- 24 Temmuz 2010
- 498
- 0
yaaaaaa uşakcım ya benim mesai 4 te bitiyo çıkıyorum ben haberini duyamıcam yaaa
valla bitanem 4de gel dediler .........yazarım buraya artık yarın okursun.....ümitlenmiyom ama yok gibi gelio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaaaaaa uşakcım ya benim mesai 4 te bitiyo çıkıyorum ben haberini duyamıcam yaaa
yok canım ya şarkı söyledim şuan müzik dinliyomda morali bozuk olanlar neşelensin diye.kaydirigubbakcemile5 hihoyyyt
Ayy canım zaten ben kuaförde açamam dr bile zorla açıyorum orda hiç yapamam ben kendim yapıyorum hem yaptırşamda lazer epilasyon yaptırırım oda çok pahalıya mal oluyor
bende dıom banamı kızdı bu :)))))))))))))))))) kafam cok dalgın tahlıl sonucuna
Kızlar ben çıkıyorum uşakcim saat 4buçukta burdayım haberini bekliyorum
tmm cnm inşlh mutlu haberle gelirim
severse soldan silerse sağdan inersin hooppa dönerse gözüm...zemuszemus
dua ediyorum senin için umarım hayırlısıyla güzel haberini alır bizlerede verirsin mutluluğunu paylaşırız. ilk defa mı denediniz?
bende çıkıyorum kızlar... gidip karnımı doyurayımda bebeğim ağlamasın
kızlar bende yemeğe gidiyorum görüşürüz öpüldünüz
GüLe GüLe canım.. Yine buyur qeL..:gitme:
uşakcım hakkında hayırlısı olsun artık inş. bebiş vardır artık yarın okurum bende haberlerini
benim bi oğlum var ama 4 yıldır yasmınle korunuyodum gecen ay bıraktım cnm oyuzden umıtlenemıyorum
herşeyden önce hayırlısı tabi. bizde hiç beklemiyoduk hatta adetten sonraki hafta sadece ilişki oldu geri kalan günler toplantılar nedeniyle ayrıydık eşimle ama bi öğrendikki hamileyim. o yüzden hiç belli olmuyor ne zaman ne olacağı