Sitedeki kullanıcıların haddini aşmasına anlam veremiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Lüzumsuz tevazunun neticesi vasat insandan nasihat dinlemektir. Kimse mukemmel degil kaldi ki konunuzu okumadim ama kimseye bir zarari yoksa tercihler bu kadar elestiri konusu olmamali. Herkesin kendi hayati. Yani insanlar fikir istiyor ama karsiliginda hadsizlik aliyor çoğu kez. Bazi uyeler gercektende sonuclarina kendisi katlanacakmis gibi kisisellestiriyor olayları adeta. Aklima 43 yasinda birinden hoslanan birisine iliskisi ile ilgili destek verdigim icin linc yemem geldi simdi.. neyse komik oluyor o kadar abartili tepkiler zaten bi noktadan sonra otomatiklesmis, bot tepkileri veren güruhla ugrasmak yerine oluruna birakiyor insan. Aynisini tavsiye ederim. Naifligin ne kadar guzel bir sey oldugunu anlatmaniz bu tip insanlara pek islemez. Komik bulurlar aksine. Iclerindeki öfke oraya buraya tasiyor, dar bakış açilarindan kurtulamiyorlar. Bir tik bağnazlık diyebiliriz hatta.

O değil de konularınıza baktım 21 ağustostan 28 eylüle kadar zayıflamıs ve uzamışsınız. Pilates mi?
Pilates yapıyorum şu an daha da zayıfladım.43 kiloyum vize haftasında yemeden içmeden kesildim

Herkese merhaba.
Giriş cümlem lütfen önyargılar,kadın düşmanlığınız var ise bu gönderiye yorum yazmayı bırakın okumayın bile.
Kadın düşmanlığı neden dedim, böylesi zor bir dönemde bile hala birbirimize o kadae kırıcı davranıyoruz ki burada hepinizin sayısızca erkeklerle ilgili problemi var.Erkeklerle olan iletişimden ziyade lütfen hemcinslerimizle nasıl konuşmamız, empati yapmamız, destek olmamız gerektiğini öğrenelim.Çünkü kendi cinsinizle barışmadıkça erkekle bir adım yol alamazsınız.
Bir hafta evvel üniversite hocama ilgi duyduğumu belirten bir başlık yazdım.Altına sayısız linç geldi, konu dış görünüşüme kadar uzandı ve benim dikkatimi çeken nokta bu idi.Burada anonim takılan kendi fotoğrafını koyma cesaretinde bulunmayan ki bunda çok özgürsünüz inanın koymamak bence daha iyi, kadınlar dış görünüşüme dil uzattı.Bundan etkilenmeyecek kadar kendi özdeğerimi kavramış dünyayla,kendimle barışık olan bir kadınım fakat ya olmasaydım?Arkadaşlar inanın birbirinize kurduğunuz her bir kelime bile bazı insanların hayatında travmatize etkiler yaratıyor.Psikologlar artık psikopatların tahribat yarattığı insanlarla dolu.Birbirinize nazik,yapıcı,olumlu dil kullanmak zor olmamalı?Neden bir hanımefendi gibi davranmak yerine hasetlikle ruhunuzu doldurup, birbirinize saldırıyorsunuz?Siz kadınlar belki de yaşam formunun en nadide yapılarısınız, empatik ve duygusal seviyeniz çok yüksek.Bunu kullanmak varken neden negatiflikle besleniyorsunuz?Evet basit bir akademisyenden hoşlanıyorum mevzusu geçen hafta buraya kadar geldi.Ben inanılmaz şaşkınım, hiç sevmemiş ve sevilmemiş insanlar bu kadar saldırır dünyaya.Geç değil birbirimizi sevebilir iyileştirebiliriz.Bir konuya etik değil diyip geçmek yerine çok başka yerlere gitmeniz, inanılmaz.Bunu kavrayanı yaptığı yanlışa rağmen yürekten affediyor, kabul etmeyen için de akıl sağlığı konusunda acil şifalar diliyorum.Ben yeterince naif davrandım.
Konunuzu bilmiyorum kim neden saldırdı cirkin konuştu bilmiyorum ama evet kırıcı yorum yapan çok fazla oluyor.
Kirmadan incitmeden yazsak iyi olur aslında. Neticede yüz yüze konuşuyor olsak kimse kimseye bu kadar kötü konuşmaz ama yazı dilinde çok acımasız olabiliyoruz insan oğlu biraz ilginç

Yok hanımefendicim adamın benden hoşlanıp hoşlanmaması artık inanın umrumda değil mevzu çok belaltı konulara gitmiş.Ben sadece buraya takıldım.Gerisi umrumda değil
Yanlış hatırlamıyorsam yorumlar yapıcıydı. Gözümden kaçkış olabilir, sonra takip etmedim veya göz ardı üyeler çok olduğundan görmemişimdir. Haddi aşan yorumların sol altındaki şikayet butonuna basın, şikayetinizi oluşturun.

