• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Site çok yavaş!!

basakss

x'e bile deqer vermiceksin
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2011
20.095
1.899
448
Site gerçekten çok yavaş.Sayfaları değiştirirken dakikalarca bekliyorum.Bu site hep böyle.Kullandığım pc den kaynaklanıyor desem iş yerindeki pcde de aynı evdeki pcde de aynı.Mesaj yazıyorum yazdığıma pişman oluyorum.Onay vermesi için dakikalarca bekletiyor. bu kez 2 defa tıklıyorum bu kez de mesajı 2 dafe göndermiş oluyor. yöneticiler dikkate alırsa çok sevinirim

evet cok yavas :5::25: yokmu bunun caresi sayin admin :58:

bende söyle bi cözüm buldum cevap yaziyorum, sayfanin yenilemesini beklemiyorum, yazdigim konuyu yeni pencerede aciyorum, cevap pencereside öbür sayfada dönsün dursun:55:
bazen 5-6 kk penceresi acik oluyo:86:

Evet ben de ayrı pencerelerde açıyorum.belki biraz daha çabuk açılır diye ama yok.
5-10 defa aynı yere tıklamam gerekiyor.
Ben bu kadar yavaş bi site görmedim.
Kk'dan çok keyif alıyorum ama bu yavaşlık bütün keyfimi alıyor.
Kaliteli bi site olduğunu düşünürdüm.bir an önce bi şeyler yapılmalı.

Hanımlar,
Malum muhteşem bir yaz ve mübarek ramazanı yaşadığımız şu dönemde siz üyelerimiz kadar misafir olarak sitemizi ziyaret edenlerde oluyor,bu nedenle sitede aşırı bir yoğunluk yaşanıyor,buda ister istemez sitenin yavaşlamasına sebep oluyor malesef,sitede yaşanan aksaklıklardan Adminlerimiz haberdarlar,ellerinden geleni yapıyorlar,İnşaAllah en kısa sürede bu sıkıntı ortadan kalkacak ve KK eski performansına kavuşacak,sorunlar giderilinceye kadar sizlerin sabrına ve anlayışına sığınıyoruz.

Saygılarımızla,
Kadınlar Kulübü

Son düzenleme:
Açıklama için teşekkürler mune,
sizde bizlerin kusuruna bakmayın, malum KKsız yapamıyoruz,
ee bide böyle yavaş olunca sabrımız zorlanıyor.
Eğer düzelicekse seve seve bekleriz :kkk:

inşallah öyledir çünkü hala çok yavaş

Back