Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

hosgeldiin fatmaa..inşallah hayırlısıyla sende guzel haberler verırsın bıze.hiç üzülme burda bı cogumuz gurbetteyız.ama olsun .

canım rabbim inş. Gönlünden geçeni nasip eder sana

Harbi tekrar tekrar düşünüyomda nimet ne azgın karısın laaaa:) Doktoru da dinlemedi deli:)

aramıza hoşgeldin canım ne güzel anlatmışsın bizi evet ama haklısın aramızdan biri hamile haberi verince hepimiz seviniyoruz inşallah seninde bir kaç güne güzel haberlerini alırız arkadaşım
hoş b. allah razı olsun . inş. bende istiyorum güzel haberler vermeyi

Selam hatunlar ben geldim ne var ne yok?

Anaaaaaaaaaaaaam 2 hafta kala başladı hemide kız ama yoktur bende nerde o şans bunca zaman tutmadı da şimdi 1 seferde mi tutcak nerdeeeeeeeeeeee:)

kız sende herkeze pozitif pozitif fikirler aşılarsın kendine gelince en umutsuz vakasın neden tutmasın allahın işi bu ol dediginde olur. sanki bizim her yapmamızdamı tuttu bir kerede tuttu belki tam gününde atlamışsındır herifin üstüne allahım inşallah şu zeynepte hamiş olsun da migde bulantısından şikayet etsin aşersin aşersin yesin yesin şişsin. sonrada kilo aldım diye dert yansın burda dua mı olduy beddua mı bilemedim ama inşallah hamişsindir.

Olsun valla yeminliyim ne çekersem çekeyim ah demiycem Rabbim yeterki ol desin:)

canım allah sabır verisn inş. in. hamile kalabliriz canım . insan paylaştıkça rahatlıyo zaten

Harbi tekrar tekrar düşünüyomda nimet ne azgın karısın laaaa:) Doktoru da dinlemedi deli:)
kızım bu yaşta bana deli gibi aşık bi adam bulmuşum.. heran üstüne atlamıcamda ne yapcam yaş geçiyo adam benden genç aklı benden başkasına gitmesin başka yol varmı :))

Selam hatunlar ben geldim ne var ne yok?
hoşgeldin eflalim ne olsun deliliğe vurduk gidiyoruz...

Kız fatma gel gel öyle uzak durma sende gel gir aramıza:) Ben zeynep bu topicin delilerinden biriyim ama benden delileri de var:)

ay çok sağol canım samimiyetin için est ne delisi olur mu hiç topicin neşesisin dedğimi gibi yazmasamda takip ediyorum

HASTAYIM KUŞUM SANA:) kıy*****i bil kocanın bizim kaz laz erkekleri öküzdür odundur seninki sağlam çıkmış:) Sevdiğini belli edenleri olduğunu bilmiyodum:) Aşık olmaktan korkar bizim salaklar:)

Eflalim naber, hoşgeldin gülüm:)

ya off zii bak sen buraya gelince milletin agzı bozuluoo..

insan arkadasına karı dermi yaa..yassaaak arkadasım yassaak demeyin bidaa..nerde o diydem onada söylicem

Delilik iyidir rodiana sen herkesin kahrını çekme onlar seninkini çeksin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…