Bu tip konular açmak da yasak ayrıca. Banlanmadan önce ilgili mesajları bulup şikayetlerinizi oluşturun. Banlanacaklarsa da beraber banlanırsınız 😆

Bunlar böyle Nisacım. Kadın düşmanı dolu buralar. Bak ben korkumdan çiçek böcek bile koyamıyorum profile kuru kafa olarak geziyorum.

Lüzumsuz tevazunun neticesi vasat insandan nasihat dinlemektir. Kimse mukemmel degil kaldi ki konunuzu okumadim ama kimseye bir zarari yoksa tercihler bu kadar elestiri konusu olmamali. Herkesin kendi hayati. Yani insanlar fikir istiyor ama karsiliginda hadsizlik aliyor çoğu kez. Bazi uyeler gercektende sonuclarina kendisi katlanacakmis gibi kisisellestiriyor olayları adeta. Aklima 43 yasinda birinden hoslanan birisine iliskisi ile ilgili destek verdigim icin linc yemem geldi simdi.. neyse komik oluyor o kadar abartili tepkiler zaten bi noktadan sonra otomatiklesmis, bot tepkileri veren güruhla ugrasmak yerine oluruna birakiyor insan. Aynisini tavsiye ederim. Naifligin ne kadar guzel bir sey oldugunu anlatmaniz bu tip insanlara pek islemez. Komik bulurlar aksine. Iclerindeki öfke oraya buraya tasiyor, dar bakış açilarindan kurtulamiyorlar. Bir tik bağnazlık diyebiliriz hatta.
Sizi kucaklamak istiyorum çok tatlısınız bayıldım bu yoruma.Benim olayım da aslında sizin dahil olduğunuz konuyla kesişiyor.Sonra mevzu inanılmaz uzadı.Bir baktım dış görünüşüme değinmişler.Beni üzen nokta hala insanoğlunun burada kalacak kadar sığ olması, vizyon sahibi insanın eleştirisi bile makul olur.Boşverelim biz bize yeteriz diyorum artık

Evet var öyle kaba saba kompleksi kişiler. Konunuzu ben de okudum. Dış görünüşle alay edip de bunu kabul etmelisin diyen kadınların çirkin olduklarına eminim. Şikayet et butonuna basmaktan başka çare yok. Bazen burda birilerini delirten laflar edenler çıkıyor ben de ban yiyecek de olsam o kişilere saydırıyorum napalım:) banlana banlana millet cezasını çekiyor

Prensescim güzel özetlemişsin artık bu kadarına kafa yorarım fazlasını düşünmeye gerek yok.Sizin gibi anlayışlı, sempatik kullanıcıları görmek beni mutlu etti
Yani bence burada sende anonim olsan siteyi daha doğru kullanırsın. Sonuçta seni kimse tanımıyor sen yazılanlardan almak istediğini alırsın gerisini boşverirsin, ayrıca genç ve güzel bi kadınsın, dış görünüş yorumlarını en son takacak kişi olman gerekir.
Sadece kendi ışığına güvenenler başkasının parlamasından korkmaz ✨

Herkese merhaba.
Giriş cümlem lütfen önyargılar,kadın düşmanlığınız var ise bu gönderiye yorum yazmayı bırakın okumayın bile.
Kadın düşmanlığı neden dedim, böylesi zor bir dönemde bile hala birbirimize o kadae kırıcı davranıyoruz ki burada hepinizin sayısızca erkeklerle ilgili problemi var.Erkeklerle olan iletişimden ziyade lütfen hemcinslerimizle nasıl konuşmamız, empati yapmamız, destek olmamız gerektiğini öğrenelim.Çünkü kendi cinsinizle barışmadıkça erkekle bir adım yol alamazsınız.
Bir hafta evvel üniversite hocama ilgi duyduğumu belirten bir başlık yazdım.Altına sayısız linç geldi, konu dış görünüşüme kadar uzandı ve benim dikkatimi çeken nokta bu idi.Burada anonim takılan kendi fotoğrafını koyma cesaretinde bulunmayan ki bunda çok özgürsünüz inanın koymamak bence daha iyi, kadınlar dış görünüşüme dil uzattı.Bundan etkilenmeyecek kadar kendi özdeğerimi kavramış dünyayla,kendimle barışık olan bir kadınım fakat ya olmasaydım?Arkadaşlar inanın birbirinize kurduğunuz her bir kelime bile bazı insanların hayatında travmatize etkiler yaratıyor.Psikologlar artık psikopatların tahribat yarattığı insanlarla dolu.Birbirinize nazik,yapıcı,olumlu dil kullanmak zor olmamalı?Neden bir hanımefendi gibi davranmak yerine hasetlikle ruhunuzu doldurup, birbirinize saldırıyorsunuz?Siz kadınlar belki de yaşam formunun en nadide yapılarısınız, empatik ve duygusal seviyeniz çok yüksek.Bunu kullanmak varken neden negatiflikle besleniyorsunuz?Evet basit bir akademisyenden hoşlanıyorum mevzusu geçen hafta buraya kadar geldi.Ben inanılmaz şaşkınım, hiç sevmemiş ve sevilmemiş insanlar bu kadar saldırır dünyaya.Geç değil birbirimizi sevebilir iyileştirebiliriz.Bir konuya etik değil diyip geçmek yerine çok başka yerlere gitmeniz, inanılmaz.Bunu kavrayanı yaptığı yanlışa rağmen yürekten affediyor, kabul etmeyen için de akıl sağlığı konusunda acil şifalar diliyorum.Ben yeterince naif davrandım.
Haklısınız bazen işi çok çığırından çıkaran var,aslında yazdıklarınızı site sahipleri yazmalı ama onlarda galiba bazı üyelerin tahakkümüne göz yumuyor .

