Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşalr herkese merhaba öncelikle birkaç gundur ortada yoktum nedesi iş yogunlugum 2. haberim ise ben hamileyim sabah idrarda silikde olsa çift cizgi gördük doktorumu aradım kanda bakalım dedi şu an sat a göre 5 haftalık hamileyim bhcg değerim ise 873.7 darısı tüm bekleyenlerin başıan ğpperşembe gun udr a gidiyoruz dualarım sizlele
arkadaşalr herkese merhaba öncelikle birkaç gundur ortada yoktum nedesi iş yogunlugum 2. haberim ise ben hamileyim sabah idrarda silikde olsa çift cizgi gördük doktorumu aradım kanda bakalım dedi şu an sat a göre 5 haftalık hamileyim bhcg değerim ise 873.7 darısı tüm bekleyenlerin başıan ğpperşembe gun udr a gidiyoruz dualarım sizlele
canlar çok sağluun artık beebği olmayan herkese dua ederim darısı sizlere ben biliyorsunuz pko hastasıyısm dr um bile ihtimal vermiyordu bir mucize bebek bu tabii boş gebelik vs değilse allahım çok şaşkınım bebnim sonm adet 26 hazşran kızalr zaten ordan anladım ve gecikmenin 5 .gununde idrarda silik çıktı kanda baktı dr um 873 şu an bhcg daha kalop atısını duymadan ailelere sölemeyec eğiz
canlar çok sağluun artık beebği olmayan herkese dua ederim darısı sizlere ben biliyorsunuz pko hastasıyısm dr um bile ihtimal vermiyordu bir mucize bebek bu tabii boş gebelik vs değilse allahım çok şaşkınım bebnim sonm adet 26 hazşran kızalr zaten ordan anladım ve gecikmenin 5 .gununde idrarda silik çıktı kanda baktı dr um 873 şu an bhcg daha kalop atısını duymadan ailelere sölemeyec eğiz
canım dert edip canını boşuna sıkma bence değer düşük değil çok iyi inşallah sağ salim kucağına alırsın vallaha senin adına çok sevindim hiç ümidin yoktu yüce rabbim işte ne zaman isterse uygun görürse ozaman oluyor
cok haklısın cnm duaların için tşk ler darısı sizlere inşallah ben pko hastasıyım biliyorsunuz dr um bile beklemiyordu ama önemli olan usg de kalp atısını görmemiz sağlıkla olsunda g,gerisi boş valla kızalr kalp atısı kaçıncı haftada belli olur
azra yok cidden 2 gündür haberi olan varmı kızlar umarım iyidir.
mehtapcım karar verdinmi meryem suresini okucazmı
canım ben yarın başlamaya niyetlendim