Canım ben kaçıyorum yarın görüşürüz öptüm
bende öptüm canımm iii geceler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben kaçıyorum yarın görüşürüz öptüm
hayırlı pazarlar toox cum nasılsın.ya bişey soracam,3 gündür mahvoluyorum.vajınal mantar var kaşıntı bir yana,en çok da yanması yokmu içinin dışının.napacma şaşırdım.yarını bekliyorum devlete bir görüneyim diye.senin de oluyormu ara ara da olsa
betülcüm akşam eşim aldı bendne pc i yazamadım sağol canım inşaalah hayırla sonuçlanır.
slm kızlar nasılsınız
hoş geldiin cnm..
reyyancım ve toocxin cim sizlerede merhabaa:79:
slm hanımcımlarrrrr nassınız bakem,misafirlerim gelicek yemeklerim ocakta nette şööyle bir dolanıyim dedim,yatsam şimdi hemmen uyuyorum bi görseniz beni varya tam bi uyku manyağı oldum yani,yarın dr gidicem kızlar bana nolur dua edin inş sağlıklı hamilelik geçiririm.
amin canım inşallah istediğin gibi sağlıklı bi hamilelik geçirirsin dua larımız seninle
hoş geldiin cnm..
reyyancım ve toocxin cim sizlerede merhabaa:79:
aminn canım inş sonuçları bildirrr keseyi görürsün 1 hafta sonra da kalp atışı ve beişi bende öle olumuştuu
reyyancım bendede oldu okaşıntı her kasındığında yıkadım ve iç çamaşırımı çok sık değiştim bide kaşıma kaşıdıkca yara oluyo o dahada can yakıyo ama dr gitmedim bi süre sonra kendi kendine geçti