Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

günaydın kuşlarımmmmmmmmmm
sizleri çok özledim hadi çabuk gelin yaa
ceylinim nasılsın canım
geçmişi okumaya çalışıtım da bikaç sayfadan sonra okuyamadım
önemli bişey var mı

gunaydın ebrarcım nasılsın canım özlettin kendini nasıl geçti hafta sonun canım

iyiyim bitanemmm sen nasılsın ne var ne yok walla haftasonu yoğundu cuma misafirlerimi çağırdım c.tesi temizlik pazar da market alışverişi bayağa yoruldum wallamafoldumben

saol iyiyim canım hafta sonu sayfalar fazla ilerlemedi pek değişiklik dün sbr nin morali bozuktu eşi ile tartışmış efnan dinleniyor bu gün dr gidecek 11 de hatırladıklarım bunlar şimdilik canımcım

valla canım ne olsun tam siz geliyorsunuz ben fatura yazıyorum yhaaa ama az kaldı hem fatura yazıp hem sizinleyim akşama kadar vaktim var nasılsa zemuszemus

ya bende bugünlerde yoğun olcam biraz faturalarımı yapıp dönemi sonlandırmam lazım allah hepimize kolaylık versin canlarım

günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben iyiyimm. yine yorgun bir hafta başıı dün hiç dinlenemedim. çook yorgunum

kızlar ben çıkıyorum size iyi sohbetler. cnm çok sıkkın işlerimi yapim kafa dağıtayım biraz. öpüldünüz.Şeniz

ben geldin yine ortalığı temizledim. ay cnm sıkkın ya kouşcak bişişde bulamıyomakannehir

hayırdır ebrarcım ne oldu kiii düzelmesine sevindim canım

ya canım c.tesi akşam biz eşimle oturuyorduk dayısı aradı size gelelim okey oynamaya eşimde istemedi ama bişey diyemedi çünkü gelince içiyorlar sonra abileri dayıları geldi ben gittim komşuya ama eşime dedim ki bak gelsinler ama içmesinler lütfen sonra gece 12 de eve geldim hala bizdeler ve içiyorlar oturdum sinirden ağlamaya başladım en nefret ettiğim şey içki evimde içiliyor eşim geldi onlarca kez özür diledi bende istemiyordum ama bişey diyemedim dedi bayağa bi konuştuk onlar gittikten sonra neyse kendime geldim biraz ya benim eşim evlendiğimizden beri ağzına sürmedi içki millet gelip evimde içiyor ya ben dedim ona namaz kılınan kuran okunan bi evde yapılan şeye bak
ayy çok uzun oldu canım kusura bakma ama içim şişti kimseyle konuşamayınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…