ben geldin yine ortalığı temizledim. ay cnm sıkkın ya kouşcak bişişde bulamıyomakannehir
hayırdır canım moralin neden bozuk ne oldu kiiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben geldin yine ortalığı temizledim. ay cnm sıkkın ya kouşcak bişişde bulamıyomakannehir
ya canım c.tesi akşam biz eşimle oturuyorduk dayısı aradı size gelelim okey oynamaya eşimde istemedi ama bişey diyemedi çünkü gelince içiyorlar sonra abileri dayıları geldi ben gittim komşuya ama eşime dedim ki bak gelsinler ama içmesinler lütfen sonra gece 12 de eve geldim hala bizdeler ve içiyorlar oturdum sinirden ağlamaya başladım en nefret ettiğim şey içki evimde içiliyor eşim geldi onlarca kez özür diledi bende istemiyordum ama bişey diyemedim dedi bayağa bi konuştuk onlar gittikten sonra neyse kendime geldim biraz ya benim eşim evlendiğimizden beri ağzına sürmedi içki millet gelip evimde içiyor ya ben dedim ona namaz kılınan kuran okunan bi evde yapılan şeye bak
ayy çok uzun oldu canım kusura bakma ama içim şişti kimseyle konuşamayınca
Önemli bişi değil cnm regli depresyonu hala gelen giden yok resmen depresyona soktu beni çokk içim sıkılıyo sinirliyim.eyvahedigeldismilehayırdır canım moralin neden bozuk ne oldu kiiii
hoşgeldin gülüm görüşemiyoruz bu aralar nasılsın ne var ne yok
ya canım c.tesi akşam biz eşimle oturuyorduk dayısı aradı size gelelim okey oynamaya eşimde istemedi ama bişey diyemedi çünkü gelince içiyorlar sonra abileri dayıları geldi ben gittim komşuya ama eşime dedim ki bak gelsinler ama içmesinler lütfen sonra gece 12 de eve geldim hala bizdeler ve içiyorlar oturdum sinirden ağlamaya başladım en nefret ettiğim şey içki evimde içiliyor eşim geldi onlarca kez özür diledi bende istemiyordum ama bişey diyemedim dedi bayağa bi konuştuk onlar gittikten sonra neyse kendime geldim biraz ya benim eşim evlendiğimizden beri ağzına sürmedi içki millet gelip evimde içiyor ya ben dedim ona namaz kılınan kuran okunan bi evde yapılan şeye bak
ayy çok uzun oldu canım kusura bakma ama içim şişti kimseyle konuşamayınca
stres yapma canım benim oda etkiler bak gecikmesini
canım açık açık söylesin eşin bencee bizim evdede sigara içilmez babasına ve kardeşlerine söylüyor valla direk balkona kovuyor siz söylemezseniz onlar sizin onay verdiğinizi düşünür bu devirde insanlar düşüncesiz olmuşlar canım kendinizi üzmenize gerek yok opuyorumnanaktan
Allaha şükür ki canım benim tarafımda içki içen kimse yok sigarada eskiden kaynatam içerdi ama adam çok anlayışlı çıkar balkonda içerdi yaz kış kendi evinde bile içmez allah sizlerin yardımcısı olsun
Hoşbuldum figen de geçmişi okuyordum birazdan da çıkıp duş alicam