Merhaba canım aynı senin gibiydim helede evlendikten sonra her ay mutlaka ben tesadüfen diyetisyenimle konuşurken onun kullandığı bir gıda takviyesini öğrendim urinonvef adı ilk ay günde 2 defa diğer aylarda günde 1 alıyorum ve inanırmısın hiç bir sıkıntım yok şuan Allaha şükür suda az içmeme rağmen mucize gibi bir şey internette 35 TL n11 üzerinden sipriş ediyorum ben lütfen sende bir dene şifa olsun sanadaMerhaba hanımlar. Bu kaçıncı sistit oluşum sayamıyorum her defasında ancak antibiyotik tedavisi ile yenebiliyorum (hatta penisilin türevi iğne dahi kullandığımı bilirim). Bugün gece saat 03.30 gibi ani bir şekilde başladı alt karnım böbreklerim ağrıyor litrelerce su içtim fakat şikayetlerimde azalma dahi olmadı. Sorum şu yakın zamanda acile giden var mı? Korona olduğu için çok korkuyorum ama dediğim gibi antibiyotik hariç maalesef geçmiyor.
Merhaba canım aynı senin gibiydim helede evlendikten sonra her ay mutlaka ben tesadüfen diyetisyenimle konuşurken onun kullandığı bir gıda takviyesini öğrendim urinonvef adı ilk ay günde 2 defa diğer aylarda günde 1 alıyorum ve inanırmısın hiç bir sıkıntım yok şuan Allaha şükür suda az içmeme rağmen mucize gibi bir şey internette 35 TL n11 üzerinden sipriş ediyorum ben lütfen sende bir dene şifa olsun sanada
Çok geçmiş olsunMerhaba hanımlar. Bu kaçıncı sistit oluşum sayamıyorum her defasında ancak antibiyotik tedavisi ile yenebiliyorum (hatta penisilin türevi iğne dahi kullandığımı bilirim). Bugün gece saat 03.30 gibi ani bir şekilde başladı alt karnım böbreklerim ağrıyor litrelerce su içtim fakat şikayetlerimde azalma dahi olmadı. Sorum şu yakın zamanda acile giden var mı? Korona olduğu için çok korkuyorum ama dediğim gibi antibiyotik hariç maalesef geçmiyor.
Çok geçmiş olsun
Bende ateşlenecek kadar sıkıntı yaşadım
O ateş, o yanmalar çok illet bir hastalık
Şunu farkettim ki ne zaman uzun süre klozet kullanorsam sistit e yakalanıyorum.
Çay gibi çok sıcak limonlu su rahatlatıyor
Bende 1 aydır bu sıkıntı devam ediyor . Tam geçiyor sonra yeniden başlıyor. Yardım edin