Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

evet cnm oğlumun doğumunda dönmüş rahimim sezeryan olduğum için artık o ara oldu nolduysa.ama hamilelikte rahim büyüdüğü için düzelme oluyo geri.

ayy ne ilginç şeyler ya ahh kadın olmak işte ii düzelsin düzelsin ikiside var ama kıs mı istiyon erkek mi

Melisa nasıl anladın kız hamile oldugunu anlatsana.. Kac gun gecti.. Naptın testmi yaptın..

canım vallahi buay hiç yapmadığımı yaptım bel altına yastık koydum hep,ve inann hiç mi hiç aklıma gelmedi takvimlere hiç bakmadım ve hissetmiştim günüm gelmeden çünkü ara ara beynim beni yokluyodu sonra 4.gün test yaptım çıktı,profilime bakarsan görürsün testimi cnm.

evet canımm amin inş çocuklar ne dio

vallahi onlara sorsan,kızım kız,oğlumda erkek istiyo,ama dün yiğenler geldi onlar oğlan olucak yenge bak gör dediler....:44:hayırlısı ve sağlıklısı benim içinde inş.....
ama oğlumdaki hallerime benziyo gidişatım,ve kötüye doğru gidiceğimi hissediyorum o yüzden bir an önce evdeki işlerimi halletmeye çalışıyorum.

Baktım canım simdi.. Peki dedikleri gibi yumurtlama gununde mi tutmustur... Hayırlısı olsun tekrar.

Baktım canım simdi.. Peki dedikleri gibi yumurtlama gununde mi tutmustur... Hayırlısı olsun tekrar.

evet cnm bence öyle oldu,çünkü bu ay bayramdada memlekete gitmiştik orda hiiiç bişey olmadı 9 gün boyunca,olduysa gitmeden oldu oda yumurtlama dönemimdi ve sadece 2 defa beraber oldum.

bu arada yezicim iyi dileklerin için çok saol cnm,rabbim en kısa zamanda sanada ve esracımada nasip etsin inş....

vallahi onlara sorsan,kızım kız,oğlumda erkek istiyo,ama dün yiğenler geldi onlar oğlan olucak yenge bak gör dediler....:44:hayırlısı ve sağlıklısı benim içinde inş.....
ama oğlumdaki hallerime benziyo gidişatım,ve kötüye doğru gidiceğimi hissediyorum o yüzden bir an önce evdeki işlerimi halletmeye çalışıyorum.

yaa öle olmaz inş hayırlı ve sağlıklı olsunlardaa

X