Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Herkese Hayırlı Kandiller.Allah hayırlı evlatlar versin isteyen arkadaşlara ve bana da,hamile olanlara sağlıkla kucaklarına almak nasip etsin inşallah

canım benim rabbim sana da bi daha yaşatmasın inş. en kısa zamanda hep birlikte hamile kalırız kızlarr

saol canım benim allaha şükür 1 seneyi geçti evliliğim 5 ay önce karar verdik bebek için 3.ay hamile kaldım ama dediğim gibi sonunu getiremedim

yıne hamıle kalırız inş. canım bende 2 yıllık evliyim ilk 8 ay korunduk korunmayı bıraktık 11 ay sonra hamile kaldım ama kalbi durdu kısmet degılmış demek kı artık önumuze bakacagız 2 ay korunduk artık bırakacagız korunmayı senın daha 1 ay olmuş canım biraz daha korunsan daha ii olur senın için

bende seningibi düşündüm 3 senem gitti bekleyerek. banada diyen çok oldu. ama benden tavsiye vermesi aklımın ucuna gelmezdi bende perde olucağı. şok oldum. hiçde duymamıştım kimsede perde fln. ama olabiliyor. bence doktorundan iste histeroskopi. sonradan ben gibi çoook pişman olma böyle düşünerek.

canım benim rabbim sana da bi daha yaşatmasın inş. en kısa zamanda hep birlikte hamile kalırız kızlarr

inşşş cnmm geri sayım başladı bizde 1 hafta sonra inşallah dr. tamam derse çalışcaz:lepi:

gül78 sen kaç düşük yaptın

cnm ben 2 evliliğim bu ilkinde 2 düşük ama test yapıodum çıkıyodu 1 hafta snra adetle gidiyodu sonra 4 sene hiç hamile kalmadım
sonra ayrıldık anlaşamayıp bunla evlendim ilk aydan hamile kaldım 4,5 aylık düştü sonra 3 ay snra 1 aylık düştü her tahlil yapıldı genetik fln bişi yok dediler 1,5 senedir olmuyodu bebek ısparada tıp hs.gittim orda histereskopi yapıldı öyle bulundu düşük nedenleri
izmirde hiçbir dr. aklına gelmedi böle bişi özel doktorların bile.ihmalkarlıkdan.

inş. canım walla doktorumun hastası bitsin diye bekliyorum birazdan görüncem bakalım ne diyecek

4 düşük yapmışsın canım cok gecmiş olsun dr bana düşük tekrar ederse bir daha olursa daha ayrıntılı inceleme yapılır dedi o zmana farklı bir şehirdeydim artık orda yaşamıyorum eger hamıle kalırsam daha ii bir hastanede takiplerimi yaptırıcam inş. bir daha hiçbirimiz yaşamayız peki şimdi ne yapacaksınız

kızlar ben doktora görünmeye gidiyorum 10 dk sonra gelirim bi yere gitmeyin sakın

tosticim ben 1 ay önce ameliyatını oldum perdeyi aldılar laparaskopide yaptılar tüplere baktılar. şimdi temizlendi. doğal yolla gebe kalabilirsin dedi dr. ilişki yasağımız var 2 hafta kaldı bitince başlıycak haftaya kontrol var. ne dicek bakalım.

bana cevap veren yok sanırım bende çıkıyorum yarın görüşürüz kızlarr

Ay ben buraya nerden gircemi karıştırmışımm herzaman kolay ulaşma yöntemi varmıkii pek bilmiom bu topici kullanmayı

Ay ben buraya nerden gircemi karıştırmışımm herzaman kolay ulaşma yöntemi varmıkii pek bilmiom bu topici kullanmayı

vaaaar.. forum takibine tıkla orda yazdığım msjlar var. şuana kadar bütün topiclere yazdıkların orada, forum takipte yukarıda aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…