Sitedeki kullanıcıların haddini aşmasına anlam veremiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu arada seni hatırladim, ben kimseye önyargılı negatif yorum yapmam. Hocayla durumlar nasıl gelişme var mı?
Düşündüğüm gibi sonuçlandı ama açıklamamın artık doğru olmadığını düşünüyorum ikinci linç dalgası gelecektir.

Çok afedersiniz ben Bulgaristanlıyım ve kendi kökenimde birbirimizi sarıp sarmalarız.Destek,güven,empati elimizden geleni yapıyoruz hemcinslerimiz arasında, bu bence Türk toplumu için de geçerliydi eski büyüklerimize bakıyorum o anaç yapıcı ruh varmış.Ama son zamanlarda Türk toplumunda özellikle inanılmaz bir sosyal çöküş var.Son cümleleriniz olayın özeti artık toplumu vs kenara atıp kendi bireyselliğimizde güven ortamı oluşturabiliriz
Gold diggerdan sosyal çöküş dersleri 😂😂😂

Çok afedersiniz ben Bulgaristanlıyım ve kendi kökenimde birbirimizi sarıp sarmalarız.Destek,güven,empati elimizden geleni yapıyoruz hemcinslerimiz arasında, bu bence Türk toplumu için de geçerliydi eski büyüklerimize bakıyorum o anaç yapıcı ruh varmış.Ama son zamanlarda Türk toplumunda özellikle inanılmaz bir sosyal çöküş var.Son cümleleriniz olayın özeti artık toplumu vs kenara atıp kendi bireyselliğimizde güven ortamı oluşturabiliriz
Aslında orada şunu söylemek istedim,elbetteki istediğiniz gibi yaşayacaksınız bende bunu savunuyorum,bende öyle yaşıyorum ama genel olarak mesafemi koruyorum insanlara karşı,yorumlarına genel olarak kulak tıkıyorum,arkamdan söylenenleri duymuyorum çünki biliyorumki her koşulda insanlar herşeyi söyleyecekler,zor bir ülkeyiz kimse inkar edemez,hepimiz bu tip insanlarla uğraşıyoruz,canınız sıkılmasın diye herkese herşeyinizi anlatmamanızı,her yorumu ciddiye almamanızı öneririm.

Nasıl sonuçlandı merak ettim?
Bu arada içerik, üslup ve açıklama olarak size katılıyorum ve haklı buluyorum.
Çok incesiniz teşekkür ederim, tam olarak ayrıntıya girersem bu linçlere sessiz kalamayacağım için tam açamam inanın.Ama karşı tarafta ilgisini beyan etti.Kısaca durumu böyle özetleyebilirim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X