Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

arkadaşalr herkese merhaba öncelikle birkaç gundur ortada yoktum nedesi iş yogunlugum 2. haberim ise ben hamileyim sabah idrarda silikde olsa çift cizgi gördük doktorumu aradım kanda bakalım dedi şu an sat a göre 5 haftalık hamileyim bhcg değerim ise 873.7 darısı tüm bekleyenlerin başıan ğpperşembe gun udr a gidiyoruz dualarım sizlele

hihoyyyt:teytey::teytey: ne güzel bi haberr darısı bizlerin başına cnm hayırlı uğurlu olur inşallah. gözün aydın.a.s.

arkadaşalr herkese merhaba öncelikle birkaç gundur ortada yoktum nedesi iş yogunlugum 2. haberim ise ben hamileyim sabah idrarda silikde olsa çift cizgi gördük doktorumu aradım kanda bakalım dedi şu an sat a göre 5 haftalık hamileyim bhcg değerim ise 873.7 darısı tüm bekleyenlerin başıan ğpperşembe gun udr a gidiyoruz dualarım sizlele

:teytey::teytey: oh oh ne güzel bugün çok güzel haberler alıyoruz tebrik ederim canım liste 400. sayfada hemen asını yazıyorum

canlar çok sağluun artık beebği olmayan herkese dua ederim darısı sizlere ben biliyorsunuz pko hastasıyısm dr um bile ihtimal vermiyordu bir mucize bebek bu tabii boş gebelik vs değilse allahım çok şaşkınım bebnim sonm adet 26 hazşran kızalr zaten ordan anladım ve gecikmenin 5 .gununde idrarda silik çıktı kanda baktı dr um 873 şu an bhcg daha kalop atısını duymadan ailelere sölemeyec eğiz

canlar çok sağluun artık beebği olmayan herkese dua ederim darısı sizlere ben biliyorsunuz pko hastasıyısm dr um bile ihtimal vermiyordu bir mucize bebek bu tabii boş gebelik vs değilse allahım çok şaşkınım bebnim sonm adet 26 hazşran kızalr zaten ordan anladım ve gecikmenin 5 .gununde idrarda silik çıktı kanda baktı dr um 873 şu an bhcg daha kalop atısını duymadan ailelere sölemeyec eğiz

canım dert edip canını boşuna sıkma bence değer düşük değil çok iyi inşallah sağ salim kucağına alırsın vallaha senin adına çok sevindim hiç ümidin yoktu yüce rabbim işte ne zaman isterse uygun görürse ozaman oluyor

hayırlı olsun cnmmmmm cok guzel bi haber bu:teytey:

canım dert edip canını boşuna sıkma bence değer düşük değil çok iyi inşallah sağ salim kucağına alırsın vallaha senin adına çok sevindim hiç ümidin yoktu yüce rabbim işte ne zaman isterse uygun görürse ozaman oluyor

cok haklısın cnm duaların için tşk ler darısı sizlere inşallah ben pko hastasıyım biliyorsunuz dr um bile beklemiyordu ama önemli olan usg de kalp atısını görmemiz sağlıkla olsunda g,gerisi boş valla kızalr kalp atısı kaçıncı haftada belli olur

cnm görümcemmde pko ve tedaviyle bile zor hamile kalırsın dedi dr. lar. şans bile vermediler. ama daha tedaviye başlamadan hamile olduğunu öğrendik. şuan 7 aylık allah kucağına almayı nasip etsin :ecrin_bebek:

cok haklısın cnm duaların için tşk ler darısı sizlere inşallah ben pko hastasıyım biliyorsunuz dr um bile beklemiyordu ama önemli olan usg de kalp atısını görmemiz sağlıkla olsunda g,gerisi boş valla kızalr kalp atısı kaçıncı haftada belli olur

canım tam emin değilim ama ya 6. yada 8. haftada ama galiba 6. haftada kalp atışları duyuluyor

azra yok cidden 2 gündür haberi olan varmı kızlar umarım iyidir.
mehtapcım karar verdinmi meryem suresini okucazmı

canlar dualarım sizlerle hamilelelrin duası kaul olur derler
hep dua edicem hepinize
şimdi 10 agustosta izne ayrılıyoruz ve 3 kez 10 ar gun ara ile ucaga binicez eşim çok tedirgin ucakta sonucta radyoaktif bir ortam diyor ama başka çare yok inşallah gitmeden kalp atısını görürüz göçremezsek izmirde giderim dr a yada ist da ama kalp atısını görmeden içişm rahat etmeyecek

Son düzenleme:
cnm ben müsayitim kızlar tatilde adalete bak yaff akşam 7,30 a kadar çalışılırmı bugüneyvahedigeldismile

X