Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kızlar size bişi sorcam siz hamile kaldığınızda kuyruk sokumunuzda anlamsız bir ağrı olmuş muydu?

günaydın yeni gelenler
zeynep bende olmuştu...

Nimet beni heveslendirme:) Valla ölcem sanki o kemiğim uzuyo gibi ağrıyo memişlerim de azcık ağrıyo ve akıntım kesildi varmıdır acaba bebişim ama olamazki bişi yapmadık ki yumoş zamanı of offfffff bıktım:)

Nimet beni heveslendirme:) Valla ölcem sanki o kemiğim uzuyo gibi ağrıyo memişlerim de azcık ağrıyo ve akıntım kesildi varmıdır acaba bebişim ama olamazki bişi yapmadık ki yumoş zamanı of offfffff bıktım:)

yawrucum sen demedin mi çatlama olduktan sonraki gün bişeyler oldu diye
ee o zaman tutmuştur belkimmm:KK76::KK76::KK76:

yawrucum sen demedin mi çatlama olduktan sonraki gün bişeyler oldu diye
ee o zaman tutmuştur belkimmm:KK76::KK76::KK76:

Hiç bilmiyorum tatlım doktor o gece yapın demişti ben kocaya küstüm yapmadık ertesi gece yaptık acaba?

canım ha bir gün önce ha birgün sonra farketmez tutacağı varsa tutar allahımın izniyle bi mucize olmuş olamazmı allaha dua et hayırlısıyla sende yeni yıla hamiş giriyorsundur inşallah...

canım ha bir gün önce ha birgün sonra farketmez tutacağı varsa tutar allahımın izniyle bi mucize olmuş olamazmı allaha dua et hayırlısıyla sende yeni yıla hamiş giriyorsundur inşallah...

İnşallah canlarım yaaa:) Ebrarım sen bçyle oldun muydu?

dimi ama nimet bencede rabbim verecek olduktan sonra bir gün önce sonra farketmiyo
rabbim inş. sana da hayırlısıyla yeniden bebiş verir canım

dimi ama nimet bencede rabbim verecek olduktan sonra bir gün önce sonra farketmiyo
rabbim inş. sana da hayırlısıyla yeniden bebiş verir canım

Amin canım Rabbim bebek isteyen herkese sağlıklı sağlam bebekler nasip etsin hamile annelerede bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin inşallah:)

günaydin kizlar. kocisle baristik. ya ben hic sevmiyorum böyle ya. yani okadar üzülüyorsun bütün gün sonra birden barisiyorsun geciyo üzüldügün yanina kaliyo. ne varki hic tartismasak demi :) iyi iyi cok sükür gecti.
siz nasilsiniz. zeynepcim belki tutmustur hic belli olmaz o. bende ilk basta olmamisti ama 2-3 hafta önce biraz yükleneyim kendime biraz is yapayim hemen oram agrirdi hemde asiri derecede. uzansan gecmiyo otursan gecmiyo esim ovdu yazik hep ama yinede gecmemisti. erstesi sabah gecmis oluyodu ama biraz is yapim yine basliyordur. ama memisler ta bilmeden 2 hafta öncesinden baslamisti agrimaya acimaya

X