Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

herkze günaydınn,hayırlı sabahlar olsun hanımlarr bugün hava çok kötü battaniye altında yatıp tv izliyin benden tavsiye,hasta masta olmayın sakın.öpüldünüzzzz.

hayırlı pazarlar toox cum nasılsın.ya bişey soracam,3 gündür mahvoluyorum.vajınal mantar var kaşıntı bir yana,en çok da yanması yokmu içinin dışının.napacma şaşırdım.yarını bekliyorum devlete bir görüneyim diye.senin de oluyormu ara ara da olsa

betülcüm akşam eşim aldı bendne pc i yazamadım sağol canım inşaalah hayırla sonuçlanır.

hayırlı pazarlar toox cum nasılsın.ya bişey soracam,3 gündür mahvoluyorum.vajınal mantar var kaşıntı bir yana,en çok da yanması yokmu içinin dışının.napacma şaşırdım.yarını bekliyorum devlete bir görüneyim diye.senin de oluyormu ara ara da olsa

tatlım hamile deilken olmuştu ya tuvaletini yaparken yanmöa olur bide benim ki kremle geçmemişti fitil almıştım eczaneden hemen geçirmişti ama şimdi bilmiom napabilirsinn

slm hanımcımlarrrrr nassınız bakem,misafirlerim gelicek yemeklerim ocakta nette şööyle bir dolanıyim dedim,yatsam şimdi hemmen uyuyorum bi görseniz beni varya tam bi uyku manyağı oldum yani,yarın dr gidicem kızlar bana nolur dua edin inş sağlıklı hamilelik geçiririm.

reyyancımm cnm o senin mantar hastalığından ablamda geçen ay geçirmişti,8 aylık hamileyken yani,ama dr gitmedi o sonra kendiliğinden geçti kaşımamaya çalış ıkık suyla filan taharetlen cnm.pamuk iç çamaşırı giy.

slm hanımcımlarrrrr nassınız bakem,misafirlerim gelicek yemeklerim ocakta nette şööyle bir dolanıyim dedim,yatsam şimdi hemmen uyuyorum bi görseniz beni varya tam bi uyku manyağı oldum yani,yarın dr gidicem kızlar bana nolur dua edin inş sağlıklı hamilelik geçiririm.

aminn canım inş sonuçları bildirrr keseyi görürsün 1 hafta sonra da kalp atışı ve beişi bende öle olumuştuu

reyyancım bendede oldu okaşıntı her kasındığında yıkadım ve iç çamaşırımı çok sık değiştim bide kaşıma kaşıdıkca yara oluyo o dahada can yakıyo ama dr gitmedim bi süre sonra kendi kendine geçti

aminn canım inş sonuçları bildirrr keseyi görürsün 1 hafta sonra da kalp atışı ve beişi bende öle olumuştuu

ay tooxic canım inş görürüm dimi artık keseyi,ya inş alttan bakmaz yaa karından görür inş,ben çok korkuyorum bu alt vajinadan bakıldığı zaman,çünkü bu kürtajımda hep alttan bakmıştı çok tedirgin oluyorum ondan ben.
rabbim yardımcımız olsun inş.
bakalım dr hesabına göre kaç haftalığım,ben turkcellin hamileyime üye olmuştum bugün mesaj geldi 6.haftanın içindesiniz diye.

merhaba melisa,betül valla çok kötü yaa,kaşınmayı falan geçtim ben,yanması çok kötü oluyor,geçen sene olmuştu,krem ve fitil vermişti,kremler geçmişti,fitili kullanamadım daha önce oraya hiç yapmadığımdan.evde duruordu.kullansam mı dedim anneme,dr akrabamız var,ona sordurdum,o da belki bebeğe yan etkisi olur,1 gün daha sıksın dişini,kadın doğumcuya gitsin demiş.kullanmadım bende.kaşımadığım halde geçeceğe benzemiyor.suyn değmesi bile çok kötü geliyor.
etrafa yayılcak gibi böyle.
nettn de hep araştırıyom,3 4 gündür çamaşır bile giyemedim ki pamukluyu giysem :)

reyyancım bendede oldu okaşıntı her kasındığında yıkadım ve iç çamaşırımı çok sık değiştim bide kaşıma kaşıdıkca yara oluyo o dahada can yakıyo ama dr gitmedim bi süre sonra kendi kendine geçti

merhaba canım,kayınvalidem bişey dedi onu yaptım biraz fayda etti.hani pişik olunca falan bebeklere zeytin yağı sürerler ya,bend egece öyle yaptım,az d a olsa rahatlattı.yarını bekliyorum.netten okudum da gebelik döneminde olurmuş genelde son aylarda falan.

melisacım hiçkorkma alttan falan bakmazlar,bakacak bi durum yok ki

X