Sitedeki kullanıcıların haddini aşmasına anlam veremiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Umarım canım

Sizin okuduğunuz okulda yaşanan olay da etik değil. Bu durumun size normal gelmesi de normal değil.

bana hala normal geliyor
etik göreceli bir kavram olduğu için olabilir
felsefe öğretmeniyim
belki bu olay bazında etik değildir
ama içeriği okumadım başlığa istinaden yazdım
konu da çok farklı yerlere gitmiş gibi görünüyor farklı başlıklar falan linklenmiş,okumayacağım

Evet ben de bunu anlamıyorum gerçekten?
Burdaki kadınların yaş farkı düşmanlığını.
Bence karakter farkı düşmanlığı daha önplanda olmalı.
Nasip denen bişey var, herkes yaşıtıyla ve birkaç yaş büyüğüyle evlenecek çıkacak diye bir kaide yok.
İnsanların kaşına gözüne estetiklerine yorum yapmayı biliyorlar, herkes aynı oldu diye hayıflanıyorlar ama yaş farkı konusunda nirvanaya varan eleştirel yorumları beni çileden çıkarıyor gerçekten.
Eşimle aramda 14 yaş fark var, karakterimiz aynı yaşlarda. Uyumumuz çok iyi.
Yok götünün kılları beyazlamış, yok en güzel çağında sekssiz kalacaksn bilmem ne.
Bazıları gerçekten çok kırıcı ve acımasız.

Siz keyfinize bakın olgun bir adamla ömür sürmenin keyfi bambaşka.

Kucak açacak halim yoktu sen ve takımına
O zaman kimse tipine konuşmadı, her şey bana sunuldu deyip bununla övünüp durdun. Şimdi de kadınlar şöyle böyle diye fetva veriyorsun. Senin yüzünden bir de banlacağız, en çok buna üzülüyorum.

Sen aşık oldun diyelim ki istisnasın. Üyenin tüm komularna bakar mısın?

Boş ver kucağı şimdi dudaklarını demek 4 sene önce yaptırdın ve eridi demek?
Evinizde ayna yok mu ki?
1 ay evvel memelerimi yaptırdım, burun var dudak 4 sene evvel konulan 2cc Juvaderm.Yalan kaygısı olmaz bizde.Evde ayna var yedekte olanı münasip yerine monte edeceğim.

O üye fake'di, fotoları başka yerden almış koymuş

1 ay evvel memelerimi yaptırdım, burun var dudak 4 sene evvel konulan 2cc Juvaderm.Yalan kaygısı olmaz bizde.Evde ayna var yedekte olanı münasip yerine monte edeceğim.
Uuuu kadın kadının kurdudur diye boşa demedik hacı biz.
Karı münasip yerime göz dikmiş şimdi de yedek ayna ile daldı la bana hshs

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…