Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

onu ben yapamıyorum ya iştahsızlık var bebişime bşy olmaz demi ya böyle meyve suyu meyve cubuk kraker falan yiyorum yeter dimi ya tabi yemekde yiyorum ama az içim istemiyo..kafamçokkarıştı

ne kadarlık hamilesin cnm? tarihten çok emin değilim ama 3 yada 4. aya kadar bebekler annenin deposundan alırlarmış besinleri. sonraki zamanlardada annenein yediği içtiğinden beslenirlermiş. ama sen yinede süt ürünlerini bol bol tüket çünkü kemik erimesi, dişlerde sıkıntı vs. çıkabilio

onu ben yapamıyorum ya iştahsızlık var bebişime bşy olmaz demi ya böyle meyve suyu meyve cubuk kraker falan yiyorum yeter dimi ya tabi yemekde yiyorum ama az içim istemiyo..kafamçokkarıştı

ya benımde bı kac gundur karnım acıkıyo gurulduyo ama ıcım yemek ıstemıyo.hatta 4 gunde 1 kılo fılan verdım ben.meraklanma cnm bısey olmaz ama dr danıs derım ben en kesın cvp onda...

kim bakar ardına senmi? benmi? Bnm adım korken Senin adın BUZmu? söyle erimezmi ?
ayyyy bide aglamaya baslarsam şimdi..:2:

daha yeni cnm 5 haftalık sat a göre..

Ayy canım zaten ben kuaförde açamam dr bile zorla açıyorum orda hiç yapamam ben kendim yapıyorum hem yaptırşamda lazer epilasyon yaptırırım oda çok pahalıya mal oluyor

bende kendim yapıyorum hemde epilasyon aletiyle bende hayatta kuaföre gidip yaptıramam ama kışın 2 kere lazer yaptırdım şimdi yaz diye ara verdim çok rahat oluyor vallaha bizim burada vajinal bölgeye bi seyans 150TL

canlarım ben kactım.annemle carsıya cıkacagız saat 5 e dogru var yada yok yazarım sıze.bana hala yok gıbı gelıo ama hayırlısı öptüm siziiiiii ae olun

Seni çöpe atacağım posete yazık bi sigara yakacağım atese yazık.. hobaaakaydirigubbakcemile2
varmı Serdar gibisi beee

canım bunu şimdi okudum bende yasmin kullandım uzun zaman bıraktıktan sonra hiç adet olamadım en son 25mayısta oldum şimdi sinirden küplere biniyorum vallaha

görüşürüz canım saat 5te güzel haberlerini alırız inşallah

kızlarrrrrrrrrr hepiniz nereye gittiniz yahu

hic bi zaman son sayfaya ulasamıcam sandım kafamçokkarıştı
oku oku sayfalar bitmedi.
ben gittim kızların test yapası gelmiş.
inşallah usakcım hayırlı haberlerını alırız.Şeniz
ebrarcan bugun erkencisin yemek uzun surmemişcokacimcoook

kız sende beni iyice obur belledin ha yemekten sonra arkadaşlarla çay falan içiyorum o yüzden geç geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…