tatlım Allah birdaha sanada nasip etsin . en kısa zamanda sende tekrar Anne olursun cnm
saol canım benim rabbim tüm isteyenlere nasip etsin sana da bebeğine hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin:Saruboceq:
Günaydın kızlar bir uğrayayım dedim yeni gelişmeler var mı?Nasılsınız?
ohhhh Annesiyle tanışacakmış maşallahhhhh canım. inşallah senin hiç bulanmaz benim 5. haftada başladı :sinifsinif:
tatlım Allah birdaha sanada nasip etsin . en kısa zamanda sende tekrar Anne olursun cnm
saol canım benim rabbim tüm isteyenlere nasip etsin sana da bebeğine hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin:Saruboceq:
aminnnnnnn canım benim
Günaydın kızlar bir uğrayayım dedim yeni gelişmeler var mı?Nasılsınız?
canım ben geçmişi çok okuyamıyorum senin kistlerde sorun vardı ilaçla halledildimi
inş canım bulanmaz bugün gidcemya heyecan bastı valla acaba görüncekmi diye ufak aslında baya sen keseyi ne zaman görmüştün canım
Yeni bir hamilemiz daha var öylemi haticenin niki neydi ki?Bende daha iyi gibiyim şu an birşey yapmıyorum kistin tedavisine karar vermedim daha doğrusu soğan kürünü uyguluyorum diğer reglime kadar beklemeyi düşünüyorum,iki gündür acayip kötü rüyalar görüyorum hala etkisindeyim rüyaların,reglim de bugün bitiyor çalışmalara devam anlıycanız,benden haberler bu kadar.
canım ben geçmişi çok okuyamıyorum senin kistlerde sorun vardı ilaçla halledildimi
Leyuzecim ne tatlı heyecandır o inşaallah görürsün keseyi.
Canım reglimin üçüncü günü gittim bir santim kadar küçülmüştü ilaç vermemişti ben soğan kürüne başlamıştım,sonuca baktı doktorum hım gitmemiş bu kist diye dk hapı yazdı yine iki kutu, bebek düşünüyorsunuz eşinle görüş şırıngayla çekelim istersen dedi nasıl moralim bozuldu yine, geçen seferde yapmıştı aynısını bebek düşünüyorum diyorum hap yazıyor üstelik diğerinde üç kutu kullanmıştım ve erimemişti tamamen,kararsızım yani akışına mı bırakayım aldırayım mı bilemiyorum.
Allah hayıra çıkarsın rüyalarını. hadi bakalım çalışmalar başlıyormuş kolay gelsin canım hihoyyyt
Yeni bir hamilemiz daha var öylemi haticenin niki neydi ki?Bende daha iyi gibiyim şu an birşey yapmıyorum kistin tedavisine karar vermedim daha doğrusu soğan kürünü uyguluyorum diğer reglime kadar beklemeyi düşünüyorum,iki gündür acayip kötü rüyalar görüyorum hala etkisindeyim rüyaların,reglim de bugün bitiyor çalışmalara devam anlıycanız,benden haberler bu kadar.
inş canım senin kistin kaç santim canım ben geçen hafta gittiğimde doktor dört buçuk santim kistin var dedi hamilelikte olur bebeğe zararı yok filan dedi ama ondanda tedirgin oluyorum birz bakalım bugün kist için ne dicek
leyuzecim sen hamile kalınca sigarayı bırakacaktın aklıma şimdi geldi ne durumdasın
Canım bu seneki 5 cm di geçen sene 4 dü,ama bir santim küçüldü şimdi,hamilelikte pek sorun olmuyormuş zaten kendi kendine gidiyormuş beki biraz ağrı yapar.
şırıngayla çekildiğinde tamamen yokolacak birşeyse ve zararı yoksa neden denemiyorsun canım. yoksa sürekli ilaç kullanacaksın