günaydıııın hamiş insan..
nasıl bişey sabah uyandığında 'aaa ben hamileyim ya' diye düşünmeek.opuyorumnanaktan
kıslar bişey soracağım size memleketteki dr um saağ overde kist var ama adetinle beraber patlıyor demişti hç bir sakıncası yok demişti ama buradaki dr polikistik over dedi özeline gitmiştim ama ben usg de göremedim kendisi gördü ve hemen usg yi çekti banada sonucu vermedi. önceki aldığım usg sonuçları ile nette baktığım pko şekli farklı acaba dr yanlış mı söyledi acaba kıslar yhaaa ikilemde kaldım
kıslar bişey soracağım size memleketteki dr um saağ overde kist var ama adetinle beraber patlıyor demişti hç bir sakıncası yok demişti ama buradaki dr polikistik over dedi özeline gitmiştim ama ben usg de göremedim kendisi gördü ve hemen usg yi çekti banada sonucu vermedi. önceki aldığım usg sonuçları ile nette baktığım pko şekli farklı acaba dr yanlış mı söyledi acaba kıslar yhaaa ikilemde kaldım
canımsın duaların kabul olsun inş.bende hepimize dua ettim umarım testlerin tertemiz çıkar rahatlarsın gülüm bende dün doktora göründüm klomen başlamamı önerdi hala kullanıp kullanmamakta kararsızım sence napim ya kafam allak bullak oldubilmiyorumkismile
slmmmmmm günaydınnnnn..kaydirigubbakcemile2
slmmmmmm günaydınnnnn..kaydirigubbakcemile2
ceylinim canım bende pko luyum ve doktorum her ultaron baktığında bana gösteriyor senin ki neden öyle yapmış anlamadım ki
slm canım kolomenmi önermişti doktor sana yanlışmı hatırlıyorum:uhm:
hahhh al bi hamiş daha..kaydirigubbakcemile3
sanada soralım hatice
sabah uyanıp ''aaaa ben hamileyim yaa'' diye düşünmek nasıl bişe..:CüvCüv:
güzel bişey ama bugün sevinçli uyanamadım çünkü eşimle kavga ettim.
bi ağladım bi ağladımki..mafoldumben
aaa niyekiiiohaoldumsmile
noldu kuzucum yaa.
hani senin hassas donemin eşinde mi oyle oldu acaba
bilmiyorum ama ben hamileyim o neden hassas olsunki sabah sabah hiç moral yok bnde.((( çok üzgünüm:senağlama
bence kullanmalısın ben o sınıftan ilaç kullanıyorum ama 2 ayım hala bebek yok bu seferde olmazsa kendim kolomen alıp kullanıcam
bilmiyorum ama ben hamileyim o neden hassas olsunki sabah sabah hiç moral yok bnde.((( çok üzgünüm:senağlama