĞIN AY KUYRUK SOKUMUN AĞRIYOMUYDU?
gel gel sende deliler kampına katıl gel....ben geldim k.altı yapıom nasılsınız kıslarrr
Olsun valla yeminliyim ne çekersem çekeyim ah demiycem Rabbim yeterki ol desin:)
maşallah maşallahhhhhhhhhhhh tü tü tüüüüüüü abov abov abovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
gündüz dövüşüyoz gece sevişiyozz ne yapalım :)))
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...............
kesin hamilesin aşermeye başladın bak....
şimdi gelicem ben kuyruk sokumuna ................................
gel gel sende deliler kampına katıl gel....
ayyy kız bende öyle diyorum. Ne olursa olsun razıyım hatta olsunda bebek karnımda oynaya kadar kendini bu şekilde belli etsin ama benim yavrum çok mu uslu olucak nedir. Bulantım az oluyor. Hatta bugün hiç olmadı ya ben olsun istiyorum çok olsun. Gerçi hatice kızar bana eminim o çok çekmiş bulantılardan ama ben hamileligin tüm belirtileri yaşamak istiyorum. Allahım bu zeynep karısıda yaşasın inşallah.
Ceylin tooxic hoşgeldiniz bayanlar
ayyy kız bende öyle diyorum. ne olursa olsun razıyım hatta olsunda bebek karnımda oynaya kadar kendini bu şekilde belli etsin ama benim yavrum çok mu uslu olucak nedir. bulantım az oluyor. hatta bugün hiç olmadı ya ben olsun istiyorum çok olsun. gerçi hatice kızar bana eminim o çok çekmiş bulantılardan ama ben hamileligin tüm belirtileri yaşamak istiyorum. allahım bu zeynep karısıda yaşasın inşallah.
gündüz dövüşüyoz gece sevişiyozz ne yapalım :)))
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...............
kesin hamilesin aşermeye başladın bak....
şimdi gelicem ben kuyruk sokumuna ................................
gel gel sende deliler kampına katıl gel....
kızlar günaydın ben geldim nasılsınızzzzzzz
tşk edreimmmmmmmmmmmm