Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Sumru sevindim barıişmanıza inşallah daha da iyi olacak gör bak... Zeynep biraz daha bekle bakalım hemen kendini kaptırma bak benim bulantılarım halen sürüyor bu sefer kararlıyım adetime kadar sabredeceğim... Biraz sabır sadece...

Sumrum barıştığınıza sevindim:)

nimetcim hadi hayirlisi. insallah sendede vardir.
ya kizlar sizde erken bulanti oluyo ya. benim 7inci haftada falan baslamisti ama oda cok fenaydi 13cüncü haftada falanda tamamen bitmisti.
ebrar senin bulantin var mi?

Yok canım bekliycem zaten 8 gün kaldı ama çok ağrıyo başka bi belirtim yok zaten:) Kaptırmam yani:)
Gülden haber alan varmı ne yaptı yaaa? Çatlıycam valla:)

ay kizlar benim gögüslerimde catlakliklar olustu. okadarda krem kullandim. esim birsey olmaz bebegimiz icin degmez mi falan diyo. tabiki deger ama simdi öyle deyip sonra begenmezse diyorum ben. özel yagla krem aldim hatta onu kullaniyorum ama yinede büyüdü catlaklar

benim ilkindede çok bulantı oldu ama sabahları daha çoktu.. şimdide aynısı ben ikiz çok iştiyorum.. ikizde bulantılar daha testte çıkmadan bile başlarmış 2 tane olduğu için dediler bende heyecan yaptım ama bu sefer kendimi kaptırmayacağım.. ay sonunda test yaptıracağım...

nimetcim hadi hayirlisi. Insallah sendede vardir.
Ya kizlar sizde erken bulanti oluyo ya. Benim 7inci haftada falan baslamisti ama oda cok fenaydi 13cüncü haftada falanda tamamen bitmisti.
Ebrar senin bulantin var mi?

sumru hoşgeldin canım eşinle aranızın düzelmesine sevindim
evet benimde erken başlamıştı bulantım ama 12 haftada falan bitti

nimetcim hadi hayirlisi. insallah sendede vardir.
ya kizlar sizde erken bulanti oluyo ya. benim 7inci haftada falan baslamisti ama oda cok fenaydi 13cüncü haftada falanda tamamen bitmisti.
ebrar senin bulantin var mi?

İnşallah Nimetcim ikizlerin sendedir inşallah:)

Takma kafana süt dolunca düzelir ama kaşıma sakın kendini hiç

Kızlaaar canım ekmek arası peynir domates çekti:) Ama bence pis boğazlığımdandır:) Bari ben diyet büsküvi ile bastırayım:)

sumru ismini hatırlamıyorum ama abim yengeme amazan.com dan bi krem almıştı hamileyken ve sonrasında kullandı çatlaklardan eser yoktu..

Zeynepcim dün konuştum gül ile
biraz iyiydi akşam sanırım bugünde izinli haftasonu çok az kanaması olmuş
ama diğerlerinde de üstüne görmüş yine öyle olabilir diyor

melissaaaa hoşgeldin bişi sorcam sana sen hamileliğinin adete yaklaşan döneminde kuyruk sokumunda ağrı hissettin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…