Sitedeki kullanıcıların haddini aşmasına anlam veremiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Travestiler de insan zoruma gitmez de saçma değil mi yani neyin peşinde bu anonim insanlar?Aklınca dış görünüşten vurmalar.
Yok o konuda haklısınız. Yani dış görünüşünüz ile ilgili söylenenleri çok yersiz ve hadsiz buldum. Şikayet edebilirsiniz. Başka ne yapılır bilemem.

Üyeler hakkında konu açmak yasak olduğu için banlanacaksınız muhtemelen .ama burası forum olduğu için iyi kötü gelecek bütün düşüncelere açık olmak gerekiyor yapıcı ve tatlı bir dil keşke olsa herkeste ama öyle olmuyor özellikle insanlar destek gördükçe bazen de daha çok beğeni alabilmek için taraftar toplayabilmek için aşırı uç şeyler sert fikirler dile getirebiliyor günlük hayatta bunu yapamasa da

Dış görünüş üzerinden insanları vurmak lisede kalmadı mı? Bunu gerçekten yaptılarsa şaşırırım

Kadın haklı.kadının görüntüsünü eleştirdiler. O mesajı ben de okumuştum.hatırlamıyorum tam olarak ama ne terbiyesizlik demiştim içimden.
Vallahi Ayşe konu hoca meselesi de değil yemin ediyorum ki!Adam umrumda değil, milletin şahsımıza bunkadar kolay dil uzatması ciddi psikolojik rahatsızlık göstergesidir.Bu kadınlar tedavi edilmeli.

Sadece burası değil aslında toplumda, bilmiyorum muhtemelen dünya genelinde, bir öfke sorunu yaşıyor insanlar. Her gün gndemdeki haberlerden insanlarin her an kavga etmeye hazır olduğunu görüyorsunuz

Dış görünüşünüzle ilgili yorumlara takılmadim dediniz takılmayın da zaten. Burda bir üye kendini beğendiğini söyleyip foto atmıştı. Söylediği gibi çok güzeldi. Ona da sen misin güzel gibi yorumlar gelmişti. Hırs insanlarin içinde var burası da kalabalık bir yer birinde olmasa diğerinde olur

Vallahi Ayşe konu hoca meselesi de değil yemin ediyorum ki!Adam umrumda değil, milletin şahsımıza bunkadar kolay dil uzatması ciddi psikolojik rahatsızlık göstergesidir.Bu kadınlar tedavi edilmeli.
Normalde o kadar değillerdir ama senin konunu okurken ben de şaşırmıştım neyin kafasını yaşıyorlar diye.

Şahsen, kendinden 20 yaş büyük bir erkeğe ilgi duyan bir kadını eleştiririm ama kimsenin kaşını gözünü eleştirmem. Kimse buraya özgüveni düşük olduğu için ve ya başka bir tabirle ezik olduğu için kendi fotoğrafını yüklememezlik etmiyor. Burası sosyal bir ağ değil, formatı bu şekilde ve isteyen yüklüyor zaten. Kimsenin de profil fotoğrafına göre zorbalandığına şahit olmadım bu güne kadar. Siz neden bu kadar içselleştirdiniz anlamadım.

Kadın haklı.kadının görüntüsünü eleştirdiler. O mesajı ben de okumuştum.hatırlamıyorum tam olarak ama ne terbiyesizlik demiştim içimden.

Ben konuyu okumadim dolayisi ile yorumlari da okumadim ama sikayet et butonu bunun icin degil mi zaten? Herkes her actigi konudan sonra uyelere buradan ulusa seslenis yapacaksa site yoneticilerinin isi cok zor.

Maalesef burda herkes grup olmuş. Bu saygısızlığı farketmeyen yoktur. Bı kompleksler. Eşin ile ilgili konu açıyorsun eşine saymalar filan. Yahu yol gösterici olalım yok. Bilgisiz de değiller çoğu kişi okumuş insanlar ama . Bir keresinde birisi trafik cezalarından bahsediyordu bende biz cezaları odemiyoruz muaf olduğumuz için ama hız sınırı ile ilgili esimi çok uyardigimdan bahsetmiştim . Bir kadın sizi cimere şikayet edeyim de nasıl ödemiyorsunuz görün gibi birşey yazmış. ☺️sandi ki biz illegal iş yapıyoruz halbuki eşimin mesleğinden dolayı polisler eşime ceza yazamadigindan cezalara itiraz ediyor yetkisizlik sebebi ile odemiyoruz. Yani tamamen mesleğinden dolayi. Ama o mesajdan sonra kanım dondu daha sebebini duymadan cimere şikayet edeceğim demişti. Yazık gerçekten açık nerde var insanları nasıl assagiya cekerim de master yapmışlar

