Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Slm kızlar.. Uzun zamandır siteyi ziyaret edemedim.. Bu dönem içinde güzel haberler alan varsa tebrik ederim.. Bizim bu ay olmadı..Listeden ismimi silebilirsiniz.. 26 Ağustos yeni beklenen tarih.. Bu arada hepinizin kandilini kutlar.. Dualarının kabul olmasını dilerim..

selam kızlar benide alın aranıza buarada kandiliniz mubarek olsun bende sizler gibi bekleyenlerdenim

gül aramıza hoşgeldin iyi etmişin buraya gelmekle bi daha bırakamıcan ama bilgin olsun

hatice canımmm en son cuma konuşmuktuk ben haftasonu giremedim geçmişi de okuyamadım ne yaptın test yaptın mı allahım inş.pozitiftir

evet yaptım ebrarcım veeeeee pozitif cok şükürler olsunki Rabbime..:Saruboceq:

canımsın yaaaaaaaa süper olmuş ayy çok şükür allahım ne güzel bi haber canım bak hamilesin madem bu mübarek gece de bizi de dualarında unutma canım:CüvCüv::hamişim benim eee eşin nasıl bi tepki verdi

hışgeldinn :1hug:

hoşbuldukk cnm

ayıp etmişler canım tanışalım mı ne dersin

çook ayıp hemde tanışalımm tabiki..

gül aramıza hoşgeldin iyi etmişin buraya gelmekle bi daha bırakamıcan ama bilgin olsun

:hoşbulduk cnm. bende eğlenceyi severim işden fırsat buldukça girerim artık yanınıza.

ben antalyada oturuyorum. muhasebeciyim. evliyim çocuk yok. kısa özgeçmiş gibi oldu lmaz: detaylı anlatırım isterseniz.

gül nereye gittin canım ordamısın huuuuu
ne kadarlık evlisin ne kadar süredir bebiş düşünüyorsun canım

gül nereye gittin canım ordamısın huuuuu
ne kadarlık evlisin ne kadar süredir bebiş düşünüyorsun canım

müşteri geldide özür cnm.
ben 3 yıllık evliyim 4,5 aylık ölü doğum ardından 1 aylık düşük. sonra olmadı derken rahimde perde olduğu çıktı bu sene. 1 ay önce hem laparoskopi oldum hemde rahimdeki perde alındı 2 hafta sonra kontrol var bakalım dr. normal yolla gebe kalırsın dedi. kontr. da ne dicek beklemedeyim.

ayy üzüldüm canım rabbim her şeyin hayırlısını versin inş en kısa zamanda bebişin gelir sana çok çok geçmiş olsun canım

inşallah tabiki dua ederim isteyen herkeze versin Allah..

sevindi tabi uyuyodu bn sabah yaptım testi kalk kalk falan sabah sabah sürpriz oldu..
sevinçliyiz yani ama ben korkuyorum ilk gebelikte düşük yaptım çünkü inşallah bi sorun olmaz..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…