Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

yok kuzucum yaa umut dunyası iste...
basımda oyle bela bir is var ki sirkette gece uykularım kacıyor.
bende kendi kendimi motive etmeye ugrasıyorum napiim.
su onumuzdeki iki hafta gecerse rahatlayacagım inşallah.
senden naber ebrarcım..işler yogun mu..

canım benim allah kolaylıklar versin sende kendini fazla yıpratma ya benimde işler ay sonu ve ay başında yani 30 ile 10 una kadar mahvediyo beni şimdilik başlamadı daha maraton

eee sen ne alemdesin bu arada çalışmalar başladı mı?:kedi:

hmm basladık canım :kedi:
bakalım bugun yumurtlama tarihim baslıyor .şu nette hesaplama sitelerinin yalancısıyım.
bakalım inşallah hayırlısı olur.
dün hepimize dua ettim.
gecen cuma smear testi için gitmiştim.persembe onun sonuclarını alıcam.
doktor bi parca gormus rahımde sımdılık zararsız ,kist bile değil dedi.inşallah sonuclar cıkarsa rahatlıcam.
sizden naber:emir_bebek:

hmm basladık canım :kedi:
bakalım bugun yumurtlama tarihim baslıyor .şu nette hesaplama sitelerinin yalancısıyım.
bakalım inşallah hayırlısı olur.
dün hepimize dua ettim.
gecen cuma smear testi için gitmiştim.persembe onun sonuclarını alıcam.
doktor bi parca gormus rahımde sımdılık zararsız ,kist bile değil dedi.inşallah sonuclar cıkarsa rahatlıcam.
sizden naber:emir_bebek:

canımsın duaların kabul olsun inş.bende hepimize dua ettim umarım testlerin tertemiz çıkar rahatlarsın gülüm bende dün doktora göründüm klomen başlamamı önerdi hala kullanıp kullanmamakta kararsızım sence napim ya kafam allak bullak oldubilmiyorumkismile

canımsın duaların kabul olsun inş.bende hepimize dua ettim umarım testlerin tertemiz çıkar rahatlarsın gülüm bende dün doktora göründüm klomen başlamamı önerdi hala kullanıp kullanmamakta kararsızım sence napim ya kafam allak bullak oldubilmiyorumkismile

kac yıllık evlisiniz canım siz,bence cok gec değilse birkac ay daha bekle derim.
doğal yolla olabilecekse sansını denemek lazım.
ama tabi birde işin psıkolojık boyutu var.beklemekten yorulmus ve sıkılmıssındır muhtemelen.
sen soyle olc tart biç bakalım.beklemeyi göze alabiliyorsanbikaç ay daha sansını dene yok artık onumuzu gorelım dayanamıyorum dersen doktor tavsıyesıne uy bence.

canım aslında bende eşimde beklemek istemiyoruz ama ilaç kullanmak pek içime sinmiyo o yüzden çok kararsızım işte

yapmadim canim cunku hamile olmuyayim diye bekleyen bir kocam va bende inat ettim aman valla birdaha aklim olsa asla evlenmem hele koc burcu biri ile

ebrarcım ya gecmise baktımda daha cok yeniymişsiniz.hem bak Mevla bi kere vermiş bebeginizi.onuda bi imtahan yapmıs ama olsun.siz biraz calısın tekrar olur ınsallah.olmassa ilaç sansın ılerde hep var zaten.

ebrarcım ya gecmise baktımda daha cok yeniymişsiniz.hem bak Mevla bi kere vermiş bebeginizi.onuda bi imtahan yapmıs ama olsun.siz biraz calısın tekrar olur ınsallah.olmassa ilaç sansın ılerde hep var zaten.

canım çok saol ya ama benim pko sorunum var bu yüzden yumurtalarım fazla gelişmiyor bu ilacı vermesinin sebebi de yumurtalarımı geliştirmek

akidecik ama biliyorsun bazen psikolojıkde gecikebiliyor adet.ama zaman gecipde sen adet olmadıkca kendini bebege dahada inandırıyorsun.bu böyle kısır bi donguye giriyor.biraz gamsız ol.herseyi oluruna bırak bak hersey nasıl yoluna gırer.o zaman bak esinle bile sıkıntılar aza iner.

kıslar bişey soracağım size memleketteki dr um saağ overde kist var ama adetinle beraber patlıyor demişti hç bir sakıncası yok demişti ama buradaki dr polikistik over dedi özeline gitmiştim ama ben usg de göremedim kendisi gördü ve hemen usg yi çekti banada sonucu vermedi. önceki aldığım usg sonuçları ile nette baktığım pko şekli farklı acaba dr yanlış mı söyledi acaba kıslar yhaaa ikilemde kaldım

X