- 13 Ocak 2020
- 44.610
- 168.092
- 33
Kırmızı kuşağı da o dolasınGüzellerin gönüllü savunucusu @Aysenimi nedime olacakmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kırmızı kuşağı da o dolasınGüzellerin gönüllü savunucusu @Aysenimi nedime olacakmış
Kaç tane ama? 1 yetmez.Düğünde belki ona da bulurlar bir sugar daddy
Dersine giren üniversite hocasıyla ilişkisi etik değil. Hatta dersine girmese dahi o üniversitede öğrenci olduğu sürece farklı bir derse giren hocayla ilişkisi de etik değil.ayrıca 18 yaşını geçmiş karşılıklı rızalı ilişki gayet de etik
Bu konuya bir tek ben mi takıldım diye düşünmüştüm yalnız değilmişimyani görünüş eleştirisini yanlış bulup sana katılacaktım. ta ki bulgaristanliyim diye bize ahkam kesmeye çalışmana kadar. slav kökenli kadınlar olarak kadınlar arasındaki o topraklarda olan eleştiri ve acımasızlığı bilmiyoruz sanki. çok özlüyorsan o nadide kültürü git kardeş? tutan ne seni? bulgarlar senin adını bile tutmana izin vermemiş zorla nenenin dedenin adını değiştirmiş ettiği laflara bak.
hanımlar sizin demek ki içinizdeki nankörlüğü görmüş de eleştirmiş.
Doğuştan gelen özelliklerini eleştirmedik ki. Kendini soktuğu şekli eleştirdik.yani görünüş eleştirisini yanlış bulup sana katılacaktım. ta ki bulgaristanliyim diye bize ahkam kesmeye çalışmana kadar. slav kökenli kadınlar olarak kadınlar arasındaki o topraklarda olan eleştiri ve acımasızlığı bilmiyoruz sanki. çok özlüyorsan o nadide kültürü git kardeş? tutan ne seni? bulgarlar senin adını bile tutmana izin vermemiş zorla nenenin dedenin adını değiştirmiş ettiği laflara bak.
bilmem bana normal geldiDersine giren üniversite hocasıyla ilişkisi etik değil. Hatta dersine girmese dahi o üniversitede öğrenci olduğu sürece farklı bir derse giren hocayla ilişkisi de etik değil.
Reşit olmakla etik arasında fark var.
E peki bu göçmen değil de o bulgarlardan olmasın?yani görünüş eleştirisini yanlış bulup sana katılacaktım. ta ki bulgaristanliyim diye bize ahkam kesmeye çalışmana kadar. slav kökenli kadınlar olarak kadınlar arasındaki o topraklarda olan eleştiri ve acımasızlığı bilmiyoruz sanki. çok özlüyorsan o nadide kültürü git kardeş? tutan ne seni? bulgarlar senin adını bile tutmana izin vermemiş zorla nenenin dedenin adını değiştirmiş ettiği laflara bak.
Haftaya da düğün varmış, güzelsin yazanlara davetiye yollayacakmış
Ben sd seviyorum Kudicim aynenDüğünde belki ona da bulurlar bir sugar daddy
Bunu biliyoruz zaten onaylamana gerek yoktu.Ben sd seviyorum Kudicim aynen
Öyle diyince de özelden numaramı veririm cesaretin varsa diyorÇok troll gelıyo bana Nısa hanım ya. Yani bi bey sankı forumu trolluyor gıbı neyse iyi nobetlerr
Kudicim şahane yorumlar geliyorDoğuştan gelen özelliklerini eleştirmedik ki. Kendini soktuğu şekli eleştirdik.
O zamam bedeve sana göre diil demektir.Benim 9 sayfayı okumaya ne halim ne de enerjim var niye böyle oldu ki
Sizin okuduğunuz okulda yaşanan olay da etik değil. Bu durumun size normal gelmesi de normal değil.bilmem bana normal geldi
çok hocamız vardı üniversitede böyle birlikte olup evlenen
Yazdım, evet?Erkeklere istediğimiz şeyleri yaptırmanın yolları?
Arkadaşlar merhaba son zamanlarda erkek profilleri ile bir şeyler paylaşmak çok zor diyalogları sığ ilerliyor.Duygusal ve mental olarak destekleyecek tipler inanın azaldı.İşime nasıl yarayabilirler diye düşünüyorum.Geriye sadece maddiyat kalıyor Bunlar vakit kaybı yaratıyorsa madem işime...www.kadinlarkulubu.com
Şu açtığın konuyu ve verdiğin cevapları görüp hâlâ seni savunanlar var, ilginç. Sana yazılanlar inan az bile, bu kadar destek gördüğüne dua et.