Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

HASTAYIM KUŞUM SANA:) kıy*****i bil kocanın bizim kaz laz erkekleri öküzdür odundur seninki sağlam çıkmış:) Sevdiğini belli edenleri olduğunu bilmiyodum:) Aşık olmaktan korkar bizim salaklar:)

Eflalim naber, hoşgeldin gülüm:)

Kız anlamadınmı sen demedinmi benle konuşanın çocuğu oluyo diye bende oyüzden sürekli sana yazıyom:))
yok kız elinden gelse işe bile götüreek diyorda gel orada büroda oturursun senin orada olman bile bana yeter.. dedim annemi özledim istanbula gönder dediki sen sanıyonmu sen yokken ben bu eve girerim sakın bidaha bunu deme.. birlikte gideriz fırsatını bulunca :))) sanki şaka gibi....

Son düzenleme:
Hoşbuldum kızlar ne olsun bir örgü daha bitiridim şimdi model bakıyorum ablamınkine hediye örücem gezmelere gidicem bugün.

ben karı demedim ya dedimmi allah kuru iftiradan saklasın aaaaaaa hiç ağzıma almam karı herif vb.......

Bak şuna bana iftira atcak da kendine zemin hazırlıyo kadı kadın (dikkat ederseniz karı demedim) senin saçını başını yolarım bak:)

Kız anlamadınmı sen demedinmi benle konuşanın çocuğu oluyo diye bende oyüzden sürekli sana yazıyom:))
yok kız elinden gelse işe bile götüreek diyorda gel orada büroda oturursun senin orada olman bile bana yeter.. dedim annemi özledim istanbula gönder dediki sen sanıyonmu sen yokken ben bu eve girerim sakın bidaha bunu deme.. birlikte gideriz fırsatını bulunca :))) sanki şaka gibi....

Maşallah:) Allah bozmasın doğru valla:) hadi bakalım sıra sende melisaylan sarfoş hamile kaldı :)

maşallahhhhh bacı makinalıya bağlamış gibi örüyon bizede ötr bacııııı

Yok kız hamile kaldığımdan beri bu ikinci yeleği bişey öremedimki kolumda ağrı çıktıya beni o tuttmu kalıyorum birkaç gün ama örülecek çok zaman azaldı.

Yok kız hamile kaldığımdan beri bu ikinci yeleği bişey öremedimki kolumda ağrı çıktıya beni o tuttmu kalıyorum birkaç gün ama örülecek çok zaman azaldı.

eFLAL GÜNÜN SORUSU SANA DA GELİYO SEN HAMİLE KALDIĞIN AY KUYRUK SOKUMUN AĞRIYOMUYDU?

X