ben evdede böleyimde benim herif anlıyomukiiiiii nerdeeeeeeeeeeeeeee
evet ağrıyordu zeynep karısı şimdi sana yılbaşı hediyesi gönderecem bekle
Noliii burdaaa
Kepekllllllllllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim snein de kuyruk sokuımun ağrıyomuydu?
iyiyim canım sen nasılsın
destuur..kuyruk sokumum muu... :26: he yaaww halada agrıyoo cok ayakta kalırsam..hamılelık belırtısı olabılır dıorum ben
aLDIM HEDİYEMİ CANCAĞAZIM SEN ALDINMI OBUR KARI:) aYYYY ETTİ 3, KIIIZ SARFOŞ FERDA SENİN AĞRIYOMUYDU LAAAA BENİM ÇOOK AĞRIYO VE DÜN HİÇ İŞ YAPMADIM:)
zeynep senin kuyruk sokumuna ........................ bi hamile olma varya gelip ben bırakacam seni :)))
allah iyilik versin çok şükür bende iyiyim.
aramıza hoşgeldin canım ne güzel anlatmışsın bizi evet ama haklısın aramızdan biri hamile haberi verince hepimiz seviniyoruz inşallah seninde bir kaç güne güzel haberlerini alırız arkadaşımherkese hayırlı günler hanımlar ben siteye ilk bebek yapmaya karar verdiğimiz ağustos ayında üye oldum. bu ay 4 . denememiz. ve bu 4 aydır süre boyunca tüm yazdıklarınızı takip ettim . çok nadir bende yazdım. ama şunu açıkça söyleyebilirim ki hepiniz çok içten çok samimi hanımlarsınız. içinizden biri hamile kaldığında inan kendim kalmış gibi sevindim. mutlu oldum. akşam eşime anlattım duygulanarak ve 7 aylık evliyim ailemden çok uzaktayım inan bu çok zor bi durum . allah hepinizden razı olsun. inş gebe kalmak isteyenlere rabbim en hayrılısıyla bebek nasip eder inş. tüm hamiş arkadaşlar sorunusz bi doğumla bebişlerinizin o cennet kokulu gıdışlarını koklar o masummm bakışlarına şahit olursunuz. gerçekten hepinizi çok sevdim. dediğim gibi bu 4. aymız ve adet günüme 4 gün kaldı bu ay içimde bi umut var sanki bende hamiş haberi vercem size öyle hissediyorum. ne olur dua edin hayırlısı olsun hakkımda.hepiniizi o büyük yaratıcıya emanet ediyorum.
çok ayakta kalınca yemek yaparken filan belim agrıyor ama adetten öncede agrırdı adetliykende agrırıdı. ben takipte olmadıgım için bu ay belirtileri pek dinlemedim canım. ama bir yerde okumuştum adetine 2 hafta kala adet belirtileri yaşamaya başlıyorsanız bunlar hamilelik belirtisi olabilir diyorlardı. inşallah zeynom inşallah hamişsindir.
herkese hayırlı günler hanımlar ben siteye ilk bebek yapmaya karar verdiğimiz ağustos ayında üye oldum. bu ay 4 . denememiz. ve bu 4 aydır süre boyunca tüm yazdıklarınızı takip ettim . çok nadir bende yazdım. ama şunu açıkça söyleyebilirim ki hepiniz çok içten çok samimi hanımlarsınız. içinizden biri hamile kaldığında inan kendim kalmış gibi sevindim. mutlu oldum. akşam eşime anlattım duygulanarak ve 7 aylık evliyim ailemden çok uzaktayım inan bu çok zor bi durum . allah hepinizden razı olsun. inş gebe kalmak isteyenlere rabbim en hayrılısıyla bebek nasip eder inş. tüm hamiş arkadaşlar sorunusz bi doğumla bebişlerinizin o cennet kokulu gıdışlarını koklar o masummm bakışlarına şahit olursunuz. gerçekten hepinizi çok sevdim. dediğim gibi bu 4. aymız ve adet günüme 4 gün kaldı bu ay içimde bi umut var sanki bende hamiş haberi vercem size öyle hissediyorum. ne olur dua edin hayırlısı olsun hakkımda.hepiniizi o büyük yaratıcıya emanet ediyorum.
herkese hayırlı günler hanımlar ben siteye ilk bebek yapmaya karar verdiğimiz ağustos ayında üye oldum. bu ay 4 . denememiz. ve bu 4 aydır süre boyunca tüm yazdıklarınızı takip ettim . çok nadir bende yazdım. ama şunu açıkça söyleyebilirim ki hepiniz çok içten çok samimi hanımlarsınız. içinizden biri hamile kaldığında inan kendim kalmış gibi sevindim. mutlu oldum. akşam eşime anlattım duygulanarak ve 7 aylık evliyim ailemden çok uzaktayım inan bu çok zor bi durum . allah hepinizden razı olsun. inş gebe kalmak isteyenlere rabbim en hayrılısıyla bebek nasip eder inş. tüm hamiş arkadaşlar sorunusz bi doğumla bebişlerinizin o cennet kokulu gıdışlarını koklar o masummm bakışlarına şahit olursunuz. gerçekten hepinizi çok sevdim. dediğim gibi bu 4. aymız ve adet günüme 4 gün kaldı bu ay içimde bi umut var sanki bende hamiş haberi vercem size öyle hissediyorum. ne olur dua edin hayırlısı olsun hakkımda.hepiniizi o büyük yaratıcıya emanet ediyorum.
yok canım bu ay olmazsa bidahaki ay olacak emin ol :))çok ümitlenmiyom benim vücut her ay başka bir gebelik belirtisi gösterir:)