Yazdiklarinizin tamamini okumadim ama burasi bir forum ve herkes kendi fikrini yazar. Isinize gelir gelmez orasini bilemem. Kimse kimseyi surekli pohpohlayamaz. Agamsin,pasamsin diyemez.
Kimse kimseye de hakaret edemez. Fikrini yazmaktan daha çok dalga geçmeler ve küçümsemeler havada uçuşuyor. Fikir isteyen samimi olunan kişi olunca yapıcı eleştirileri görüyoruz anca, el olunca kıyım yapılıyor.

Evet var öyle kaba saba kompleksi kişiler. Konunuzu ben de okudum. Dış görünüşle alay edip de bunu kabul etmelisin diyen kadınların çirkin olduklarına eminim. Şikayet et butonuna basmaktan başka çare yok. Bazen burda birilerini delirten laflar edenler çıkıyor ben de ban yiyecek de olsam o kişilere saydırıyorum napalım:) banlana banlana millet cezasını çekiyor
Kabul etmelisin derken kendi iç dünyaları ile çatıştıklarından o kadar eminim ki.Allah beni farklı bir formda yaratabilirdi.Belki de yüzümde büyük bir engel ile doğacaktım ya da yarayla vs. düşünsenize bu psikopatların linçlerini.Neler derdiler Allahım o tür insanların yanında olsun cidden bu acımasız kitle onlara neler yapmaz.Ben empati sahibi bir insanım asla kabul edemiyorum.Şefkatle yaklaşıyorum her şeye.

Kimse kimseye de hakaret edemez. Fikrini yazmaktan daha çok dalga geçmeler ve küçümsemeler havada uçuşuyor. Fikir isteyen samimi olunan kişi olunca yapıcı eleştirileri görüyoruz anca, el olunca kıyım yapılıyor.
Aklı selim eleştirilere kapım açık herkes konuşsun ablacım kardeşim yanlışsın desin canım feda ben anlayışlı bir insanım.

Burada bazı konulara aşırı yorumlar gelebiliyor ama herkesin eleştiri üslubu farklı. Bunu kafaya takıp 1 hafta sonra konu açmanızı garipsedim açıkçası. Bu kadar takmaya ne gerek var? İsteyen istediğini yazar, bu forumun amacı bu zaten

Boyle bir sey hatirliyorum sanki.gercekten cok ayipti. Konu sahibi o noktada hakli
Yani bence burada sende anonim olsan siteyi daha doğru kullanırsın. Sonuçta seni kimse tanımıyor sen yazılanlardan almak istediğini alırsın gerisini boşverirsin, ayrıca genç ve güzel bi kadınsın, dış görünüş yorumlarını en son takacak kişi olman gerekir.
Sadece kendi ışığına güvenenler başkasının parlamasından korkmaz ✨
Canım Prenses haklısın öyle kullanmam gerekiyor.İyi ki var senin gibi güzel kalpliler

Konunun başında takmıyorum demişsiniz ama bayaaaa takılmışsınız bu fotoğraf mevzusuna. Hiç birimiz aşırı güzel olmak zorunda değiliz. Siz de öyle. Fotoğraf a bakınca dış görünüşe takıntılı olduğunuzu düşündüm. Bu kadar takılmayın hem dış görünüşe hemde burdakilere. Ne dertler var bunlar gülüp geçilecek şeyler kırılmayin güçlü oluň

Burada bazı konulara aşırı yorumlar gelebiliyor ama herkesin eleştiri üslubu farklı. Bunu kafaya takıp 1 hafta sonra konu açmanızı garipsedim açıkçası. Bu kadar takmaya ne gerek var? İsteyen istediğini yazar, bu forumun amacı bu zaten
Ban yedim bir hafta yazamama nedenim bu.İyi şahsıma küfür hakaret yedim sırada ne var?Ben de sana istediğimi yazayım nasıl fikir?

Konu neydi ki yahuuu kaçırdım yine banlıydım sanırsam :halay:

Gerçekten bazı konularda konu sahibelerine saldırılıyor neden bilmiyorum, bazı aşk meşk konularında olmaz, o sana bakmaz kesin evlidir şu bu konu sahibesi linçleniyor:KK51:

Taş gibi kızmışsın maşallah :halay: :nazar: burda ne soruyorsun git yazıl kimse dhfdhdfhfdh yüz vermiyorsa da gay de geç haydi kal sağlıcakla:KK50:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X