Sitedeki kullanıcıların haddini aşmasına anlam veremiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maalesef burda herkes grup olmuş. Bu saygısızlığı farketmeyen yoktur. Bı kompleksler. Eşin ile ilgili konu açıyorsun eşine saymalar filan. Yahu yol gösterici olalım yok. Bilgisiz de değiller çoğu kişi okumuş insanlar ama . Bir keresinde birisi trafik cezalarından bahsediyordu bende biz cezaları odemiyoruz muaf olduğumuz için ama hız sınırı ile ilgili esimi çok uyardigimdan bahsetmiştim . Bir kadın sizi cimere şikayet edeyim de nasıl ödemiyorsunuz görün gibi birşey yazmış. ☺️sandi ki biz illegal iş yapıyoruz halbuki eşimin mesleğinden dolayı polisler eşime ceza yazamadigindan cezalara itiraz ediyor yetkisizlik sebebi ile odemiyoruz. Yani tamamen mesleğinden dolayi. Ama o mesajdan sonra kanım dondu daha sebebini duymadan cimere şikayet edeceğim demişti. Yazık gerçekten açık nerde var insanları nasıl assagiya cekerim de master yapmışlar
Kusura bakmayın, eşinizin mesleğini merak ettim. Kurallara uyma hem de ceza al ve ödeme. Maşallah 😀

Şu açtığın konuyu ve verdiğin cevapları görüp hâlâ seni savunanlar var, ilginç. Sana yazılanlar inan az bile, bu kadar destek gördüğüne dua et.
Okuduğum şaka mı ? Bi gün birinin ahı tutar da başım g*tümden çıkar diye düşünmedi mi acaba , böyle şeylerden çok korkarım , resmen yolunacak kaz aramış .

Arkadaşlar merhaba son zamanlarda erkek profilleri ile bir şeyler paylaşmak çok zor diyalogları sığ ilerliyor.Duygusal ve mental olarak destekleyecek tipler inanın azaldı.İşime nasıl yarayabilirler diye düşünüyorum.Geriye sadece maddiyat kalıyor
Bunlar vakit kaybı yaratıyorsa madem işime yarasınlar.Erkeklere istediklerimizi yaptırma taktikleri nelerdir?Özellikle maddi anlamda onlara harcama yaptırmak istiyorum.Şımartılmayı da seven birisiyim, genellikle bunu bana sağladılar ama daha fazlası adına ne yapmalıyım?

Memelerini yaptirt yazacaktım ki yaptırmışsin, inşallah bu hocan yaptırmıştır amin.

Okuduğum şaka mı ? Bi gün birinin ahı tutar da başım g*tümden çıkar diye düşünmedi mi acaba , böyle şeylerden çok korkarım , resmen yolunacak kaz aramış .
O konu kapanmasa gerçek yüzü daha fazla görünecekti. Herkesi sürekli yaşından vuruyor sonra da mağduru oynuyor, yersek.

Ben bu konunuzu okumadım ve fikir sahibi değilim ancak diğer arkadaşın gönderdiği konuyu meraklanıp okudum .İnsanlara hep böyle tepeden bakıp bir de onları para olarak mı görürsünüz hep(özellikle erkekleri ) zira biri de bir gün çıkıp ulan yağlı bi kapı bulayım da o kıza her istediğimi yaptırayım derse umarım bu siz olmazsınız 😁🤷‍♀️.

Şu konuyu ve verdiğin cevapları görüp hâlâ seni savunanlar var, ilginç. Sana yazılanlar inan az bile, bu kadar destek gördüğüne dua et.
Olayın ne olduğunun bence o da farkında değil ki.. tipi falan umrumda değil banane. İsterse tepeden tırnağa estetik yaptırsın. Kendince nutuk atar gibi kadın dayanışmasi dersi veriyor. Ondan sonra burda iyi kötü herkese bir güzel sallıyor. Yüz kere de diyorum bin kere de diyeceğim net fake bir hesap burda kendi kendine eğleniyor. Norm norm diye ağzından düşürmüyor. Ancak norm dışı birçok hareket sergiliyor. Türk kadinlarina bile girdi en son. Gerçekten güldüm falan ama aşırı derecede sinirimi bozdu gece gece ya.

Yazdiklarinizin tamamini okumadim ama burasi bir forum ve herkes kendi fikrini yazar. Isinize gelir gelmez orasini bilemem. Kimse kimseyi surekli pohpohlayamaz. Agamsin,pasamsin diyemez.
Herkes elbette kendi fikrini yazar ama üslup denen bir şey var.. Bazıları yorum yapmak ve kendi fikrini yazmaktan ziyade saldırıyor adeta

Olayın ne olduğunun bence o da farkında değil ki.. tipi falan umrumda değil banane. İsterse tepeden tırnağa estetik yaptırsın. Kendince nutuk atar gibi kadın dayanışmasi dersi veriyor. Ondan sonra burda iyi kötü herkese bir güzel sallıyor. Yüz kere de diyorum bin kere de diyeceğim net fake bir hesap burda kendi kendine eğleniyor. Norm norm diye ağzından düşürmüyor. Ancak norm dışı birçok hareket sergiliyor. Türk kadinlarina bile girdi en son. Gerçekten güldüm falan ama aşırı derecede sinirimi bozdu gece gece ya.
Zaten fake, bu site sözde cerrah babasıyla fotoğraf koyup trolleyeni bile gördü. Bu çok basit kalıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X