Canim sen dünya güzeli genç bir kardesimizsin yani ama yasin daha cok kucuk. Hoca dediğin 40 yaşındaymış. İlgin olmasını anlıyorum olabilir ama o bu ilgiye karşılık verirse hiç de hoş şeyler olmaz. Bir kere aranızdaki yaş farkı, güç farkı, ilerde hoş hatırlayacagin anılar olmayabilir. Veya bu olay duyulursa uzulecegin şeyler olabilir. O yüzden uzak dur bence. Prenses gibi kızsın yok mu baska yakışıklı birileri etrafta?

Şahsen, kendinden 20 yaş büyük bir erkeğe ilgi duyan bir kadını eleştiririm ama kimsenin kaşını gözünü eleştirmem. Kimse buraya özgüveni düşük olduğu için ve ya başka bir tabirle ezik olduğu için kendi fotoğrafını yüklememezlik etmiyor. Burası sosyal bir ağ değil, formatı bu şekilde ve isteyen yüklüyor zaten. Kimsenin de profil fotoğrafına göre zorbalandığına şahit olmadım bu güne kadar. Siz neden bu kadar içselleştirdiniz anlamadım.
Bakın etik değerler farklıdır 20 yaş konusunda fikirlere açık olur dinlerim ama dış görünüş konusunda Allahıma çok şükür ki sağlıklıyım gerisi asla önemli değil.Travesti benzetmesi vs yapıldı bu ithamlar hem travestileri ötekileştirme hem de aklınca beni öyle vurabileceklerini düşünmeleriyle ilintili.Bu içselleştirme değil, artık bu kötü dilin sonlanmasına ithafen bir mesajdır.Dünya asla iyi yere gitmiyor lütfen insanlar dikkat etsin artık davranışlarına

Benim çok yakın arkadaşım üniversitedeki hocasıyla evlendi adam ondan 17 yaş büyüktü üstelik o zamanlar evliydi üniversite bitti adam boşandı bunlar görüşmeye başladı sonra evlendiler yani olabiliyor böyle şeyler yasak değil günah değil kime kimseyi ilgilendirdiğini düşünmüyorum ben isteyen küçükle evlenir isteyen büyükleri isteyen yaşıtıyla isteyen isteyen yabancıyla isteyen Türkle kime ne ki?

Herkese merhaba.
Giriş cümlem lütfen önyargılar,kadın düşmanlığınız var ise bu gönderiye yorum yazmayı bırakın okumayın bile.
Kadın düşmanlığı neden dedim, böylesi zor bir dönemde bile hala birbirimize o kadae kırıcı davranıyoruz ki burada hepinizin sayısızca erkeklerle ilgili problemi var.Erkeklerle olan iletişimden ziyade lütfen hemcinslerimizle nasıl konuşmamız, empati yapmamız, destek olmamız gerektiğini öğrenelim.Çünkü kendi cinsinizle barışmadıkça erkekle bir adım yol alamazsınız.
Bir hafta evvel üniversite hocama ilgi duyduğumu belirten bir başlık yazdım.Altına sayısız linç geldi, konu dış görünüşüme kadar uzandı ve benim dikkatimi çeken nokta bu idi.Burada anonim takılan kendi fotoğrafını koyma cesaretinde bulunmayan ki bunda çok özgürsünüz inanın koymamak bence daha iyi, kadınlar dış görünüşüme dil uzattı.Bundan etkilenmeyecek kadar kendi özdeğerimi kavramış dünyayla,kendimle barışık olan bir kadınım fakat ya olmasaydım?Arkadaşlar inanın birbirinize kurduğunuz her bir kelime bile bazı insanların hayatında travmatize etkiler yaratıyor.Psikologlar artık psikopatların tahribat yarattığı insanlarla dolu.Birbirinize nazik,yapıcı,olumlu dil kullanmak zor olmamalı?Neden bir hanımefendi gibi davranmak yerine hasetlikle ruhunuzu doldurup, birbirinize saldırıyorsunuz?Siz kadınlar belki de yaşam formunun en nadide yapılarısınız, empatik ve duygusal seviyeniz çok yüksek.Bunu kullanmak varken neden negatiflikle besleniyorsunuz?Evet basit bir akademisyenden hoşlanıyorum mevzusu geçen hafta buraya kadar geldi.Ben inanılmaz şaşkınım, hiç sevmemiş ve sevilmemiş insanlar bu kadar saldırır dünyaya.Geç değil birbirimizi sevebilir iyileştirebiliriz.Bir konuya etik değil diyip geçmek yerine çok başka yerlere gitmeniz, inanılmaz.Bunu kavrayanı yaptığı yanlışa rağmen yürekten affediyor, kabul etmeyen için de akıl sağlığı konusunda acil şifalar diliyorum.Ben yeterince naif davrandım.
Bazen bazı konulara uzun uzun detaylı ve tarafsız yorumlar yazıyorum sonra da " amannnn" diyip siliyorum.

