Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

yaa öle olmaz inş hayırlı ve sağlıklı olsunlardaa

vallahi hayırlısı artık cnm,,,çünkü kızımda hiç midem bulanmadı,ama oğlumda 6.haftadan sonra başladı ve tam 4 buçuk ay çektim...ve bundada ara ara şuan bulanıyo bilmiyorum artık sonra nolur daha erken.

vallahi hayırlısı artık cnm,,,çünkü kızımda hiç midem bulanmadı,ama oğlumda 6.haftadan sonra başladı ve tam 4 buçuk ay çektim...ve bundada ara ara şuan bulanıyo bilmiyorum artık sonra nolur daha erken.

ayy sorma ya ben bugün yine kustumm ii geceler

canımm hoşşgeldinn haberini okudummm kızın oluyomuy benimde kız yeğenim oluyo yanii çok sevindimmm adı belli midi bebişin?
evet canım kısmetse dr %99 kız dedi evet kısmetse sedef olacak adı kızımızın ya sizin bellimi oğluşunuzun adı

evet canım kısmetse dr %99 kız dedi evet kısmetse sedef olacak adı kızımızın ya sizin bellimi oğluşunuzun adı

allah bağışlasınn kherkese soruom ama bana 13 haftalıkken kız dedi 18 aralıkta gitcem ya değişir mi

ayy ya sorma hala belli değil benimkinin adı valla ne koyucak çok merak ediyorummm eşimle uzlaşamadığım tek konu belliolduu benim tamam dediğimi o kabul etmiyo onunkini ben tek isim olsun diyoz baklayalim bakalım ne olucak

napıım canım aynı ya bugün yine çıkardım uzun zamandır olmamıştı

ayyy canım ya biliyorum ben tam 4.5 ay çektim ve nerdeyse hergün çıkarıyodum bazen günde 2 yada 3 kere düşün 8 kilo verdim ve hala almadım ve hala yemek yiyemiyorum bi kaç çeşit okadar allah hepimizin yardımcısı olsun kuzum

ayyy canım ya biliyorum ben tam 4.5 ay çektim ve nerdeyse hergün çıkarıyodum bazen günde 2 yada 3 kere düşün 8 kilo verdim ve hala almadım ve hala yemek yiyemiyorum bi kaç çeşit okadar allah hepimizin yardımcısı olsun kuzum

hım bende günde 4 5kez di işte bayramada hafifledi ama bugün yine işte saol canım hepimizinn

X