Amin canım Rabbim bebek isteyen herkese sağlıklı sağlam bebekler nasip etsin hamile annelerede bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin inşallah:)
günaydin kizlar. kocisle baristik. ya ben hic sevmiyorum böyle ya. yani okadar üzülüyorsun bütün gün sonra birden barisiyorsun geciyo üzüldügün yanina kaliyo. ne varki hic tartismasak demi :) iyi iyi cok sükür gecti.
siz nasilsiniz. zeynepcim belki tutmustur hic belli olmaz o. bende ilk basta olmamisti ama 2-3 hafta önce biraz yükleneyim kendime biraz is yapayim hemen oram agrirdi hemde asiri derecede. uzansan gecmiyo otursan gecmiyo esim ovdu yazik hep ama yinede gecmemisti. erstesi sabah gecmis oluyodu ama biraz is yapim yine basliyordur. ama memisler ta bilmeden 2 hafta öncesinden baslamisti agrimaya acimaya
Sumru sevindim barıişmanıza inşallah daha da iyi olacak gör bak... Zeynep biraz daha bekle bakalım hemen kendini kaptırma bak benim bulantılarım halen sürüyor bu sefer kararlıyım adetime kadar sabredeceğim... Biraz sabır sadece...
nimetcim hadi hayirlisi. Insallah sendede vardir.
Ya kizlar sizde erken bulanti oluyo ya. Benim 7inci haftada falan baslamisti ama oda cok fenaydi 13cüncü haftada falanda tamamen bitmisti.
Ebrar senin bulantin var mi?
nimetcim hadi hayirlisi. insallah sendede vardir.
ya kizlar sizde erken bulanti oluyo ya. benim 7inci haftada falan baslamisti ama oda cok fenaydi 13cüncü haftada falanda tamamen bitmisti.
ebrar senin bulantin var mi?
ay kizlar benim gögüslerimde catlakliklar olustu. okadarda krem kullandim. esim birsey olmaz bebegimiz icin degmez mi falan diyo. tabiki deger ama simdi öyle deyip sonra begenmezse diyorum ben. özel yagla krem aldim hatta onu kullaniyorum ama yinede büyüdü catlaklar
ay kizlar benim gögüslerimde catlakliklar olustu. okadarda krem kullandim. esim birsey olmaz bebegimiz icin degmez mi falan diyo. tabiki deger ama simdi öyle deyip sonra begenmezse diyorum ben. özel yagla krem aldim hatta onu kullaniyorum ama yinede büyüdü catlaklar
Zeynepcim dün konuştum gül ile
biraz iyiydi akşam sanırım bugünde izinli haftasonu çok az kanaması olmuş
ama diğerlerinde de üstüne görmüş yine öyle olabilir diyor