Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ay kızlarrrrrr korktum ha site bakımda falan dedi sizlerden ayrılırım diye çok korktum walla

eee maşallah bizde de bi çene var ki anacım site mi dayanır sayfa mı dayanır bize

LEYUZE sana son 3 aylik adet duzenimi solim bak 1 mayis 30 mayis 26 haziran yok cnm ben kulagimdan olcuyorum su anda 37;2 oldu sanirim 4 gun oldu geceli ama goguslerim hic acimiyor

buna göre 28 günde bir oluyosun canım 24 ünde adet olman gerekirdi hamile kalmaya en elverişli günler
5 temmuz ve 10 temmuz arasında kalan günler 10 temmuz yumurtlama günün

Canım şimdi geldim ben az önce baktım çevrimde kimse gözükmüyordu çıktım gerisine iyiyim canım bebeği kafama takmazsam gayet iyiyim hamd olsun şen nasılsın canım

bende iyiyim şükür idare ediyorum hafif mide bulantılarım var sende takma daha çok gençsin elbet olucak acele etme bebek çok büyük sorumluluk biraz daha yaşa evliliğini tadını çıkara çıkara bebiş gelceği zamanı bilir üzülme sen canım

kızlar aranızda ateş ölçme yöntemi kullanan varmı

ya ben calısmalara baslamadan once cok niyetlendim,ates olceyim diye sonra bikaç yazı okudum bazı kızların ateslerınde hıc degısıklık olmuomus.bende dedım banada boyle olursa ben yumurtlamıorum galıba dıye panık yaparım dedım hiç baslaadım.:bbo:

bende iyiyim şükür idare ediyorum hafif mide bulantılarım var sende takma daha çok gençsin elbet olucak acele etme bebek çok büyük sorumluluk biraz daha yaşa evliliğini tadını çıkara çıkara bebiş gelceği zamanı bilir üzülme sen canım

Yok canım yaa kafama takmama kararı aldım gayet iyiyim normel hayatıma devam dediyorum arada aklıma geliyor bireylerle ilgilenip unutuyorum

ben ölçüyorum çizergede yapmaya başladım hani hala adet olmadım ya belki anca yumurta oluyordur bi yazayımda inceleyin değerlere göre yumurtlama zamanı ne zaman anlaşıyor pek kafam almadı
her sabah aynı saatte yataktan kalkmadan dil altından ölçtüm

20.07. 36,8
21.07. 36,2
22.07. 36,3
23.07. 36,4
24.07. 36,3
25.07. 36,2
26.07. 36,1
27.01. 36,1
28.07. 36,0

değer düşükkenmi yumurtlama zamanı yüksekkenmi tam anlayamıyorum bence ilerki günlerde biraz daha düşer çünkü benim dil altından 35,8 falandı önceki ölçtüğüm zamanlar tabi ozaman böyle takibe almamıştım

kızlar bu ateş ölçme falan zor iş ya hergün hergün sıkılırım ben hiç bana göre deilmiş

Canım çok acayip ateşin var ya bak ateş normel seviyede giderken yumurtlama olan gün 2ila 6 derece arası düşüp yumurtlama oluncada birden çıkıyor bende yumurtlama günü 2 derece düştü yani 36.5 iken 36.3 oldu şimdi yumurtlama oldu ve bugün 36.6 yumurtlama öncesi hiç 36.5i geçmemişti

X