- 15 Temmuz 2010
- 2.536
- 15
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese hayırlı günler hanımlar ben siteye ilk bebek yapmaya karar verdiğimiz ağustos ayında üye oldum. Bu ay 4 . Denememiz. Ve bu 4 aydır süre boyunca tüm yazdıklarınızı takip ettim . çok nadir bende yazdım. Ama şunu açıkça söyleyebilirim ki hepiniz çok içten çok samimi hanımlarsınız. Içinizden biri hamile kaldığında inan kendim kalmış gibi sevindim. Mutlu oldum. Akşam eşime anlattım duygulanarak Ve 7 aylık evliyim ailemden çok uzaktayım inan bu çok zor bi durum . Allah hepinizden razı olsun. Inş gebe kalmak isteyenlere rabbim en hayrılısıyla bebek nasip eder inş. Tüm hamiş arkadaşlar sorunusz bi doğumla bebişlerinizin o cennet kokulu gıdışlarını koklar o masummm bakışlarına şahit olursunuz. Gerçekten hepinizi çok sevdim. Dediğim gibi bu 4. Aymız ve adet günüme 4 gün kaldı bu ay içimde bi umut var sanki bende hamiş haberi vercem size öyle hissediyorum. Ne olur dua edin hayırlısı olsun hakkımda.hepiniizi o büyük yaratıcıya emanet ediyorum.
canım bende 5,5 aylık evliyim bende ailemden uzağım ve 1,5 ay önce ilk bebeğimi kaybettim ama umudumu kaybetmeddim hiç vakit kaybetmeden denemelere başladık buradaki karıların desteğiyle en kısa zamanda bizde hamiş kalacağız.. hamişlerde sağlıkla bebişlerini kucaklarına alacaklar.. bizde artık bir aile olduk biri gelmese hemen merak ediyoruz.. o yüzden arasıra değil sürekli gelki sende biran önce hamiş haberini verbize...
yok canım bu ay olmazsa bidahaki ay olacak emin ol :))
hoş b. allah razı olsun . inş. bende istiyorum güzel haberler vermeyiaramıza hoşgeldin canım ne güzel anlatmışsın bizi evet ama haklısın aramızdan biri hamile haberi verince hepimiz seviniyoruz inşallah seninde bir kaç güne güzel haberlerini alırız arkadaşım
Anaaaaaaaaaaaaam 2 hafta kala başladı hemide kız ama yoktur bende nerde o şans bunca zaman tutmadı da şimdi 1 seferde mi tutcak nerdeeeeeeeeeeee:)
hoş b. allah razı olsun . inş. bende istiyorum güzel haberler vermeyi
ayyy canım sende çok içten ve dogal bir insansın. inşallah hamilesindir ayy ya hep birlikte dogursakta nufüsü patlatsak allahın izniyle ne güzel olur degilmi
kız sende herkeze pozitif pozitif fikirler aşılarsın kendine gelince en umutsuz vakasın neden tutmasın allahın işi bu ol dediginde olur. sanki bizim her yapmamızdamı tuttu bir kerede tuttu belki tam gününde atlamışsındır herifin üstüne allahım inşallah şu zeynepte hamiş olsun da migde bulantısından şikayet etsin aşersin aşersin yesin yesin şişsin. sonrada kilo aldım diye dert yansın burda dua mı olduy beddua mı bilemedim ama inşallah hamişsindir.
canım bende 5,5 aylık evliyim bende ailemden uzağım ve 1,5 ay önce ilk bebeğimi kaybettim ama umudumu kaybetmeddim hiç vakit kaybetmeden denemelere başladık buradaki karıların desteğiyle en kısa zamanda bizde hamiş kalacağız.. hamişlerde sağlıkla bebişlerini kucaklarına alacaklar.. bizde artık bir aile olduk biri gelmese hemen merak ediyoruz.. o yüzden arasıra değil sürekli gelki sende biran önce hamiş haberini verbize...
yok canım bu ay olmazsa bidahaki ay olacak emin ol :))
kızım bu yaşta bana deli gibi aşık bi adam bulmuşum.. heran üstüne atlamıcamda ne yapcam yaş geçiyo adam benden genç aklı benden başkasına gitmesin başka yol varmı :))Harbi tekrar tekrar düşünüyomda nimet ne azgın karısın laaaa:) Doktoru da dinlemedi deli:)
hoşgeldin eflalim ne olsun deliliğe vurduk gidiyoruz...Selam hatunlar ben geldim ne var ne yok?
ayyy canım sende çok içten ve dogal bir insansın. inşallah hamilesindir ayy ya hep birlikte dogursakta nufüsü patlatsak allahın izniyle ne güzel olur degilmi
Kız fatma gel gel öyle uzak durma sende gel gir aramıza:) Ben zeynep bu topicin delilerinden biriyim ama benden delileri de var:)
os buldum didoş ..hayırdır ne hediyesi..linkler calısmıo bende bizim burda engelli..ama aksam evden bakarımarkadasım hedıyene
kızım bu yaşta bana deli gibi aşık bi adam bulmuşum.. heran üstüne atlamıcamda ne yapcam yaş geçiyo adam benden genç aklı benden başkasına gitmesin başka yol varmı :))
hoşgeldin eflalim ne olsun deliliğe vurduk gidiyoruz...
ya off zii bak sen buraya gelince milletin agzı bozuluoo..
Insan arkadasına karı dermi yaa..yassaaak arkadasım yassaak demeyin bidaa..nerde o diydem onada söylicem