Amannnn.

Canim sen dünya güzeli genç bir kardesimizsin yani ama yasin daha cok kucuk. Hoca dediğin 40 yaşındaymış. İlgin olmasını anlıyorum olabilir ama o bu ilgiye karşılık verirse hiç de hoş şeyler olmaz. Bir kere aranızdaki yaş farkı, güç farkı, ilerde hoş hatırlayacagin anılar olmayabilir. Veya bu olay duyulursa uzulecegin şeyler olabilir. O yüzden uzak dur bence. Prenses gibi kızsın yok mu baska yakışıklı birileri etrafta?
Bu kıymetli yorum için teşekkür ederim.Bu yoruma hak verir ve anlarım.Çok sevgiler inanın çok hoşuma gitti.Yeter ki yapıcı olsun ben oturup düşünmeye hazırım ama millet saldırıyor.

Yaşım 28 civarı demişsiniz genç duruyorsunuz o halde yorumum değişir 28 yaşında kadın 40 yaş erkeği ilişkisi o kadar abes değil. Ama 20lerin basindaysaniz çok yaş farkı var ne yazık ki

Bakın etik değerler farklıdır 20 yaş konusunda fikirlere açık olur dinlerim ama dış görünüş konusunda Allahıma çok şükür ki sağlıklıyım gerisi asla önemli değil.Travesti benzetmesi vs yapıldı bu ithamlar hem travestileri ötekileştirme hem de aklınca beni öyle vurabileceklerini düşünmeleriyle ilintili.Bu içselleştirme değil, artık bu kötü dilin sonlanmasına ithafen bir mesajdır.Dünya asla iyi yere gitmiyor lütfen insanlar dikkat etsin artık davranışlarına
Kim dediyse ayıp etmiş o zaman ama şikayet et butonu bunun için var zaten. Site kurallarına göre hakaret boyutunda yorumlar yapan üyeler ceza alıyor. Ayrıca hoşlanmadığınız üyeleri de göz ardı edebiliyorsunuz, böylece hiçbir şekilde etkileşim olmuyor aranızda.

Benim çok yakın arkadaşım üniversitedeki hocasıyla evlendi adam ondan 17 yaş büyüktü üstelik o zamanlar evliydi üniversite bitti adam boşandı bunlar görüşmeye başladı sonra evlendiler yani olabiliyor böyle şeyler yasak değil günah değil kime kimseyi ilgilendirdiğini düşünmüyorum ben isteyen küçükle evlenir isteyen büyükleri isteyen yaşıtıyla isteyen isteyen yabancıyla isteyen Türkle kime ne ki?
Lady insanlar artık birbirinin fikir ve hislerine saygı duymuyor.Ben hoca mevzusunu geçtim biliyor musun, hakaretlere takıldım.Desteğin için teşekkür ederim canım

Kim dediyse ayıp etmiş o zaman ama şikayet et butonu bunun için var zaten. Site kurallarına göre hakaret boyutunda yorumlar yapan üyeler ceza alıyor. Ayrıca hoşlanmadığınız üyeleri de göz ardı edebiliyorsunuz, böylece hiçbir şekilde etkileşim olmuyor aranızda.
Yürekten teşekkürler bunu yapacağım

Evet negatif değerlendirmeler gelmeye başladı bile siz cidden iflah olmazsınız.Allah hepinizin yardımcısı olsun.Yalnızlıkla boğuşur gidersiniz bu kafayla.
Bu arada seni hatırladim, ben kimseye önyargılı negatif yorum yapmam. Hocayla durumlar nasıl gelişme var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X