Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

canım açık açık söylesin eşin bencee bizim evdede sigara içilmez babasına ve kardeşlerine söylüyor valla direk balkona kovuyor siz söylemezseniz onlar sizin onay verdiğinizi düşünür bu devirde insanlar düşüncesiz olmuşlar canım kendinizi üzmenize gerek yok opuyorumnanaktan

hayırdır canım moralin neden bozuk ne oldu kiiii
Önemli bişi değil cnm regli depresyonu hala gelen giden yok resmen depresyona soktu beni çokk içim sıkılıyo sinirliyim.eyvahedigeldismile
hoşgeldin gülüm görüşemiyoruz bu aralar nasılsın ne var ne yok

hoşbulduk cnm iyi olmaya çalışıyom sen nasılsın benim patron oldumu giremiyom genelde sabahları girebiliyorum forma. sen nasılsın

benimde en nefret ettiğim konu sigara ve içki. neyseki bizde sadece sigara gündemde. cnm siz taviz verdiğinizi düşünürler. eşin bence bidahaki sefere izin vermesin ki onlarda taviz verdiğinizi düşünmezler. eşim istemiyo die açık açık söylesin. içecek başka biyer bulamamışlarmı kendi evlerinde içsinler.

Allaha şükür ki canım benim tarafımda içki içen kimse yok sigarada eskiden kaynatam içerdi ama adam çok anlayışlı çıkar balkonda içerdi yaz kış kendi evinde bile içmez allah sizlerin yardımcısı olsun

stres yapma canım benim oda etkiler bak gecikmesini

takmıyorum neden olmuyo die ama beni bunaltıyo gecikme oldumu benim normaldede regli dönemleri çok gergin geçer bide gecikince sinirlerim çok bozuk oluyo.perşembeye az kaldı inş. ogüne kadar regli olmazda kontrolümü bari olurum.

canım söyleyemiyor işte zaten söz verdi bi daha böyle bişey olmayacak diye bir daha gelmek isterlerse bi şekilde yok diyecem dedi de rahatladım

hoş geldin cnm nasılsın. aynen bizimde eşimle kayınpeder içer ben rahatsız oluyom die dışarda içerler. allah ebrar a sabır versin

ebrarcım direk evimizde sigara ve alkol alınmasını istemiyoruz desin sohbet için geliyorsanız başım üstüne yoksa gelmeyin istemiyoruz desin hayatım

yaa zaten hamile kalamıyoz die üzülüyoz bide mesajlarımızın yanına hamile kıyafet reklamı kouyolar. yazık deilmi bize.
dün eşimle bende tartıştım. 1 sene bebek istemiyom demezmi. ben ameliyatlar oluyom bebek olsun die. ama burundan getirdim sonra geldi özür diledi. alsanaalsanasmile

hoşbulduk cnm iyi olmaya çalışıyom sen nasılsın benim patron oldumu giremiyom genelde sabahları girebiliyorum forma. sen nasılsın[/QUOTE]

bende iyiyim gülüm ne olsun başladık yine işe bu haftayı sağ salim atlatmaya çalışıcam bende

hadii iyisin bugün kahveler bendenzemuszemus benimde şimdilik sakin bakalım öğlen sonu nasıl olur.

ya kızlar eşime dedim zaten gelsinler yemek yapim en güzel şekilde ağırlarım başımın üstünde yerleri var ama bu şekilde bi daha kabul etmem dedim eşleriyle gelsinler ama tek asla olmaz dedim neyse ki eşimle anlaştık çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…