Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

allahım ne kayınvaldeler varmış bana yolla lütfen benimki oğlunun kusurlarını asla göremez her konuda en idaal oğludur

yoncacım takma kafana boşver her konuda oğlunu saavunmasıdır senin yanında yada başkasının yanında küçük düşürmek istemiyordur ama emin ol senden daha iyi biliyordur

selam kızlar ben hala adet olmadım test de yapmadım ama bakalım hafta sonuna dek bekleyeceğim arkadaşlarımın bazıları hemen cıkar bazılarıda 1 hafta gecikmeyle idrarda çıkar dediler bu jafta bir geçsinde bakalım ondan sonra dr a giderim
bu arada birden kabızlık başladı bende yaane alaka şimdi :KK43:((

günaydın kızlar naber nasıl gidiyor

kizlar herkese gunaydin hayirli isler bakalim bugunde hastalanmadik ne olcak

yapmadim canim cunku hamile olmuyayim diye bekleyen bir kocam va bende inat ettim aman valla birdaha aklim olsa asla evlenmem hele koc burcu biri ile

canım inşallah bebişin vardır eşine gelince takma hiç boşver erkekler çocuk gibi benimkide bi istiyor bi istemiyor ama çocukları çok seviyor oynuyor ilgileniyor bizde evleneli 3,5 yıld oldu eşim 33 ben 28 yaşındayım boşver ne yapcan çocuğu böyle iyi çocuk sıkıntı falan diyor bazende hadi olsun diyor dengesizler işte ne yapcan al birini vur ötekine ben eşime gün aşırı ilişki diyorum çocuk için o yok daha neler makinemiyim ben programlanacak diyor
yemin ederim çocuktan farkları yok akılları bi türlü gelişmiyor benimki zaten hiç oturaklı ağır başlı değil yerinde duramayan hareketli lafın nereye gideceğini düşünmeden konuşan biri bende tam tersi çok ağır başlıyımdır:2:

selam kızlar ben hala adet olmadım test de yapmadım ama bakalım hafta sonuna dek bekleyeceğim arkadaşlarımın bazıları hemen cıkar bazılarıda 1 hafta gecikmeyle idrarda çıkar dediler bu jafta bir geçsinde bakalım ondan sonra dr a giderim

kacgün gecikmen var suan ?

eee kızlar görünen köy kılavuz istemiyor herkes biliyor benimkinin nasıl olduğunu kayınpederim geçen demiş ki bak ebrarı üzersen sana sütümü helal etmem:)) benim bana sütmü verdin baba demiş eee o kadar marketten süt aldım sana deyince gülmekten kırıldım yaa

akideciknane unutmadan reglin kaç gün geçti yani ne zaman olmalıydın listeye o tarihi ekliyoruz o yüzden soruyorum

hoşgeldin canım ay inşallah bebişin gelmiştir varmı peki hissettiğin değişik bişeler

kizlar herkese gunaydin hayirli isler bakalim bugunde hastalanmadik ne olcak

canım kader arkadaşıyız benimde 26 hazirandı son adetim bekliyordum gelen giden yok test yapmaya bende korkuyorum dediğin gibi bir hafat falan gecikme olursa yapıcam artık söz verim kendime tek çizgi göre göre sinir oldum birde ben pko luyum bakalım nasıl hamiş kalacağım eyvahedigeldismile

akideciknane unutmadan reglin kaç gün geçti yani ne zaman olmalıydın listeye o tarihi ekliyoruz o yüzden soruyorum

hoşgeldin canım ay inşallah bebişin gelmiştir varmı peki hissettiğin değişik bişeler

canım bulantı vs hiç birşey yok ama bir hafadır karpuza düştüm soğuk şeylere ilgim çok arttı kaç karpuz yedim bilemiyorum , kabızlık başladı ve karnımın üzerine yatınca sanki birşey var gibi birde süte baylırım süt midemi bulandırıyor
bilemiyorum ki tatlım ya daha önce de oldu bulantılar vs ama hiç birinde hamiş kalamadım ama ilk kez bir yiyeceğe düştüm dua edin bana canlar eyvahedigeldismile

canım bulantı vs hiç birşey yok ama bir hafadır karpuza düştüm soğuk şeylere ilgim çok arttı kaç karpuz yedim bilemiyorum , kabızlık başladı ve karnımın üzerine yatınca sanki birşey var gibi birde süte baylırım süt midemi bulandırıyor
bilemiyorum ki tatlım ya daha önce de oldu bulantılar vs ama hiç birinde hamiş kalamadım ama ilk kez bir yiyeceğe düştüm dua edin bana canlar eyvahedigeldismile

hakkında hayırlısı olsun..:teselli:

hakkında hayırlısı olsun. ayy ben de 2 kg almışım öyle çok bişey de yediğim yok ama almışım. haftaya dr a gidicez kalp atışlırana duymak için, o zaman dr kilo aldığımı duyunca beni bunalıma sokar artık :KK43:

kızlar ya bişey sorucam bu nette gebeyken sırtüstü yatılmaz diyo sırtüstü yatmanın neresinde zarar anlamış değilim :S

ahh ahh bu kızlar ..:umursamaz:
anacım yapı yapıverin su testleri ..boshayallersmile
ben kendimi halka adamaya karar verdim elime bir sepet idrar testi alıcam kapı kapı kadınlara hamilelik testi yapıcam..cok eglenceli.
opuyorumnanaktan

X