Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ya bacım valla konuyu hic bilmiyorum ama eğer aklında biraz tereddüt varsa bir doktora daha gorunmekte fayda var bence.en azından farklı bir fikir onerebilirm ..

ceylinim canım bende pko luyum ve doktorum her ultaron baktığında bana gösteriyor senin ki neden öyle yapmış anlamadım ki

slm canım kolomenmi önermişti doktor sana yanlışmı hatırlıyorum:uhm:

bence kullanmalısın ben o sınıftan ilaç kullanıyorum ama 2 ayım hala bebek yok bu seferde olmazsa kendim kolomen alıp kullanıcam

ceylinim canım bende pko luyum ve doktorum her ultaron baktığında bana gösteriyor senin ki neden öyle yapmış anlamadım ki

bilmiyorum ilk kez gittim burada dr ları tanımıyorum o yüzden olsa gerek zaten o dr a gittiğime pişman oldum memleketteki dr umda bakıyordum aman ne bileyim işte
bu aralar izin günlerimde belli değil başka gitmek istediğim dr var ama randevulu izin günüme gvenip randevuda alamıyorum kaldım bööyle yaniii

offffffff offffffffffffffffff kızlar ne bu ya niye her sıkıntıyı biz kadınlar yaşıyoruz

bence kullanmalısın ben o sınıftan ilaç kullanıyorum ama 2 ayım hala bebek yok bu seferde olmazsa kendim kolomen alıp kullanıcam

yoncam ya destek olduğun için tşk ederim walla bende bi kullanayım bi kullanmayayım diyorum rabbim yardımcımız olsun sen ne kullanıyordun

bilmiyorum ama ben hamileyim o neden hassas olsunki sabah sabah hiç moral yok bnde.(((çok üzgünüm:senağlama

aaa kuzucum yaa insan hiç bozar mı bu halde moralini.:teselli:
bebişini düşün neşelenirsin.
benim cok canım sıkkın oldugunda netten bebek yataklarına giysilerine oyuncaklarına bakarım neşelenirim.
hiiç üzülmeee erkekler su sıcaklarda biraz dandini oluyor.
sen alttan al biraz bonus sevapları kaparsın opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…