Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

neyse kıslar size iyi sohbetler benim yarım saat kadar işim var sonrasında sizlerleyim çok öpüyorum sizleri

haticecim benim 4 hafta 6 günlük bugün keseyi gördüm şükür dış gebelik riski kalmadı 15 ağustosta kalp atışları için çağırdı doktor

azraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ordamısın canım ne zamandır görüşemedik nasılsın bebiş nasıl canım

leyuze cim hayırlı olsun canım. allah kucağındada görmeyi nasip etsin arkadaşım. bende alışveriş merkezlerininin kapısından girmem ayrı yerden geçerim bayan güvenlik kontrol eder. aman geçmeyin kızlar....

haticecim benim 4 hafta 6 günlük bugün keseyi gördüm şükür dış gebelik riski kalmadı 15 ağustosta kalp atışları için çağırdı doktor

hmmmmmmmmm çok heycanıyım bnde..
inşallah bi sorun cıkmazzz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

azraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ordamısın canım ne zamandır görüşemedik nasılsın bebiş nasıl canım

burdayımmmmmmmmmmmm canım iyiyim sen nasılsın. ben kusup fenalaşıp kendime geliyorum ama bende bebeğimde çok iyiyiz... sende iyimisin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…