Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

gecikmesi mi vardı test yapcak. ayy bende test yaptığım günleri görcemmi yafff. kaç aydır test mest yapmıyom özledim para harcamayı hehealkisalkisalkis

ay yok canım onun regline var daha hani herkese test yap diyor ya kendisi de dayanamayıp yapmaya mı gitti diyom çok meyilli bizim kız test yapmaya

günaydııııınnn kuzularım nasılsınızz..
opuyorumnanaktan
yine bir pazartesi sendromu..iyi düşünmeye moralimi bozmamaya calısıyorum.aklinialirimsmile
bugun bir proje teslimim var .sanah biraz ona ugrastım o yuzden gec kaldım.

kızlar Allah biliyor ya haftasonu cok test yapasım geldı.hatta eşimle bi gece acık eczane bile aradık yol ustunde bulamadık.kendı kendımızı vazgecırdık zemuszemus
anam daha erken dimi benım adetim 15 agustosa yapsam bılem cıkmaz sanırsam

evet bu aralar kepekli yok
evet ebrarcım iyi demişsin yha canım dillerine sağlık

ceylinim walla haklıyım diye eşimde herşeyi kabul etti
zaten kendisi de sevmiyor böyle şeyleri gecemiz mahvoldu diyor
ben seninle oturup sohbet etmekten hoşlanıyorum diyor

opuyorumnanaktan
yine bir pazartesi sendromu..iyi düşünmeye moralimi bozmamaya calısıyorum.aklinialirimsmile

kızlar Allah biliyor ya haftasonu cok test yapasım geldı.hatta eşimle bi gece acık eczane bile aradık yol ustunde bulamadık.kendı kendımızı vazgecırdık zemuszemus

hoş geldin kepeklim kıss daha 15 gün var. ne bu hız test yapılrmı.daha yeni yumurtlama olduysa olmuştur. :roflol:

iyi insan lafının üstüne gelirmiş valla
hoşgeldin kepeklim

hosbulduk kuzucum.Allah kolaylık versin işlerinde .nasılsın opuyorumnanaktan

ebrarcıkım sen nasılsın canın mı sıkkındı biraz :teselli: üzülme kuzucum dısarda ne yasanırsa yasansın Allah esinle aranı bozmasın Agız tadı versin inşallah.

Gülcüm sen nasılsın ..daha gelen giden yokmu kız seninkilerden hayırlısıyla bir olsaydın su reglını en zevklı sana dıcem test yap diye opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan

aklımıza geldi canım test yapacağın ama çok erken acele etme hayatımm az daha sabrettt canımcım

Gülcüm sen nasılsın ..daha gelen giden yokmu kız seninkilerden hayırlısıyla bir olsaydın su reglını en zevklı sana dıcem test yap diye opuyorumnanaktan

yok anacım gelen giden valla delirtti beni ama omadı. bi olsada çalışsakda bizde eczane arasak dimi. böyle boş boş geçiyo günler yazık falla.

yok anacım gelen giden valla delirtti beni ama omadı. bi olsada çalışsakda bizde eczane arasak dimi. böyle boş boş geçiyo günler yazık falla.

kız oyle demee alla allaa ne güzel gecen gunlerının kıymetını bıl ha.banada bıkac zamndır bi yaslılık sıkıntısı coktu ..etrafa bakıom hep kucumen kucumen ınsanlar..ayy yaslanmayalım yaaasenağlama

haftasonu nete girmiyorum temizlikti yatmaktı derken vakit geciyor.ben gecmısı okuyamadım cok.
bi gelişme varmı haberiniz oldu mu :1closedeyes:

kız oyle demee alla allaa ne güzel gecen gunlerının kıymetını bıl ha.banada bıkac zamndır bi yaslılık sıkıntısı coktu ..etrafa bakıom hep kucumen kucumen ınsanlar..ayy yaslanmayalım yaaasenağlama

sorma arıycam bugünleri biliomm:Saruboceq: bendede var yaşlılık kompleksi baya da var benim yaş korkmaya başladım cocuk görmeden ölcem die:Saruboceq:

X