allah bağışlasınn kherkese soruom ama bana 13 haftalıkken kız dedi 18 aralıkta gitcem ya değişir mi
kızlarrr ben çıkıoyorumm ok mi allah a emanet olunnn
günaydın yeni gelenler
zeynep bende olmuştu...
Nimet beni heveslendirme:) Valla ölcem sanki o kemiğim uzuyo gibi ağrıyo memişlerim de azcık ağrıyo ve akıntım kesildi varmıdır acaba bebişim ama olamazki bişi yapmadık ki yumoş zamanı of offfffff bıktım:)
yawrucum sen demedin mi çatlama olduktan sonraki gün bişeyler oldu diye
ee o zaman tutmuştur belkimmm
Hiç bilmiyorum tatlım doktor o gece yapın demişti ben kocaya küstüm yapmadık ertesi gece yaptık acaba?
Nimet beni heveslendirme:) Valla ölcem sanki o kemiğim uzuyo gibi ağrıyo memişlerim de azcık ağrıyo ve akıntım kesildi varmıdır acaba bebişim ama olamazki bişi yapmadık ki yumoş zamanı of offfffff bıktım:)
yawrucum sen demedin mi çatlama olduktan sonraki gün bişeyler oldu diye
ee o zaman tutmuştur belkimmm
Hiç bilmiyorum tatlım doktor o gece yapın demişti ben kocaya küstüm yapmadık ertesi gece yaptık acaba?
canım ha bir gün önce ha birgün sonra farketmez tutacağı varsa tutar allahımın izniyle bi mucize olmuş olamazmı allaha dua et hayırlısıyla sende yeni yıla hamiş giriyorsundur inşallah...
canım ha bir gün önce ha birgün sonra farketmez tutacağı varsa tutar allahımın izniyle bi mucize olmuş olamazmı allaha dua et hayırlısıyla sende yeni yıla hamiş giriyorsundur inşallah...
dimi ama nimet bencede rabbim verecek olduktan sonra bir gün önce sonra farketmiyo
rabbim inş. sana da hayırlısıyla yeniden bebiş verir canım
İnşallah canlarım yaaa:) Ebrarım sen bçyle oldun muydu?