Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Ayy canım zaten ben kuaförde açamam dr bile zorla açıyorum orda hiç yapamam ben kendim yapıyorum hem yaptırşamda lazer epilasyon yaptırırım oda çok pahalıya mal oluyor

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kışın pahalı tatlım yazın çok ucuzluyor. aslında hamile kalmadan epilasyon yaptırmak lazım, çocuk olunca hayatta gidemezsin 2,3 saat

uşakcım hakkında hayırlısı olsun artık inş. bebiş vardır artık yarın okurum bende haberlerini

dua ediyorum senin için umarım hayırlısıyla güzel haberini alır bizlerede verirsin mutluluğunu paylaşırız. ilk defa mı denediniz?

benim bi oğlum var ama 4 yıldır yasmınle korunuyodum gecen ay bıraktım cnm oyuzden umıtlenemıyorum

benim bi oğlum var ama 4 yıldır yasmınle korunuyodum gecen ay bıraktım cnm oyuzden umıtlenemıyorum

herşeyden önce hayırlısı tabi. bizde hiç beklemiyoduk hatta adetten sonraki hafta sadece ilişki oldu geri kalan günler toplantılar nedeniyle ayrıydık eşimle ama bi öğrendikki hamileyim. o yüzden hiç belli olmuyor ne zaman ne olacağı

herşeyden önce hayırlısı tabi. bizde hiç beklemiyoduk hatta adetten sonraki hafta sadece ilişki oldu geri kalan günler toplantılar nedeniyle ayrıydık eşimle ama bi öğrendikki hamileyim. o yüzden hiç belli olmuyor ne zaman ne olacağı

hayırlısıysa versın allahım...bakıcaz artık :)

X