Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

adamlar hassas oluyor cunku ozgurlukleri kisitlanacakda ondan bende ole kavga ettim benim gerizekalida aksam uzaklara kacmak istiyorum diyor ve daha bir yillik evliyim ustelik onun kacinci evliligi benim daha ilk zate hasta oldum oalacagim korkusu var bid ebunl ugras

yoncam ya destek olduğun için tşk ederim walla bende bi kullanayım bi kullanmayayım diyorum rabbim yardımcımız olsun sen ne kullanıyordun

serophene diye aynı guruptan yani klofifen sitrat gurubu ama internetten araştırdığım kadarıyla kolomen daha etkili yaygın iyi sonuçlar veriyormuş araştır irtersen ama ben olsam kullanırdım vakit kaybetmeden

adamlar hassas oluyor cunku ozgurlukleri kisitlanacakda ondan bende ole kavga ettim benim gerizekalida aksam uzaklara kacmak istiyorum diyor ve daha bir yillik evliyim ustelik onun kacinci evliligi benim daha ilk zate hasta oldum oalacagim korkusu var bid ebunl ugras

canım ya bende sadece benimki böyle aptalca davranabiliyor sanıyordum sıkma canını dua etsinlerki yanlarındayız kimse çekmez bunları valla bizden başka

canım ya bende sadece benimki böyle aptalca davranabiliyor sanıyordum sıkma canını dua etsinlerki yanlarındayız kimse çekmez bunları valla bizden başka

aslinda ne yapcaklarbiliyormusun evlenmeden teste tabi tutulcaklar evlilik yapabilirmi diye bolelerini evlendirmicek nikh daireleri seninkide kesin koc dur cnm degilmi

arkadaşlar kusura bakmayın arada birileri geliyo kapatıyorum sayfayı. sabahları tekrar anne olacağım diye düşünmek tabi çok güzel ama asıl o duygulara insan bebeği hissettikçe varıyo. rabbim hepinize tattırsın bu güzellikleri inşallah

haticecim hiç moralini bozma, bak biçok arkadaşımızın o kadar çok istediği güzelliğe kavuştun ki, bugünlerin kıymetini bil arkadaşım olumunekankayizsmile

haticecim hiç moralini bozma, bak biçok arkadaşımızın o kadar çok istediği güzelliğe kavuştun ki, bugünlerin kıymetini bil arkadaşım olumunekankayizsmile

aslında kıymetini bilmeye calışıyorum daha öğreneli 2 gün oldu adamın bana yaptığına bakakannehir :dilcikar:

ya kızlar napalım bizde almasaydık kim alacaktı bu adamları kayınvalideme diyom bazen niye evlenmeden bana söylemedin böyle olduğunu ee kızım söylesem almazdın başımdan nasıl ataydım diyo

ya kızlar napalım bizde almasaydık kim alacaktı bu adamları kayınvalideme diyom bazen niye evlenmeden bana söylemedin böyle olduğunu ee kızım söylesem almazdın başımdan nasıl ataydım diyo

kaydirigubbakcemile3 aa güldürdün beni valla ebrar Allahta seni güldürsün inş. :))

allahım ne kayınvaldeler varmış bana yolla lütfen benimki oğlunun kusurlarını asla göremez her konuda en idaal oğludur

waay ender kayınvalide..oglunun huyunu biliyor.kimisi toz kondurmaz ya ogluna.:1closedeyes:

X