Sitedeki kullanıcıların haddini aşmasına anlam veremiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burda gördüğüm bazı yorumlara çok şaşırıyorum ben de. Hani kendi hayatlarında uygulayamayacakları şeyleri üyeler de uygulamayınca kadın düşmanı oluyorlar. Sonra bakıyoruz yönetime söyledim ikinci üyelik aldım da açtım konuyu falanlar filanlar. Burda stresini insanlardan çıkaran bir tayfa var mı evet var. Bence bunu ciddiye almadan burda takılmak daha iyi çünkü ben bir problemim olduğu için üye olmuştum ve aylarca bana destek olan insanlar oldu çok güzel tanışık olduk. Her yerde olduğu gibi iyisi de var kötüsü de. Fotoğrafınıza travesti yorumu gelmesi kısmını burda gördüm çok üzüldüm açıkçası bu kadar abartılmamalı.

Lady insanlar artık birbirinin fikir ve hislerine saygı duymuyor.Ben hoca mevzusunu geçtim biliyor musun, hakaretlere takıldım.Desteğin için teşekkür ederim canım
O konuyla ilgili yukarıda yorumumu yazmıştım bunlar lisede kalmadı mı diye ama olabiliyormuş.
Bir kere hem transfobi yapmışlar hem size hakaret etmişler hem site kurallarını çiğnemişler çünkü fake olduğu kesinleşmemiş konuya fake muamelesi yapılamaz bu da kural goygoy yapılamaz bu da kural kimseye takmıyor ama.

Çok çiğ bence dış görünüş üzerinden yorum yapmak her türlü fikre okeyim bu hariç ki çok güzelsiniz bu arada. Sadece günümüzde Instagram girl dedikleri tiplemeye benzettikleri için bu yorumu yaptıklarını düşünüyorum

valla ben bu sitede linç de yedim çok iyi bana yardımcı çok fazla yorum da aldım. yani insanlar fikri varsa söylüyor adı üzerinde forum kulüp, tonla fikir tonla insan var. insanları yazdıklarından dolayı eleştiremezsin ki, en kötü siteyi kullanmazsın olur biter. bi şeyler zoruna gitmiş gibi senin

Canım Lady çok teşekkür ederim.Beni beğenmek zorunda değiller, çok umrumda da değil.Ne yapmak istediğini bilmeyen insanların laflarını kaale almıyorum bunu ilkokul çocuğu bile yapmıyor.İçimdekileri paylaşmak istedim

Ben size hak veriyorum. Siz bir konuyu buraya danışıyorsunuz ve fikir almak istiyorsunuz. Burada hanımefendinin bahsetmek istediği zorbalık ve acımasız olmadan da eleştiri yapılabiliyor olması. Herkesin hayatı kendine, bir şahıs hayatı hakkında bir topluluğa fikrini soruyorsa o topluluk saygı çerçevesi içerisinde nazikçe olumlu veya olumsuz yorumlarını, eleştirilerini yapmalı. Ama bazı üyeler o kadar kaba ki çok özgürce karşısındakinin duyguları olmadığını düşünerek acımasızca eleştiri yapıyor. Bunu doğru bulmuyorum

Ana mesaj şu insan olun birbirinizle düzgün konuşun, kitlenin forumda fikir belirtme kisvesi altında iliştirdiği hakaretleri okumak zorunda değilim?

Hocanızla durumunuz hakkında haklılar o kısım için hiç kusura bakmayın. Hakaret olduğunu düşündüğünüz yorumları raporlayın, yönetim karar versin ne yapacağına. Herkes fikrini yazabilir ama görüp görmemek sizin tasarrufunuzda. Gözardı et butonunu kullanın, istediklerinizi görün.

Bu site anonim herkes bu yüzden sosyal hayatına göre daha cesur konuşabiliyor. Konu açarken bunuda göze almak gerek. Dış görüş ile ilgili yorumlar olduysa o konusa haklısınız haddini aşanları site yöneticisine şikayet edebilirsiniz.
Bu forumu kafa dağıtmak stresten uzaklaşmak adına hobi gibi kullanan çok insan var o yüzden buradaki yorumları şahsi anlamda çok ciddiye alıp üzülmeyin. Bu sitenin en güzel özelliği bir sürü kadının sizi tanımadan kendini tanıtmadan özgürce fikrini söyleyebilmesi buda sosyal hayatta çok çok nadir olacak bir şey, sosyal çevrenizde size bazı şeyleri söylemeye cesaret edemeyen insanlar burda çat çat söyler mesela.
Aktif kullanan her üye bi doz linç yada seri beğenmedim yemiştir. İnsanlar stres atayım derken tüm negatifini nefretini açılan konuda kusabiliyor boşverin sallamayın, mesela ben bazı konularda hassasım(çocuğa,hayvana şiddet gibi) o konular denk gelse dozumu kaçırabiliyorum sonra mune geliyor tek ayak cezayı şak yapıştırıyor

Huma hanım çok korkutucu seviyede davranabiliyorlar bazen ama inanın onların adımları buradan ileriye gidemez.Onlar sadece burada yarattıkları dünyada bir suçlu yaratıp vurmaya çalışıyorlar.Konu çok daha farklı bir yere uzanıyor işte ne diyelim herkesin akıl sağlığı yerinde değil diyip geçeceğiz.Sevgiler

tam bi prenses gibi yazmışsın <3

Bestecim bu tür platformlar yerinde kullanıldı mı şahane ama kişisel egolar savaşıyorsa sıkıntı var.Hayatım boyunca kimseyi dış görünüşüyle vurmadım çocuk bile yapmıyor olgun bir hareket değil.Bir konu açtım ki o konuda eleştireye yine açığım.Ama konu senin de anladığın gibi saçma yerlere gitmiş ben bu esnada ban yedim az sonra yine yerim mühim değil.Hem kendi hakkımı savundum hem de transfobik bir yaklaşım sezdim.O insana da yazık!

Prensescim güzel özetlemişsin artık bu kadarına kafa yorarım fazlasını düşünmeye gerek yok.Sizin gibi anlayışlı, sempatik kullanıcıları görmek beni mutlu etti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…